Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот сини богове » 16 фев 2014 13:58

CSKA 78 написа:Не искам да ви се мешам,ама това е малоумщина!http://www.novsport.com/news924521_1003.html Как може на футболист,който е в такава форма да се дава заплата от 25 хил.евро?!!Първите дни тренировка от 12 минути!??Еми, по този начин ще влезе във форма за Великден,но дайте да не го напрягаме много,ако не може за Великден,то ще успее за Коледа(и седмица по-късно ще си тръгне като свободен агент)!

ПП Нормалните левскари ще ме разберат,другите ще се опитат да се заядат!

А бе аз те разбирам, че след вашата супер селекция с абсолютно доказани звезди, готови да играят срещу минимално заплащане, вече няма за какво да се притесняваш за харизмата, и така, с най- добри чувства се кахъриш за нас. Просто искам да ти припомня, че и Бардон дойде в слаба кондиционна форма, но бързичко навакса. За един грамотен футболист, физическата подготовка е въпрос на време да го вкара в топ форма, докато един бездарник, ако ще и да тича като Юсеин Болт, никога няма да стане футболист. Дали сме му висока заплата, но не сме платили трансферна сума. Рискът си заслужава.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 16 фев 2014 14:05

Бастос си е направил доста добре сметката, ще взима по-малко пари, щото той досега е взимал едно 50-60 к. Но пък ще има достатъчно време до лятото да влезе във форма. Тогава ще си намери сносен отбор и ще си духне под опашката ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 фев 2014 14:11

CSKA 78 написа:Не искам да ви се мешам,ама това е малоумщина!http://www.novsport.com/news924521_1003.html Как може на футболист,който е в такава форма да се дава заплата от 25 хил.евро?!!Първите дни тренировка от 12 минути!??Еми, по този начин ще влезе във форма за Великден,но дайте да не го напрягаме много,ако не може за Великден,то ще успее за Коледа(и седмица по-късно ще си тръгне като свободен агент)!

ПП Нормалните левскари ще ме разберат,другите ще се опитат да се заядат!

Питай Борат. Нас той не ни уведомява, за разлика от едни други "фенове".
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 16 фев 2014 14:14

Batkoto написа:Бастос си е направил доста добре сметката, ще взима по-малко пари, щото той досега е взимал едно 50-60 к. Но пък ще има достатъчно време до лятото да влезе във форма. Тогава ще си намери сносен отбор и ще си духне под опашката ;)

И Левски са си направили добре сметката- Бастос ако иска да се продаде, трябва да направи силни мачове с Левски. Нямам нищо напротив да ни направи носители на купата с решителни голове и асистенции и от лятото да си ходи, много вероятно срещу трансферна сума. А може и да предпочете да остане, ако играем в евротурнирите и да се продаде за по- голяма сума. Ако пък се провали, лятото "довиждане". Загубата на Левски ще е около 100 хил. евро. От Силва загубихме в пъти повече.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 фев 2014 14:18

mikata написа:Наско Сираков: Това не е Левски! 50-100 наркомани и лумпени командват този велик клуб

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=472889

Тодор ще си тръгне рано или късно при всички положения. В очите на хората изглежда, че колкото по-рано, толкова по-добре. Важно е кой ще дойде след него. И да се знае кой ще дойде, защото много неща в България никой не ги казва и остават скрити за хората. Не е нормално да ме питат мен откъде идват парите за Левски. Ние сме европейска държава. Това е смешно", каза още бившият капитан на "сините".

Toва извадих на от това интервю като интересен цитат

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 фев 2014 14:28

milen.hristov написа:
mikata написа:Наско Сираков: Това не е Левски! 50-100 наркомани и лумпени командват този велик клуб

Тодор ще си тръгне рано или късно при всички положения. В очите на хората изглежда, че колкото по-рано, толкова по-добре. Важно е кой ще дойде след него. И да се знае кой ще дойде, защото много неща в България никой не ги казва и остават скрити за хората. Не е нормално да ме питат мен откъде идват парите за Левски. Ние сме европейска държава. Това е смешно", каза още бившият капитан на "сините".

Видях го това. Ама нали беше казал, че на Герена повече няма да стъпи. Част от същото интервю:

"Сигурно ще стъпя пак на "Герена". Трудно е човек да каже "никога". Колелото се върти. Тодор тотално изнемогва, което е и нормално.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 16 фев 2014 15:12

Betchualeng Arnaikem написа:
milen.hristov написа:

Видях го това. Ама нали беше казал, че на Герена повече няма да стъпи. Част от същото интервю:

"Сигурно ще стъпя пак на "Герена". Трудно е човек да каже "никога". Колелото се върти. Тодор тотално изнемогва, което е и нормално.

раев отлично знае, че без Левски е никой.
Но не може да разбере, че влиза в ролята на хипопотама, който, колкото повече зтъва в блатото, толкова повече си отваря устат.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 фев 2014 16:12

milen.hristov написа:

Точка за твоя човек, Милене ;) Определено е казал нещата, както трябва да се кажат - без недомлъвки.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 16 фев 2014 16:25

boabbb написа:
milen.hristov написа:

Точка за твоя човек, Милене ;) Определено е казал нещата, както трябва да се кажат - без недомлъвки.

Аз го гледах сутринта в BTV, недомлъвки пак имаше. преди, като напусна през лятото, сам каза, че знае кой дава парите в Левски, а днес сутринта ПОПИТА: Няма ли някой да излезе и да каже от къде се финансира Левски....е като знае и не казва , това не е ли недомлъвки :?:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 16 фев 2014 18:20

Интересно е защо точно сега се появява това интервю със Сираков. Може би има повече инфо за процеси протичащи в Левски, за които ние не знаем нищо. Въобще не е прав, за това, кой управлява в Левски - понеже е емблемата на Renault не смее да назове нещата с истинските им имена, а вменява на други вината, която носи лично той (защото в едно интервю веднага след случая каза, че е бил предупреден, че ще има нещо подобно) и този, който е пратил качулките. Останалите му твърдения са преливане от пустото в празното, колкото да влезе на първите страници на вестниците. Според мен е надушил пари и пак започва да мечтае за комисиони. Интересно е как ще се държи като член на Изпълкома, щото миналото първенство беше част от медийната атака срещу Левски. НСПП!!!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”