Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kev1n
Контакти:

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот kev1n » 13 фев 2014 10:21

Betchualeng Arnaikem написа:
tsonpen написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
tsonpen написа:Следва това:

15.02 /събота/, 14.30 | ХХІI кръг | Нефтохимик - Лудогорец | НЮЗ 7
20.02 /четвъртък/, 22.05 | ЛЕ, 1/16 | Лацио - Лудогорец | БНТ HD
23.02 /неделя/, 14.00 | ХХІV кръг | Ботев Пд - Лудогорец | ТВ 7
27.02 /четвъртък/, 20.00 | ЛЕ, 1/16 | Лудогорец - Лацио | БНТ HD
02.03 /неделя/, 17.30 | ХХV кръг | Лудогорец - Пирин ГД | НЮЗ 7
09.03 /неделя/, 19.30 | ХХVІ кръг | Литекс - Лудогорец | ТВ 7

Четири здрави мача и две контроли.

Мерси за изчерпателната информация. Аз после видях че има специална тема в раздела ви по въпроса ама..

Аз пък по този повод изнамерих, че за пръв път ще гледаме Лудогорец в HD формат. Ама този път наистина, не като Бюрековите Full, Ultra, Super и не знам си какво HD, което остана само на думи. Че и 20 камери имаше и не знам още какви чудеса.

Е, да. Питах защото българските отбори когато мога си ги гледам в ЕКТ, инак други мачове на БГ тимове гледам само ако не играе Левски в момента :D Виж на запис приемам всичко наред.

Абе ако си направя една колекция от записи на тема А група в You Tube има ли шанс тия да ме подгонят за авторски права?

Той Никеца мисля в акаунта си в ютуб има мачове от сезон и половина ;д а инаве в п2пбг.ком има 309213 записа и оттам можеш да си гледаш :Р

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 фев 2014 19:10

kev1n написа:Той Никеца мисля в акаунта си в ютуб има мачове от сезон и половина ;д а инаве в п2пбг.ком има 309213 записа и оттам можеш да си гледаш :Р

Е аз да питам :D А за p2p знам, аз от там си дърпам някои мачове от А група, испанския и английския шампионат. В Замундата имаше немалко стари записи, най-много на ЦСКА и Левски ама скоро не съм надничал да видя живи ли са тия хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 фев 2014 16:25

Лудогорец чака нови екипи за пролетния полусезон. Производителят на екипировката на отбора "Адидас" трябва да изпрати резервни екипи за мачовете до края на сезона. Цветът няма да бъде променян, като и през пролетта ще залагат на изцяло бели резервни екипи. Единствената разлика е, че те ще са нов модел, същият какъвто са и титулярните фланелки.

Третият екип остава изцяло черен, като засега той няма бъде подменян. За мача с Лацио в Лига Европа, шампионите получиха официално потвърждение от УЕФА, че могат да играят със зелен екип на "Олимпико". От централата са преценили, че зеленото на разградчани няма да се доближава оптично до небесносиньото на италианците.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 14 фев 2014 16:29

Да.. беше много грозно! В един момент от първенството играхме с фланелките от резервния екип и гащетата от стария титулярян.. много грозно беше.. ;х

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 фев 2014 02:11

Ръководството на Лудогорец умува какво да прави с нападателя Димо Бакалов. Бившият ас на Сливен не попада в плановете на Стойчо Стоев за остатъка от сезона, но въпреки това остана в Разград и след трансферния прозорец. През януари имаше спекулации, че Бакалов може да напусне шампионите, но това не се случи.
От клуба вече търсят нов отбор на играча, като по всяка вероятност той може да бъде пуснат под наем до края на сезона. Настоящият договор на футболиста изчита през юни, но никой не го е търсил за подновяване. Желанието и на самия Бакалов е да търси щастието си другаде, където ще играе редовно.
Сливналията играеше по-редовно при предишния треньор Ивайло Петев. Откакто Стойчо Стоев дойде в отбора, Бакалов получава по-малко шансове. По информация на "7 дни спорт" интерес към нападателя по време на зимната пауза имаше от отбор от Украйна, като той дори имаше желание да плати трансферна сума за играча. В крайна сметка обаче това не се осъществи. Ако Лудогорец не намери отбор на Бакалов, където да го преотстъпи, то той ще остане в тима до лятото, а после ще напусне като свободен агент.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 16 фев 2014 09:09

Parmalat написа:Ръководството на Лудогорец умува какво да прави с нападателя Димо Бакалов. Бившият ас на Сливен не попада в плановете на Стойчо Стоев за остатъка от сезона, но въпреки това остана в Разград и след трансферния прозорец. През януари имаше спекулации, че Бакалов може да напусне шампионите, но това не се случи.
От клуба вече търсят нов отбор на играча, като по всяка вероятност той може да бъде пуснат под наем до края на сезона. Настоящият договор на футболиста изчита през юни, но никой не го е търсил за подновяване. Желанието и на самия Бакалов е да търси щастието си другаде, където ще играе редовно.
Сливналията играеше по-редовно при предишния треньор Ивайло Петев. Откакто Стойчо Стоев дойде в отбора, Бакалов получава по-малко шансове. По информация на "7 дни спорт" интерес към нападателя по време на зимната пауза имаше от отбор от Украйна, като той дори имаше желание да плати трансферна сума за играча. В крайна сметка обаче това не се осъществи. Ако Лудогорец не намери отбор на Бакалов, където да го преотстъпи, то той ще остане в тима до лятото, а после ще напусне като свободен агент.

Гонзо взима Димо Бакалов
http://topsport.ibox.bg/news/id_78824112

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 16 фев 2014 12:55

Tе тва ми прилича само на слух.. но все пак.. да ходи да играе Бакалов.. :) Има талант, и му трябва просто редовна игра докато се научи как да играе..

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 16 фев 2014 17:11

kev1n написа:Tе тва ми прилича само на слух.. но все пак.. да ходи да играе Бакалов.. :) Има талант, и му трябва просто редовна игра докато се научи как да играе..

Не е слух. Виждах снимки на Бакалов как тренира с Черно Море. Бяха към новина, че е на проби там. Очевидно от Морето не са намерили някой по-интересен играч и сега пробват да го вземат.

Така би трябвало и трите страни да са доволни. Ако се плати някаква малка трансферна сума. Очевидно това е и "камъка на раздора" в тази история.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 17 фев 2014 01:18

Бе.. Бакала ше им звездата на черно море.. :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 фев 2014 09:22

Бакалов трябва да бъде пратен в друг отбор при първа възможност. Това сме си го говорили много пъти. Млад е и има силни страни, но с тези безхарактерни атаки, където се забива и губи топката, само заема място на терена. Може и да му потръгне другаде, където при по-слаба конкуренция и повече мачове може да се поочупи. Ако замине, заминават две крила, срещу привлечено само едно, но времето в което го чакаха да покаже нещо отдавна изтече.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”