Нефтохимик Бс - Лудогорец Рз ;А група; 23 кръг КР: 0-3 .

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

каппрестъпници

Re: Нефтохимик Бс - Лудогорец Рз ;А група; 23 кръг КР: 0-3 .

Мнениеот каппрестъпници » 15 фев 2014 18:24

с тази жалка игра единственият шанс на отборчето на лудогорец да минат центъра срещу Лацио е като им вкарат гол и изпълнят центъра, а това доста често ще им се случва

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 15 фев 2014 19:01

каппрестъпници написа:с тази жалка игра единственият шанс на отборчето на лудогорец да минат центъра срещу Лацио е като им вкарат гол и изпълнят центъра, а това доста често ще им се случва

Помни си думите хейтър и след мача влез пак .

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 15 фев 2014 20:53

Определено има още какво да се желае, дано в точното време Лудогорец да бъде в топ форма.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 15 фев 2014 22:51

Голямо подценяване на нашите, но въпреки това имахме още 4-5 чисти положения, фрапантен пропуск на Кишада.
Шоко за пореден мач, отчайващ дори срещу Нафтата ???
Чудя му се на Стойчо защо започва с Кишада (няколко контроли и сега ) пред Безяк. в момента разликата в класите е видна..
Бургзорг си остана само с бягането и фауловете този мач, но имаше желание и покриваше голям периметър..
И аз съм доволен от Луму ,игра с голямо желание, ше навлиза във форма и ще става все по добър !

Мачовете с Лацио и с Ботев Пловдив, ще се други , и ще видим друг Лудогорец, какво ще направим, ще видим !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Нефтохимик Бургас - Лудогорец Разград ; А група ;23 Кръг .

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 фев 2014 08:24

NEFTOCHIMIK 1962 написа:С тези футболисти-толкова. Срещу Лудогорец като имаш 2-3 свястни атаки за цялото полувреме трябва да ги използваш максимално,а не да ги пропиляваш левашки.

Кофти е ама ако се вземе в предвид положението, в което е нафтата.. нищо не може да им каже човек на играчите.

Обаче бруталния цирк ще е на плейофите да се спасят с някаква черна магия в мачовете срещу отборите от втората седмица. Не че е много вероятно ама искам да го видя за шоуто ако не за другo :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Нефтохимик Бургас - Лудогорец Разград ; А група ;23 Кръг .

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 фев 2014 08:24

pas написа:
Ивайло Лудогорец написа:Аз ви пожелавам бързо стабилизиране . Бях доста вдъхновен като влязохте в А група ... Уоу .. Нафтата . За съжаление не е онази "легендарна" Нафта .

За съжаление нашето, а и на повечето отбори стабилизиране минава през нормализиране на целия ни футбол.

Ъхъ. Искаш да кажеш: нема да сме живи да го видим. Жалко за което..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 16 фев 2014 09:47

snakebite написа:Голямо подценяване на нашите, но въпреки това имахме още 4-5 чисти положения, фрапантен пропуск на Кишада.
Шоко за пореден мач, отчайващ дори срещу Нафтата ???
Чудя му се на Стойчо защо започва с Кишада (няколко контроли и сега ) пред Безяк. в момента разликата в класите е видна..
Бургзорг си остана само с бягането и фауловете този мач, но имаше желание и покриваше голям периметър..
И аз съм доволен от Луму ,игра с голямо желание, ше навлиза във форма и ще става все по добър !

Мачовете с Лацио и с Ботев Пловдив, ще се други , и ще видим друг Лудогорец, какво ще направим, ще видим !

Не беше подценяване,просто играха на 50%.
Шоко е на приливи и отливи,с/у Краснодар например беше безупречен.
Съгласен съм за разликата в класите,но не забравяй че предстоят много по важни мачове и представи си една нежелана контузия.
Бургзорг не е от най техничните играчи но пък играе с желание,тича доста,и понякога ангажира по 2-3 противникови играчи.
Нали не мислиш че трябва да имаме 22 Марселиньовци в отбора?Тя заплатата не му е голяма така че за такива мачове е идеален.
Луму няма какво да го коментирам,жив и здрав да е.

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Мнениеот Green_Eagles » 16 фев 2014 10:32

И аз мисля, че не е редно да оплюваме Бургзорг!
Не може в отбора да има 11 Марселиньовци, така е.
Холандеца е агресивен, много се движи, много иска топката и увлича противникови играчи. Също в дефанзивен план е много активен и се движи. Това си е тежък къртовски труд, така че както каза колегата и предвид по-ниското му заплащане, мисля, че в не малко мачове в България е много подходящ!
Луму беше надъхан, съвсем нормално, на моменти в някой ситуации дори е пренавит. Но класата му е неуспорима и скоро ще е цар в БГ :)
За слаба игра на Лудогорец просто е глупаво да говорим в този мач. Както е глупаво в такъв мач, в който виждаш, че няма как да паднеш, както се казва противника е с вързани ръце, трябва просто да си вземеш леко мача. Да пазиш силите и да се пазиш от контузии. Големите отбори "СИ ПОЧИВАТ" в малките срещи, могат и са си изградили навика да постигат рутинни победи без големи физически натоварвания...
ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ! :)

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 16 фев 2014 18:00

Green_Eagles написа:И аз мисля, че не е редно да оплюваме Бургзорг!
Не може в отбора да има 11 Марселиньовци, така е.
Холандеца е агресивен, много се движи, много иска топката и увлича противникови играчи. Също в дефанзивен план е много активен и се движи. Това си е тежък къртовски труд, така че както каза колегата и предвид по-ниското му заплащане, мисля, че в не малко мачове в България е много подходящ!
Луму беше надъхан, съвсем нормално, на моменти в някой ситуации дори е пренавит. Но класата му е неуспорима и скоро ще е цар в БГ :)
За слаба игра на Лудогорец просто е глупаво да говорим в този мач. Както е глупаво в такъв мач, в който виждаш, че няма как да паднеш, както се казва противника е с вързани ръце, трябва просто да си вземеш леко мача. Да пазиш силите и да се пазиш от контузии. Големите отбори "СИ ПОЧИВАТ" в малките срещи, могат и са си изградили навика да постигат рутинни победи без големи физически натоварвания...
ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ! :)

Този ви беше най-слабия играч в мача,нямам спомен да има свястно отиграване, пасовете му бяха грешни или спорни,играта в защита рискова,не успя да вкара и на празна врата от два метра :lol:

Върни се в “Лудогорец”