iliyan написа:Я кажи последно за какво ти е звук 5.1 ?!
Филми най-вече

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliyan написа:Я кажи последно за какво ти е звук 5.1 ?!
karadzhoff написа:iliyan написа:Я кажи последно за какво ти е звук 5.1 ?!
Филми най-вече
karadzhoff написа:iliyan написа:Я кажи последно за какво ти е звук 5.1 ?!
Филми най-вече
iliyan написа:karadzhoff написа:iliyan написа:Я кажи последно за какво ти е звук 5.1 ?!
Филми най-вече
Звука от къде ще го взимаш ?!
Viv.Brooke написа:Имаш ли аудио изход от този монитор? Аз също имам един монитор, но той има само аудио вход. Ако искам да слишам от PC на буфер, то трябва да взема сигнал директно от звуковата карта...
Армейче написа:karadzhoff написа:iliyan написа:Я кажи последно за какво ти е звук 5.1 ?!
Филми най-вече
И проработи ли? Най лесно е да направиш така: Просто извади жака, който влиза в компютъра и го вкарай в телевизора където е входа за слушалки!
По същата причина, за да гледам филми и да има по-добър звук искам да свържа монитора със субуфера. Но при мен не знам защо, но не се получава, свързвам го и не свири... С по стар телевизор от тия с кошниците си свири. Със една плазма "NEO" която е на 2 години, също свири, с телефона ми също свири. Но с моя монитор, НЕ... Братовчед ми има същия проблем, с монитор Самсунг, който е на година и субуфера му...
Viv.Brooke написа:iliyan написа:karadzhoff написа:iliyan написа:Я кажи последно за какво ти е звук 5.1 ?!
Филми най-вече
Звука от къде ще го взимаш ?!
Според мен пича иска да прехвърли стерео сигнал от ТВ-то към буфера.
Red_Pride написа:пич тва на монитора ти е audio входт.е. за да ти свирят колоните на монитора трябва да им дойде сигнал от звуковата карта
трябва ти ето такъв кабел:
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 40 госта