Дискусии: Челси - Манчестър Юнайтед /18:00 часа, Диема/

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Re: Дискусии: Челси - Манчестър Юнайтед /18:00 часа, Диема/

Мнениеот naiki » 08 ное 2009 23:33

Kазах аз,че ще вкара Тери,но уви-не познах вратата.А относно мача не ми се коментира.То се видя.
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 08 ное 2009 23:54

naiki написа:Kазах аз,че ще вкара Тери,но уви-не познах вратата.А относно мача не ми се коментира.То се видя.

Няма нужда да се притесняваш, ся следващите кръгове отиваме на Хъл Портсмунт и Евертън а те гостуват на Сити и Арсенал и ще им се обърне късмета на негрите и най-великия дузпаджия на всички времена с инициали ДТ.
А за Дрогба каквото и да се каже е малко просто, ако не беше клиничния му шут щеше да се превърне в най-голямия футболен дразнител, голям късмет имаше че Видич го нямаше на терена че щеше да го изяде, не че Джонката не се справи добре и той :lol: , може скоро да излезе инфо с някое пукнато ребро да не му гледам физиономията близките 6 седмици, че ми мяза на родвайлер в размножителен период в лицето.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

myuyuta
Контакти:

Мнениеот myuyuta » 09 ное 2009 00:36

Много убита история - МЮ най-после направиха мач като хората и съдиите им отрязаха главите. Всеки път, когато съдия подпре МЮ, дори и да е леко и да не решава мач, тук се започват ревовете и псуването по Юнайтед и Съра. Сега - почти нищо.

1. Рууни излезе сам срещу Чех - защитникът, който покриваше засадата беше под носа на страничния. Дадоха си засадата, все пак.
2. Дузпата срещу Валенсия - може би 90%-ва?
3. Преди гола нямаше никакъв фаул - Флетчър взе топката.
4. Можеше и да се свири фаул на Дрогба срещу Браун, но по-важното е, че Дрогба беше в засада при удара на Тери и после замахна към топката. Същият страничен, който вдигна измислената засада на Рууни, тук се ската...

Ужасно съдийство...

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 09 ное 2009 00:47

Затва не се притеснявам особенно, с право титлата не се решава в такива калитарски мачове между топ 4, решава се с течения на изминалите кръгове и голям цикъл от мачове и обикновенно шампиона е "Из мемоарите на един Сър".
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 09 ное 2009 11:10

Манчестърци ако искат да се успокояват,тази година няма да са шампиони.Битката е между Челси и Арсенал ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 09 ное 2009 11:14

0007 написа:Манчестърци ако искат да се успокояват,тази година няма да са шампиони.Битката е между Челси и Арсенал ;)

С резервната защита пак сме три класи отпред през вас.
Ама няма нужда да се успокоявам, щото не съм нервен, шампиони сме. Просто не сте достатъчно добри.
GGMU

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 ное 2009 11:16

Lord of memory написа:Затва не се притеснявам особенно, с право титлата не се решава в такива калитарски мачове между топ 4, решава се с течения на изминалите кръгове и голям цикъл от мачове и обикновенно шампиона е "Из мемоарите на един Сър".

Би трябвало да се притесняваш.....щото основният ви точконосител от шампионските години, е.......вече в Реал !
Снощи се видя нагледно, че Валенсия е с две класи под португалчето......и както се и случи, отново снощи......представи си, че Берба пропусне още някой и друг мач ? !
Както сам каза.....титлата в Премиършип, се печели срещу "другите" ....а тия другите играят затворено.......а един Рууни не стига !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 09 ное 2009 11:19

Валенсия си върши работата достатъчно добре за крило и не е нужно да замесвта какъвто и да било португалец. И с него сме имали нещастни загуби дето сме надигравали тотално съперника и като навлезем в истинската част на сезона Юнайтед - 15 мача без допуснат гол а Челси 0 - Хъл Сити 0.
Точно титлата не се решава в тия мачове, а ние знаем как да печелим другите, чичо Карло налучква късмета до сега, както и Сколари преди него.
Просто не сте достатъчно добри тва е, очаквах много повече, сега определено съм спокоен.
GGMU

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 ное 2009 11:32

Добре бе пич, вярно е, снощи Челси не играха кой знае какво !
Но вие сте така.....от както е почнало първенството......с малки изключения !
Титлата я печели най постоянният отбор....за сега това е Челси.
При вас се вижда, че отсъствието на някой ключов играч ( Бербатов в случая ) ви отслабва доста......но това ще се промени, следващата година......везните ще се наклонят към вас и Арсенал ( ако издържат до тогава ) ....просто доста футболисти на Челси ще заминат за Купата на Африка......ето от това се притеснявам аз !
Ако ще става нещо......ще стане именно в него период !
Друг е въпроса, до тогава с колко точки ще водят "Сините" .....а аз не се съмнявам, че ще са водачи тогава !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 09 ное 2009 11:41

Ако ако гледаше по наблюдателно, щеше да знаеш че всеки сезон стартираме по-зле от тоя всъщност, миналата година някъде 10-11 кръг бяхме с 11 точки за първите, а тоя година на тоя етап сме взели с 6 повече. Никой даже не се притеснява от тва непостоянство в играта, защото всички знаят че то е до време и тоя мач всъщност е потвърждение на тва че нещата тръгват в правилната посока. Челси от друга страна сменя често мениджъра и няма такива навици на игра изградени и не веднъж сме виждали силен от към резултати старт на Челси и до там.
Арсенал са неизвестна константа и вероятно ще създават проблеми до един етап на първенството, всъщност за това вие трябва да се притеснявате защото им гостувате скоро.
Нещата вървят до момента по сценарий, така да се каже.
GGMU

Върни се в “Манчестър Ю”