Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот honda » 14 фев 2014 21:40

tevez написа:Само че Мъри тази зима го направи капитан на Ботев :?
Едва ли, ако се маха, щеше да му даде лентата точно на него :?

Би било ,чудесно ,ако вземем Й.Христов- за мен най-стабилния играч на Ботев(Пд), аз слаб мач не съм му гледал,само дето си е десен бек(преди мисля че играеше десен халф,но Мъри го преквалифицира),а ние търсим ляв бек, на десния фланг имаме Д.Мюлдер и Пл.Крумов,така че се съмнявам да го вземем.Иначе аз лично бих се равал на подобен трансфер , не случайно Й.христов стигна до националния отбор.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 фев 2014 12:18

Ако мислят да се разделяме с Дъстлъ, то Христов от Ботев е добра опция. Говорим за след края на сезона. Сега абсурд Мъри да го пусне в ЛЕВСКИ...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 фев 2014 14:15

TodorT написа:Ако мислят да се разделяме с Дъстлъ, то Христов от Ботев е добра опция. Говорим за след края на сезона. Сега абсурд Мъри да го пусне в ЛЕВСКИ...

Е за какво взехме Крумов?
Само Левски!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 фев 2014 15:32

Трябваше де вземем левия бек на Славия . Ради Василев май се казва .

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 фев 2014 15:38

ЕМИЛ написа:Трябваше де вземем левия бек на Славия . Ради Василев май се казва .

Toй също е десен бек, Емиле.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 фев 2014 15:51

Нямаме ляво крило, а по-лошото е, че и време няма до старта на първеството. Май ще гледам Миро Иванов вляво.... Като се замисля по-добре Старокин да играе ляво крило. Искам Мики Орачев бек!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 15 фев 2014 17:57

TodorT написа:Нямаме ляво крило, а по-лошото е, че и време няма до старта на първеството. Май ще гледам Миро Иванов вляво.... Като се замисля по-добре Старокин да играе ляво крило. Искам Мики Орачев бек!

И на мен ми се щеше Орачев - бек, а новия, който ще вземем да е крило, но днес сухия каза, че "чакаме нов ляв бек". Така че без Орачев, но за сметка на това с Миро Иванов :(

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 15 фев 2014 18:07

седемнамалко написа:
TodorT написа:Нямаме ляво крило, а по-лошото е, че и време няма до старта на първеството. Май ще гледам Миро Иванов вляво.... Като се замисля по-добре Старокин да играе ляво крило. Искам Мики Орачев бек!

И на мен ми се щеше Орачев - бек, а новия, който ще вземем да е крило, но днес сухия каза, че "чакаме нов ляв бек". Така че без Орачев, но за сметка на това с Миро Иванов :(

А ето Батков преди малко какво е казал:Селекцията ни трябва да приключи до края на другата седмица. Левски ще се бори за титлата и купата на България, форматът на първенството го позволява“, обяви Батков, който вчера преди конгреса на БФС обяви, че „сините“ със сигурност ще привлекат още едно ново попълнение на поста ляво крило, а евентуално може да бъде привлечен и ляв защитник.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 15 фев 2014 18:07

Българските треньори са едни истински страхливци! Не може да имаш най-добрия ляв бек и да не го ползваш. Това само тука се случва и само тука до 25 не са готови за титуляри. Айде у лево, скапаняци! Отивам да подкрепям Левски, но такива хора ВЪНКА!!! Всяка година едно и също, няма толко жалка история...

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 15 фев 2014 18:20

honda написа:
tevez написа:Само че Мъри тази зима го направи капитан на Ботев :?
Едва ли, ако се маха, щеше да му даде лентата точно на него :?

Би било ,чудесно ,ако вземем Й.Христов- за мен най-стабилния играч на Ботев(Пд), аз слаб мач не съм му гледал,само дето си е десен бек(преди мисля че играеше десен халф,но Мъри го преквалифицира),а ние търсим ляв бек, на десния фланг имаме Д.Мюлдер и Пл.Крумов,така че се съмнявам да го вземем.Иначе аз лично бих се равал на подобен трансфер , не случайно Й.христов стигна до националния отбор.

А защо не Неделев :?: :lol: На 1април може да си направите един колаж с блянове :!:

Върни се в “Архив”