http://chernomore.gong.bg/view_article. ... _id=404479Не знам на Гонзо какви въпроси му витаят в главата, но аз искам да попитам нещо: Защо???!!! И разбира се така отправени въпросите ми са към Гонзо, но искам вашето мнение по въпроса, на феновете. Него само риторично го питам. Нека който иска, каже по няколко думи, днес имаше достатъчно хора по трибуните...
1. Защо единствения ти централен нападател го пращаш.. на лявото крило? И разбира се го обезличаваш тотално (изключвам гола, но него го отбеляза точно от дузпата, където бе влязъл навътре, т.е., на мястото където е най-силен.
2. Защо лявото ти крило (не толкова висок, но бърз, типично флангови футболист) го пускаш зад централния нападател?! Айде, да кажем въртяха се с Божилката на върха на атаката... но все тая. При това положение до голяма степен се притъпява бързината на Коконов....
3. Защо, при положение, че знаеш как се представя Божилов като център нападател (никак) го забиваш пак там?! (виж 1)
4. Защо, ако това са някакви експерименти (защото не мога да си го представя другояче) те не се правеха в първите контроли, а се правят в последната, когато би трябвало вече да си избистрил състава и последните 2-3 мача от подготовката да го обиграваш и налагаш?!
Че Сашко се налага да играе десен външен по крилото... го разбирам и донякъде оправдавам това решение, а и той се представи добре днес, на непривичния пост, общо взето. Но при всичките проблеми, налегнали ни напоследък, да въртиш така безобразно 3-4 играча, които си имат точното място.. ей това не разбирам. И съм съгласен, че не можеш да заложиш изцяло на младите. Така е, не всички са на нужното ниво, но какво пречи да пуснеш някой от тях в основния състав - един, двама например и да запушиш дупки?!
Ето това питам. Ще ми е интересно да прочета какво мислите и вие колеги?! Нали затова е този форум?!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------