Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Кръв, бомби и ранени за каузата на България!

Мнениеот фифи перото » 14 фев 2014 18:59

Corwin написа:
фифи перото написа:И да.В България официалната религия е християнството.Официалният език е българският.
:

Виж си чл.13 ал. 3 от Конституцията

Хайде стига алабалистики.
Традиционна или официална е почти едно и също.
Няма да ти обяснявам, защо беше така формулирано .
Най-малката причина е ,че Държавата и Църквата са отделени.
Нататък се сещай.
Ако не ти изнася-изнасяй се. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 фев 2014 19:03

фифи перото написа:
Corwin написа:
фифи перото написа:И да.В България официалната религия е християнството.Официалният език е българският.
:

Нататък се сещай.

Ако смяташ, че е едно и също, доста тъжно за теб :)
Причината я знаем всички, тя не променя факта.

Потребителски аватар
electroface
Контакти:

Мнениеот electroface » 14 фев 2014 19:07

Армейче написа:
electroface написа:
Армейче написа: ... Естествено, че ще се делим на религиозен принцип! Аз никога няма да приема хора, които са наследници на тези, които са изнасилвали и избивали дедите и бабите ни.
И не ми обяснявайте,че е било преди Н години.
Ако имаха възможност и света не беше толкова развит щяха пак да ни поробят, пак да ни ограбят, пак да ни влекат надолу..
Не бих тръгнал да избивам турци, но и не ги искам в границите на българската държава.

Случайно, ако си забелязал, турците отдавна си имат възможност да ни отнесат като куцо пиле домат (1 000 000 армия срещу 20 000). А и ни ограбват, само че без да се усещаш - носиш турски дрехи, ядеш турски плод-зеленчук... Добре, че в момента не сме им много-много интересни и не си заслужава да ни нападат, че не ви знам вас с амфетите и ония п.е.д.е.растчета по чалготеките каква ще я правите тогава...

Не слагай всички под общ знаменател, защото аз наркотик дори не съм виждал на живо, пък по чалготеки не съм стъпвал от години, чалгата пък грам не я слушам. В турция са абсолютно същото поколение, като нашето, разни *******чета и боклуци. Само турция дето има една армия, а ние не. Но ако ни нападнат, дали примерно една Русия би си стояла на неутрална позиция, като толкова си патят от разни атентати на ислямисти и мюсюлмански боклуци?

Русия в момента има такива икономически интереси в Турция, че ти е бедна фантазията. Просто им е през фара дали ще сме част от Турция или независими. Само тук във фантазиите на някои върли комуняги, на Русия и дреме за нас.

Путин си пати от тия чеченски/дагестански терористи, на които не плаща. Сегашният президент на Чечня си е бивш ислямист, ама му се усладиха $$$,, които Путин му превежда...
IO SONO NERAZZURRO!

Потребителски аватар
electroface
Контакти:

Мнениеот electroface » 14 фев 2014 19:08

Heo написа:Като чета болшинството от мненията, имам чувството че още малко и ще ме накарате доброволно да отида и да си направя сюнет! В този форум само турски подлоги и толерасти. Учете турски, ще ви трябва!

Много си отворен, ама когато аз съм командвал оръдие, насочено към границата с Турция, сигурно си бил сперматозоид в топките на баща ти... :mrgreen:
IO SONO NERAZZURRO!

Потребителски аватар
Heo

Мнениеот Heo » 14 фев 2014 19:13

electroface написа:
Heo написа:Като чета болшинството от мненията, имам чувството че още малко и ще ме накарате доброволно да отида и да си направя сюнет! В този форум само турски подлоги и толерасти. Учете турски, ще ви трябва!

Много си отворен, ама когато аз съм командвал оръдие, насочено към границата с Турция, сигурно си бил сперматозоид в топките на баща ти... :mrgreen:

Да не се окаже обратното. :mrgreen:

Потребителски аватар
Heo

Re: Изключителна наглост на турците в парламента!

Мнениеот Heo » 14 фев 2014 19:16

Нормално, Серьожа се извини на турците. Сега ибрястиките искат и свирка да им направи.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 14 фев 2014 19:16

Corwin написа:
фифи перото написа:
Corwin написа:
:

Нататък се сещай.

Плачи, щом ти е тъжно.
Но плачи за себе си, защото:
1.Не разбираш простият факт, че в Конституцията не може да бъде записано ОФИЦИАЛНА религия, защото-България е светска държава.Църквата и държавата са отделни.Затова е ТРАДИЦИОННА, защото е в традицията на народът, населяващ тази държава.
2. Явно или не се чувстваш част от българският народ .
3.С тезите си подкрепяш онзи депутат, който днес от трибуната на Народното събрание, каза ,че ще следва пътя на едни хора, на които цитира имената.Поинтересувай се кои са и какви са те.
И накрая-не ми говори глупости.
Объркан си или просто си от друг етнос и религия.Обяснявам ти като на човек, а ти реагираш като еничар.
Пътувай.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
electroface
Контакти:

Мнениеот electroface » 14 фев 2014 19:21

Heo написа:
electroface написа:

Да не се окаже обратното. :mrgreen:

Viali, познах те !!! :lol: Ти си по-голям от мен, признавам :mrgreen:
IO SONO NERAZZURRO!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 фев 2014 19:28

фифи перото написа:
Corwin написа:
фифи перото написа:
Corwin написа:
:

Нататък се сещай.

Плачи, щом ти е тъжно.
Но плачи за себе си, защото:
1.Не разбираш простият факт, че в Конституцията не може да бъде записано ОФИЦИАЛНА религия, защото-България е светска държава.Църквата и държавата са отделни.Затова е ТРАДИЦИОННА, защото е в традицията на народът, населяващ тази държава.
2. Явно или не се чувстваш част от българският народ .
3.С тезите си подкрепяш онзи депутат, който днес от трибуната на Народното събрание, каза ,че ще следва пътя на едни хора, на които цитира имената.Поинтересувай се кои са и какви са те.
И накрая-не ми говори глупости.
Объркан си или просто си от друг етнос и религия.Обяснявам ти като на човек, а ти реагираш като еничар.
Пътувай.

Хахахахаххахахахаха
1. Щом не може да се запише, значи не е официална :D Иначе щяха да могат да ме принудят да ходя на църква всяка неделя, например. Знаеш ли какво друго е традиционно - да имаме по 7 деца и да си обработваме селската земя, да се женим на 12 годинки. Сега и двамата знаем кои етноси се занимават с тези традиционни дейности :)
2. Честно казано, все по-малко започвам да се чувствам, защото се убеждавам, че българският народ като цяло е назадничав и затворен в черупката на собствената си ориенталска фантазия.
3. Всъщност, тези имена не ги бях чувал. Още в първия си коментар казах, че ДПС и турците/ислямът са две коренно различни неща. И аз съм против да има предизборна агитация на майчин език (например защото езикът, за разлика от религията, Е официален, но и защото ако не можеш да говориш български, не би трябвало да можеш да гласуваш за български народен представител/президент и т.н.)

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 14 фев 2014 19:30

Ей МЪРШИ какво още трябва да се случи в родината ни,за да се вдигнем и да изметем тая паплач?!?Какъв е този парламент,в който се гласува на какъв език да са предизборните кампании в една страна!?!Какъв парламент е този,от чиято трибуна депутат излиза и заплашва страната,чийто интереси защитава,че ще бъде завзета от техните съседи.Капака беше в Пловдив!Има ли БЪЛГАРИ бе?!?!?!?Къде сте бе,потомци на Аспарух,Крум,Симеон,Самуил,потомци на Хр.Ботев,В.Левски?!?Аз знам,всички лижете гъза на Доган и неговите създатели от БСП!!!

Върни се в “Свободна зона”