P!nk fan написа:мьекащият сливналия, не ми остава нищо друго освен да се съглася.![]()
![]()
Питай майка си за правоговора ми.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
P!nk fan написа:мьекащият сливналия, не ми остава нищо друго освен да се съглася.![]()
![]()
За разлика от теб, аз имам кой да задоволява моите емоционални и сексуални нужди.Кашчей написа:Ти да не би да маструбираш върху портретите на Костов, ББ или Александър Йорданов, под звуците на "Имала си Мери малко агънце"?
Позволяваш ли ми да обичам България, без да мразя някоя друга държава, или ако не мразя Русия, то не съм българин?!?
Laetitia написа:За разлика от теб, аз имам кой да задоволява моите емоционални и сексуални нужди.Кашчей написа:Ти да не би да маструбираш върху портретите на Костов, ББ или Александър Йорданов, под звуците на "Имала си Мери малко агънце"?
Позволяваш ли ми да обичам България, без да мразя някоя друга държава, или ако не мразя Русия, то не съм българин?!?
Laetitia написа:Твоите емоционални и сексуални нужди са свързани с форума.![]()
Иначе успешно продължаваш да афишираш тотално непознаване на правописа...
Кашчей написа:Laetitia написа:Твоите емоционални и сексуални нужди са свързани с форума.![]()
Ти познаваш ли нониусите на шублера и микрометъра? А настройките на заваръчен апарат, стандартите за машинни чертежи?
Честно да ти кажа, като ти гледам снимката, Симона е по-хубава от теб.. и по-умна![]()
ПП- Преди време имаше един лаф: Вие студент ли сте или учите филология
Laetitia написа:Кашчей написа:Laetitia написа:Твоите емоционални и сексуални нужди са свързани с форума.![]()
Ти познаваш ли нониусите на шублера и микрометъра? А настройките на заваръчен апарат, стандартите за машинни чертежи?
Честно да ти кажа, като ти гледам снимката, Симона е по-хубава от теб.. и по-умна![]()
ПП- Преди време имаше един лаф: Вие студент ли сте или учите филология![]()
![]()
![]()
Като се научиш да пишеш на родния си език, неграмотнико, тогава ще се занимавам с теб.
Пълен игнор иначе. Ходи да мастурбираш на Симона на снимките, това ще ти е сексът на теб.
THE G.A.M.E написа:FLANKER написа:Игра, за теб знаем за "любовта" ти към Русия и руснаците.Нищо ново от теб под Слънцето
Кое от написаното е невярно ?
Може и да ненавиждам руснаците, но това по-никакъв начин няма да ме накара да си случи с лъжи.
Лъжите са приоритет на тези, дето лижат руски задници.
FLANKER написа:THE G.A.M.E написа:FLANKER написа:Игра, за теб знаем за "любовта" ти към Русия и руснаците.Нищо ново от теб под Слънцето
Кое от написаното е невярно ?
Може и да ненавиждам руснаците, но това по-никакъв начин няма да ме накара да си случи с лъжи.
Лъжите са приоритет на тези, дето лижат руски задници.
А всичко ,което пишеш за руснаците(което ВИНАГИ е отвратително) е вярно ,така ли?
П.П. разбрах,че харесваш Аржентина ,лошо няма.Не плюй обаче целенасочено само една държава ,обидно е!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта