Интервю с Борислав Михайлов за промените в БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Защо няма алтернатива на Михайлов?

Мнениеот tzvetan_tee » 14 фев 2014 12:48

Venko123 написа:Стоичков ЦСКАр? Той сам си каза, че е от БотевЪ! :)

еее как бе, нали му правиха посрещане, разхождаше се с акциите..."Бате Ицо това.. Бате Ицо онова.." :) :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 14 фев 2014 13:00

Авторчето на темата е долно провокаторче!
Освен брътвежи срещу ЦСКА аз друго не виждам.
Защо авторчето е сметнало за правилно, че ЦСКА трябва да предложи човек за поста на Лоби Михайлов?
Просто седя и се чудя пишки нямате ли си да си играете с тях, че сте седнали до остроумничите по форумите.

Извод: Авторчето на темата е отделило се от стадото теленце!
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 14 фев 2014 13:04

kijelmi написа:Авторчето на темата е долно провокаторче!
Освен брътвежи срещу ЦСКА аз друго не виждам.
Защо авторчето е сметнало за правилно, че ЦСКА трябва да предложи човек за поста на Лоби Михайлов?
Просто седя и се чудя пишки нямате ли си да си играете с тях, че сте седнали до остроумничите по форумите.

Извод: Авторчето на темата е отделило се от стадото теленце!

Като нямаш аргументи, освен "теленце" какво да кажеш... То е ясно, че темата е срещу цска, но тя отразява действителността. Иначе, за да ти отговоря на малоумния въпрос... цска, след като е УНИКАЛНО-МЕГА-УЛТРА ощетен от БфС, защо ръководството на цска ПОДКРЕПЯ Боби Михайлов? Имаш ли отговор, прованс?

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 фев 2014 13:33

damageplan написа:Защото ако имаше алтернатива , ЦСКА щеше да е в селските групи.

И синия близнак извърши няколко неща заради, които можеше да им партнира в по-долна дивизия ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 фев 2014 13:42

james написа:
damageplan написа:Защото ако имаше алтернатива , ЦСКА щеше да е в селските групи.

И синия близнак извърши няколко неща заради, които можеше да им партнира в по-долна дивизия ;)

Би ли бил така добър да ни осветлиш, за какви "неща" иде реч (най-добре, ако можеш да цитираш съответния член от правилниците на БФС)? ;)
П.П. Уважението към традициите на твоя любим "Локомотив" - София ме възпира да коментирам курвенския начин, по който този отбор остана в "А" група миналия сезон... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 14 фев 2014 13:43, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 14 фев 2014 13:43

Човек ,като прочете заглавието ще си помисли,че ще се проведе нормална дискусия :lol: По-надолу обаче, ставаме свидетели на провокация и дебилизъм в застрашителни размери. От такива левскари ме е срам най-много!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 фев 2014 13:43

james написа:

Вие много бързо забравихте как останахте в А група ? А ? Я, си спомнете.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 14 фев 2014 13:52

C&A_MALE написа:Човек ,като прочете заглавието ще си помисли,че ще се проведе нормална дискусия :lol: По-надолу обаче, ставаме свидетели на провокация и дебилизъм в застрашителни размери. От такива левскари ме е срам най-много!

Кое не е вярно от това, което съм казал? Имам карта за сектор А вече 4 години, няма от какво да ме е срам! Ти кога за последно беше на "Герена"?

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 фев 2014 13:53

Страхотна тема, точно в стил левскар, аргументи, факти....всичко както мууу е редът
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Футбол - България”