Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Какво да се направи? (Трансфери и т.н..)

Мнениеот Sagittarius » 08 ное 2009 18:38

Един е Миро Манолов :!: .Той е просто машина,страхотна скорост,техника,физика и демараж.1 на 1,че дори и сам срещу двама - не може да бъде спрян.Особено ако Черно Море играе на конра Миро може сам да разнищи всяка защита :twisted: .Незаменим играч за нас,ама като казвам незаменим имам предвид тотално незаменим,така,че силно се надявам да не се правят онези анонсирани преди месец глупости за трансфер на Миро в Левски чрез размяна с Гошо Христов плюс още играчи/пари.Колкото го плеймейкъра - освен заподозрените Галчев,Даксон като ТВ зрител на останалите мачлета в А група много харесах играта на ганаецът Майкъл Тевия от Локо Мз.Не само техничен(и то много техничен),не само отличен пас,не само и много бърз...но и възраст от едва 19 години.Дано някой го има в предвид от нашите.Нападателя - аз след мача в Своге си харесах нашия палач Миро Антонов.Като физика - копие на нашия Миро Манолов,също е бърз(не толкова колкото наш Миро),няма и такъв демараж и техника като нашия...но и с нас и с Левски тоя Миро Антонов показа,че е мощен физически като същински танк.Играе с по 2 на гърба,печели всеки въздушен двубой,практически и единобоствата ги взема всичките...ама точния човек е,който ни трябва за партньор на Миро.Адашите ще бъдат убийци в тандем :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 08 ное 2009 20:42

Миро Манолов има 4 жълти картона,освен да вкарва, ще трябва да порита левскарите малко, за да получи 5-ти жълт и да пропусне 1/16 финала за купата и да занули картоните, поне така мисля, че е по-добре ,защото ако получи жълт картон в мача за купата ше пропусне мача с чорбата или пък тежкото гостуване на Монтана, а преди това има и 1/8 финал за купата, освен ако не се издъним на 1/16 финала, дано в отбора следят статистиката с картоните
Последна промяна от Varna1913 на 08 ное 2009 20:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
westmc
Контакти:

Мнениеот westmc » 08 ное 2009 20:46

Чакаме Данчо да се оправи,вземаме Кръстовчев за таран и Галчев за плеймейкър и сме готови да мачкаме.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 08 ное 2009 20:52

westmc написа:Чакаме Данчо да се оправи,вземаме Кръстовчев за таран и Галчев за плеймейкър и сме готови да мачкаме.

Левски няма да го пуснат, освен ако не го заменяме за Миро Манолов, поне аз съм твърдо против за такава сделка, от Левски единствено Тасевски, Бардон и Гаджев стават, Галчев нали го видях срещу нас, Милен Петков е 5 класи по-добър, да не говорим за Борносузов, който направи много добър мач срещу Локо Сф, за мене идеално попълнение ще е Данчо-Тъча, отделно ни трябва качествено попълнение в средата на терена, на двата бека и централен нападател, ако не вземем Тъча и отдясно на халфовата линия ни трябва човек и когато се оправи Юруков ще имаме доста по-добър отбор

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 ное 2009 21:15

Камбуров, Гаджев, братята Миневи и Морини искам аз :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 ное 2009 21:35

Стрелец,ти май се отказа от идеята си Георги Христов-Пеньо,да идва на Тича.Така ли стана? :lol: Не го ли искаш вече?Виж какви мачове прави за хората на Гонзо.Къса,къса,скоро ще почне да кърти :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 ное 2009 12:24

Не не,не съм се отказал от това,че Христов би дошъл много добре за нашия отбор.Техничен,комбинативен,раздвижва играта,просто не е голмайстор,не е таран.Аз искам Пеньо при условие,че няма да ни струва нищо,да го трампим за правата на Кривия.Това можем.Ще изнудваме Левски и готово,няма да пуснем Кривака дори зимата,докато не вземем поне един играч на Левски.Миро Антонов си е точно тарана,който ни трябва.Тежък,мощен,газещ защитата като валяк оставящ достатъчно свобода да може Миро Манолов да разгърне мощния си спринт,демараж и да вкарва.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 09 ное 2009 12:49

Sagittarius написа:Не не,не съм се отказал от това,че Христов би дошъл много добре за нашия отбор.Техничен,комбинативен,раздвижва играта,просто не е голмайстор,не е таран.Аз искам Пеньо при условие,че няма да ни струва нищо,да го трампим за правата на Кривия.Това можем.Ще изнудваме Левски и готово,няма да пуснем Кривака дори зимата,докато не вземем поне един играч на Левски.Миро Антонов си е точно тарана,който ни трябва.Тежък,мощен,газещ защитата като валяк оставящ достатъчно свобода да може Миро Манолов да разгърне мощния си спринт,демараж и да вкарва.

Каде я видя тая техника и комбинативност в Христов?
Както бях писал нито удар има,нито може да се пласира,техника не знам..нищо впечатляващо не съм го видял 1 на 1да мине противник и да вкара.Малко като Дани Георгиев,има някакви качества, но малко страхливо играе.
Трябва ни нападател тип Камбуров,а за Антонов не знам..трябва ни доказан голаджия.
Просто се чудя на Левски какможе толква мачове да го пускат.1/5 от хората които са играли повечко или някаде няма да имат по лоша статистика от него.Дори Йовов вкарва 2-3 пъти повече без да е типичен нападател.
Най-важното е да запазим Манолов,трампа единствено за Дрогба. :mrgreen:

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 09 ное 2009 12:58

Единствено на някой добър отбор извън България, защото е добре и за него, никакъв смисъл няма да го даваме на български отбор, освен, че говедата са ни конкуренти няма да получим никакви сериозни пари, спомнете си Бай Ганьо как ни отмъкна за 0 стотинки 5 играча от силния ни отбор повремето на Илия Павлов, така че точно от тия наглите не може да се очаква никаква оферта, ще предложат там някой от дъводелците си в размяна, те на Пирин и на Локо Мездра преотсъпвам играчи в замяна на 3 точки и пълна забрана да играят срещу говедата, защото насират :lol: примера с Иса и Цачев, за Кривия нали прочетохте, нашето ръковдство искало 20 000 евро, за да го пусне още сега, но те не били съгласни :mrgreen: от говедара да вземеш играч е невъзможно, вие говорите за Бардон :lol: той Батков иска 3.5 милиона евро за Жоазиньо, отказал оферта от 1 милион евро, сигурно Бардон го е оценил на 10 милиона :lol: останалите им ''звезди'' предполагам вървят само по милионче, по-реалистично изглежда да вземем някой от чорбата, поне те не правят спънки на играчите си
Последна промяна от Varna1913 на 09 ное 2009 13:21, променено общо 4 пъти.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 09 ное 2009 13:00

Не само не трябва да го даваме,а и да привлечем още един класен нападател.

Върни се в “Черно море”