Сочи 2014- ден 6-ти

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Сочи 2014- ден 6-ти

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 18:45

ros написа:
shotgun blues написа:
Единствената представителка на Того в ски бягането Матилдe Амиви Петитжан остана доволна от своето представяне в индивидуалното на 10 километра класически стил на Олимпиадата в Сочи.

Състезателката е оптимист за бъдещето си и дори вече се настройва за медал след четири години – на Игрите в Южна Корея.

Матилдe Амиви Петитжан живее и тренира във Франция. 19-годишната състезателка записа 68-о място в надпреварата.

„Мисля, че в родината ми много се вълнуват за мен и са доволни от представянето ми. Същото мога да кажа за семейството си, което ме подкрепя през цялото време. По време на Олимпиадата ме подкрепиха много хора. Ще продължавам да се занимавам със ски бягане и се надявам, че ще мога да се класирам за втора Олимпиада. Там искам да се боря за златото“, разкри плановете си Матилдe Амиви Петитжан.

Ето затова говорим.От Того пуснала се и вече мечтае за титлата :lol: а нашите почиваха за да спестят сили :lol: :lol:
С това 68 място тя е на равно ,че и по-напред от някои от нашите биатлонисти и т.н :lol:

Абе вие четет ли или само си точите лигите. Давате ли си сметка как приемат австрийци и германци световната титла за младежи на Влади Зогравски след като нямаме даже шанца. И онзи другия от Того с шейните от 10 години ТРЕНИРА В ГЕРМАНИЯ ама ние щот сме много убави и тези от Того не ги броим. Слезте на земята и разберете, че тези момчета и момичета за да са там са си го заслужили и харесва ли ви или не показали са, че дори и последни мястото им е там

Роска, а дали я финансира федерацията на Того по ски бягане? Виж колко абсурдно звучи само. Момичето от Того, Бруно Банани и всякакви такива екзотични персонажи на Игрите са намерили спонсори и голяма част от парите, необходими за тяхната подготовка не са държавни. Ако и при нас беше така, аз нямаше да имам нищо против да не стартират, или да са последни, каквото искат да правят.
Ние поддържаме с държавни пари 100 безсмислени спортни федерации, които нямат никакви успехи, на каквото и да е ниво. Държавна помощ трябва да има при постигнати резултати, ако само се шморцат-да се оправят на самоиздръжка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 18:47

Иначе жалко за Плюшченко, защото щеше да е хубаво да завърши кариерата си със златен медал пред родна публика.

Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2014 18:51

Алексей Мишин, треньор на Плюшченко, току що каза следното: "Сега Евгени може да се пързаля само на Параолимпиада" :(

Фади, съгласен съм, че финансирането трябва да бъде на съвсем друга основа, но ти смяташ ли че Влади и Сани, както и Гришо, Цвети и още много други разчитат точно на тези пари. Ясно е че само с държавни средства, доколкото стигат до тях, няма да имаме класа. Стигат само за нрматив. Но ако пък чакаме на спонсори и тримата участници на Македония ще ни се струват наши ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 18:58

ros написа:Алексей Мишин, треньор на Плюшченко, току що каза следното: "Сега Евгени може да се пързаля само на Параолимпиада" :(

Фади, съгласен съм, че финансирането трябва да бъде на съвсем друга основа, но ти смяташ ли че Влади и Сани, както и Гришо, Цвети и още много други разчитат точно на тези пари. Ясно е че само с държавни средства, доколкото стигат до тях, няма да имаме класа. Стигат само за нрматив. Но ако пък чакаме на спонсори и тримата участници на Македония ще ни се струват наши ;)

Ами това е пътят вече, за спортисти от страни, които нямат финансовата възможност да ги издържат. Успехи в ранните години, намиране на спонсор и развитие навън, защото при нас условия няма. И разбира се при евентуално отпускане на държавни пари-абсолютен контрол на харченето им, иначе няма как. Но това скоро няма да стане, защото е по-лесно някой по веригата да прибере парите, а на спортистите-много им поздрави.

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 фев 2014 19:04

ros написа:Алексей Мишин, треньор на Плюшченко, току що каза следното: "Сега Евгени може да се пързаля само на Параолимпиада"

Толкова ли е зле.. Макар че той и на тая Олимпиада се показа, макар и при отборните, доколкото знам покрай отборната титла му се полага медал?

Жалко, щом приключва, цар на леда просто. Занапред ще гледаме Липницкая и така.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2014 19:20

Betchualeng Arnaikem написа:
ros написа:Алексей Мишин, треньор на Плюшченко, току що каза следното: "Сега Евгени може да се пързаля само на Параолимпиада"

Толкова ли е зле.. Макар че той и на тая Олимпиада се показа, макар и при отборните, доколкото знам покрай отборната титла му се полага медал?

Жалко, щом приключва, цар на леда просто. Занапред ще гледаме Липницкая и така.

Олимпийският шампион от Торино'2006 и двукратен сребърен медалист от олимпийския игри Евгени Плюшченко (Русия) отказа участие в индивидуалната надпревара на олимпийските игри в Сочи.

Плюшченко, който е единствен представител на домакините при мъжете, получи травма по време на загрявката преди кратката програма. Плюшченко изпълняваше троен аксел, но го приземи неуспешно и получи контузия на кръста. Заради това той няма да стартира в кратката програма.

"От името на президента на федерацията Александър Горшков и от свое име поднасям извинения на всички, каза Алексей Мишин. Болките в гърба на Евгений започнаха още по време на изпълнението на волната програма на отборния турнир. Вчера на тренировка той направи четворен скок, приземи се неуспешно и падна силно. Сутринта болката не го напускаше и той взе лекарства. След редица процедури той се почувства по-добре. Но на разгряването преди кратката програма травмата се изостри".

Миналата година руснакът претърпя операция на гърба. Евгени Плюшченко стана олимпийския шампион с тима на Русия в отборната надпревара в Сочи.

Руската звезда беше предпочетена пред шампиона на страната Максим Ковтун и се стремеше към трета олимпийска титла при четвъртото си участие на олимпийски игри.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 фев 2014 19:34

Да, видях го това. Жалко. Всяка кариера има край, ама тоя път края .. не е както трябва.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

thelegendary
Контакти:

Мнениеот thelegendary » 13 фев 2014 19:52

Някой може ли даде livestream за Швеция - Русия, че БНТ явно толкова си могат хората :) .

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 13 фев 2014 19:52

Не защитавайте ,тези ПОЗОРНИЦИ които петнят името на България в Сочи.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 20:27

thelegendary написа:Някой може ли даде livestream за Швеция - Русия, че БНТ явно толкова си могат хората :) .

Швеция-Русия?

Изображение

Върни се в “Сочи 2014”