Феновете на Локомотив започнаха протест!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Феновете на Локомотив започнаха протест!

Мнениеот plovdivram » 13 фев 2014 17:22

tomba написа:
plovdivram написа:
tomba написа:Въобще не ми е жал за вас.

Че кой пъ' ти иска съчувствието на теб или който и да е друг!!! Лошото е, че точно такива като теб малко схващат, че проблема не е само в СЪСЕДА!!! Но... искрено ти пожелавам (макар, да знам, че е неразбираемо може би за теб) да си жив и здрав... не само защото е човешко, а защото ще доживееш за да разбреш, че това е така...

На вас все съседа ви е виновен,не ме познаваш и не ръси мозък.

Не ми и трябва да те познавам... точно и затова мога да ти кажа, че ти си последния човек, който може да ми каже какво мога да коментирам и какво не мога... Още повече във форум на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!К
Колкото за "виновните"... Бързо забравихте 10-те години МЪКИ!!! Тогава всички трябваше да ви съжаляват!!! Така че... айде няма нужда!!!

Айде... да те питам, без "да ръся мозък"... Като говориш затова, че някой ни е ВИНОВЕН да те питам:

1/ Отбора на Коко пред отбора на Ботев ли е? (слагам го тук - на първо място, защото феновете на Ботев смятат, че това е на първо място за нас и в определени случаи имат право)
2/ Отбора на Коко има ли реална възможност да завърши в призовата тройка?
3/ Отбора на Коко има ли възможност да стигне до още един финал?!
4/ В отбора на Коко играят ли добри за нашите стандарти футболисти?!

Е... Като погледне човек - ЗА КАКВО ДА Е ВИНОВЕН?!!!
Положението ни е доста по-различно от това, в което беше Ботев Пловдив в тежките години... Нали така?!! Затовали феновете на Ботев (или поне част от тях) не могат да разберат за какво става въпрос?!!
Изображение

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 13 фев 2014 17:35

smurfcho написа:
urkoto написа:И аз си помислих, че става дума за 102 отначало, но верно било 1Х2. Но няма да има никаква файда, Коко ще си продължи театрото. Дет се вика - кучетата си лаят, кервана си върви. Но евала за инициативата.

Трябва да се почне от някъде!

Ми почнете, де! Ама това, вашето, го видяхме преди година. И тогава почнахте. В къщи още се търкалят едни листчета, дето синът ми ги печаташе - "Узунов, крадец, вън от Локомотив!" Е, кво стана? Оти ручахте жабетата? Бутнахте една трибуна (общинска собственост!) и до там. Използувахте милиона най-безотговорно за лампи, а тревата - кучета я яли. И да махнете Прасето, няма кой знае какво да се промени - просто се развивате без визия. Което е най-жалкото, защото не може да има силен "Ботев" без силен "Локомотив", както и обратното.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 13 фев 2014 17:38

plovdivram написа:
tomba написа:
plovdivram написа:
tomba написа:Въобще не ми е жал за вас.

Че кой пъ' ти иска съчувствието на теб или който и да е друг!!! Лошото е, че точно такива като теб малко схващат, че проблема не е само в СЪСЕДА!!! Но... искрено ти пожелавам (макар, да знам, че е неразбираемо може би за теб) да си жив и здрав... не само защото е човешко, а защото ще доживееш за да разбреш, че това е така...

На вас все съседа ви е виновен,не ме познаваш и не ръси мозък.

Не ми и трябва да те познавам... точно и затова мога да ти кажа, че ти си последния човек, който може да ми каже какво мога да коментирам и какво не мога... Още повече във форум на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!К
Колкото за "виновните"... Бързо забравихте 10-те години МЪКИ!!! Тогава всички трябваше да ви съжаляват!!! Така че... айде няма нужда!!!

Айде... да те питам, без "да ръся мозък"... Като говориш затова, че някой ни е ВИНОВЕН да те питам:

1/ Отбора на Коко пред отбора на Ботев ли е? (слагам го тук - на първо място, защото феновете на Ботев смятат, че това е на първо място за нас и в определени случаи имат право)
3/ Отбора на Коко има ли възможност да стигне до още един финал?!
4/ В отбора на Коко играят ли добри за нашите стандарти футболисти?!

Е... Като погледне човек - ЗА КАКВО ДА Е ВИНОВЕН?!!!
Положението ни е доста по-различно от това, в което беше Ботев Пловдив в тежките години... Нали така?!! Затовали феновете на Ботев (или поне част от тях) не могат да разберат за какво става въпрос?!!

2.1 Отбора на Черно море има ли реална възможност да завърши в призовата тройка?
2.2 Отбора на Литекс има ли реална възможност да завърши в призовата тройка?
На всички хипотетични въпроси си отговори по същия начин.Гледаш през много изкривена призма,не знам дали има смисъл да споря с теб.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 фев 2014 17:43

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа: ДОСТОЕН ПРОТИВНИК СТЕ НИ НО И СПАРТАК НИ БЯХА.ДАЖЕ ПО-ДОСТОЕН.ТЕ ПОНЕ ИМАХА КЛАСА.

Айде няма нужда и от "нарочно ЗАУЧЕНИ фрази"... Сега ако почнеш и за ДЕРБИТО ви с Левски Сф и съвсем ще "избледнееш"!!! Наистина ще е хубаво да прочетете историята, ама не се хващате да го направите!!! Такае по-лесно да хващат "декиш" такива твърдения... Хвани някое дете пред блока да му ги разправяш тия!!! Съжалявам, че звуча така, но за толкова не се научихте, че си има други места, 'дето да си ги говорите тези и "аудитория", която да им вярва!

Гледаш през много изкривена призма,не знам дали има смисъл да споря с теб.

Това за"призмата" е интересен въпрос и определено си прав, че специално с теб, при така създалата се ситуация няма какво да си кажем!!! Колкото за"хипотетичните" отговори... не знам какво точно искаше да кажеш, но както и да го гледаш Отбора на Коко винаги е изглеждал по-переспективно и най-вече стабилно от този на ДХ!!! Това имах предвид, дано си ме разбрал... ако ли пъ' не... казах ти - здраве да де!!!
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 14 фев 2014 09:27

Моля придържайте се към темата. Троловете да се насочат другаде (те си знаят кои са). :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 фев 2014 11:08

Кво му говорите на тоя имбацил. Айриш раздай му баница за душата на тоя селяк мургав, че спами само по темите :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 14 фев 2014 11:09

Възрастен написа:.....
Което е най-жалкото, защото не може да има силен "Ботев" без силен "Локомотив", както и обратното.

А не благодарим, тея приказки ги остави на разбирачите дето дръдорят цял ден по разните му телевизии.

Силно Локо и силен Ботев са хубаво нещо, няма как иначе. Обаче е доказан факт, че едните могат без другите. Понякога си мисля, че създаването на 2 силни отбора, каквито и Ботев, и Локо бяха (може би са в момента), си е било чисто безумие. Може и да не съм прав, но 1 "голям" професионален отбор щеше да има по-големи успехи от тези на Ботев и Локо накуп. Но това е друга тема.

Понеже тук не става въпрос за никакви отбори, а за фенска "позиция". А в случая това е пълно лицемерие. Фенската им позиция я знаем много добре каква е: свалени гащи и лека чупка в кръста. Щото точно тея дето пускат мухата имат кяр да го правят. А на дечицата и по-глупавичките въобще не им идва на акъл да питат, що аджеба предния път пак заобичахме Коко? И що, мама му стара, не го обичаме сега, но ще го обичаме утре? И въпрос с повишена трудност: Защо се радваме толкова на Г. Илиев? Щото по-голяма "далавера" от шампионската им титла няма.

Та що мутрата Г. Илиев ни харесваше толкова, пък чалга магната не? Далаверките са си едни и същи, и тогава, и сега.

И отговора е, щото навремето Г. Илиев хранеше и поеше голяма част от "тарторите". Те така или иначе си бяха сродни души, хулигани по сърца. А сегашния "собственик" не ще. На неговата софра място за тая сган няма. Или пък им пуска много малко, колкото да капе.

Е точно за това е всичко.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 фев 2014 11:26

Много просто парченце си пич, много, много просто. Ако човешкото същество не беше изродило естествената еволюция такива индивиди като тебе щяха да си умрат от не можене да се сдобият с храна :)

Жоро Илиев навремето донесе на един бесен купон един кашон уиски да почерпи момчетата и тва му беше :) За разлика от христола нямаше отрепки като ония псевдо татуист, дето и в затвора няма да му дадът да дупчи и гошо ключара фалирал с 2та зъба, които да живеят на наркоманските му надбавки. Сравнение между Ботев и Локомотив не може да има. Най-малкото, защото хората, отговорни при нас не чакат на клуба си да живуркат, за разлика от бившите затворници-наркопласьори, дюнерджии и както вече споменахме ключари и псевдо-татуисти дето я докарат 500 лева в къщи, я не, ако я няма турската дойна крава.

За това се оривай и си забий съжденията някъде много, много на дълбоко, че тука се разсмърдя от тях, та стана ясно от къде са изкочили.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 14 фев 2014 18:46

Много нагли сте станали,като си уреждате мачове с ония изтръпляци и си правите обръщалки всички сте доволни,а сега изведнъж станахте първи радетели за честност.Вашата циничност е по-голяма дори от тази на педофил-учител в детска градина.След като знаете за тото залаганията защо не прекъсвате мачовете или не ви стиска Коко да ви отреже като канадец дърво и тогава да фалирате.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 15 фев 2014 01:12

COVINI написа:Много нагли сте станали,като си уреждате мачове с ония изтръпляци и си правите обръщалки всички сте доволни,а сега изведнъж станахте първи радетели за честност.Вашата циничност е по-голяма дори от тази на педофил-учител в детска градина.След като знаете за тото залаганията защо не прекъсвате мачовете или не ви стиска Коко да ви отреже като канадец дърво и тогава да фалирате.

Точно вие не ни бъдете съдници! Вие какво направихте срещу чичо Митков 10 години, един камък по колата му, която има каско и не дойдохте на едно дерби, защото бяхте нас*ани! 500 лв на двама човека и протестите умираха и накрая осквернихте паметта на Ботев само и само да видите отбора си в горната половина на таблицата!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Върни се в “Локо Пловдив”