haha написа:Niksh0 написа:Сега очаквам и да наизкочат всички критици.
Само, ако powerful се появи, вас няма за какво да ви дразня.
Жал ми е за теб
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:Niksh0 написа:Сега очаквам и да наизкочат всички критици.
shotgun blues написа:Григор загуби от милиардер ентусиаст и си загуби точките от турнира ....еми

powerful написа:Айде хейтърите, вие сте
Tobacco написа:haha написа:Niksh0 написа:Сега очаквам и да наизкочат всички критици.
Жал ми е за теб
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Levskar_90 написа:powerful написа:Айде хейтърите, вие сте
Не сме хейтъри, а реалисти. Такива като теб трябва да бъдат сваляни на земята. И аз гледах мача, но какво да направя, падна.
powerful написа:Levskar_90 написа:powerful написа:Айде хейтърите, вие сте
Не сме хейтъри, а реалисти. Такива като теб трябва да бъдат сваляни на земята. И аз гледах мача, но какво да направя, падна.
Сигурно и Цонга е слаб, който вчера загуби от 37-мия в света..
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Имам 2 въпроса към теб:
1. Защо трубуните бяха полупразни, нали всички говорят колко велик е Григор, как така не са искали да го видят?
2. Нали топ 4 се страхуваха да играят с него, тогава защо загуби от тенисист, който е след него в класирането?
Levskar_90 написа:Къде е придворния шут на powerful дето много въздига Гришо![]()
![]()
25-тия го смаза, а той завалията ни разправя как Гришо щял да мачка всички от Топ 10. XAAXAXAX
powerful написа:haha написа:Имам 2 въпроса към теб:
1. Защо трубуните бяха полупразни, нали всички говорят колко велик е Григор, как така не са искали да го видят?
2. Нали топ 4 се страхуваха да играят с него, тогава защо загуби от тенисист, който е след него в класирането?
На почти всички турнири на първите мачове от деня почти няма хора, все пак 11ч. местно време делничен ден,хората са на работа и имат ангажименти, кофти си е часа..Самият факт, че Григор е на ЦЕНТРАЛНИЯТ КОРТ а мачовете на Хаас и Гаске са на корт 1 говори много за нашият юнак.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта