Сочи 2014- ден 6-ти

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Сочи 2014- ден 6-ти

Мнениеот shotgun blues » 13 фев 2014 12:56

Niksh0 написа:
shotgun blues написа:Скапани туристи !4 години ядът и пият на наша сметка и после 60 място или се отказват деба боклуците

Най-ги обичам такива "разбирачи", които прз целия си живот сигурно не са си мърдали задника от стола пред компютъра и не са е занимавали със спорт изобщо, че и тръгнал да обижда...

аз ще постигна колкото тях 8-) предпоследно място,60 от 67 или направо ще се откажа 8-) само ми дайте държавна помощ 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 13 фев 2014 13:10

Niksh0 написа:
shotgun blues написа:Скапани туристи !4 години ядът и пият на наша сметка и после 60 място или се отказват деба боклуците

Най-ги обичам такива "разбирачи", които прз целия си живот сигурно не са си мърдали задника от стола пред компютъра и не са е занимавали със спорт изобщо, че и тръгнал да обижда...

Е нали това им е работата , винаги съм ги защитавал дори когато завършваха на последните места , или отпадаха още в клалификациите(може да се види в коментарите ми) , но да се откажеш от участие на олимпиада това не мога да го разбера.

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 13 фев 2014 13:11

На биатлона или ски бягането, не се сещам точно, британски състезател завърши на едно от последните места и британските коментаори вместо да го упрекват и хулят както само ние си можем, го похвалиха за предсатвянето.
А ти злобно и доказано хейтърче, дето викаш, че си щял да се представиш по-добре от тях, щее да се откажеш след първите 2 километра.
Не може ли да разберете, че не състезателите носят изцяло вината за слабото си оредставяне. Как да станат нещата като нямаме качествени треньори. Ти може имаш най-големия талант на света, но като няма кой да ти помага да го развиваш няма как и да постигнеш добри резултати.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

haha

Мнениеот haha » 13 фев 2014 13:18

Ти горд ли си от представянето на тия некадърници,водещи се наши олимпийци в Сочи?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 фев 2014 13:24

Нямали треньори.....е как имахме 3 топ биатлонистки,как имахме шортрек,как имаме една от най-добрите сноубордистки,как сме имали и голям спорист в ските ,как сме имали и ски бягане (Иван Лебанов)...явно има хора които ги разбират тези спортове,ама трябва да ги потърсиш и да им платиш и да тренират нашите ,а не да забегнат за чужбина ,както са направили доста такива треньори на зимни и летни спортове 8-) Тези държавни пари ги получават федерациите и спортистите точно за това ,да си намерят треньори и да се подготвят години наред,ама какво правят нашите ;) прибират си парите в джобовете и после се излагат по големите състезания като пълни туристи ;) Кой да им търси треньорите аз ли ????Получават милиони държавни пари и после ,ами нямаме треньори ,АБЕ МИЛИОНИ ПАРИ ИМАТЕ ВЕ ,намерете си треньори :lol: И после ние да не сме ги обиждали ,ей сега .......Милиони получават,няколко планини имаме ,на скоро и състезания за световна купа по ски имаше в БЪЛГАРИЯ,Линдзи ВОн ни дойде на крака ,европейски първенства по биатлно и какво ли още не .....нямали треньори и сняг смешници 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 13:27

Niksh0 написа:На биатлона или ски бягането, не се сещам точно, британски състезател завърши на едно от последните места и британските коментаори вместо да го упрекват и хулят както само ние си можем, го похвалиха за предсатвянето.
А ти злобно и доказано хейтърче, дето викаш, че си щял да се представиш по-добре от тях, щее да се откажеш след първите 2 километра.
Не може ли да разберете, че не състезателите носят изцяло вината за слабото си оредставяне. Как да станат нещата като нямаме качествени треньори. Ти може имаш най-големия талант на света, но като няма кой да ти помага да го развиваш няма как и да постигнеш добри резултати.

Добре, за какво тогава се харчат държавните пари?

За лагери навън явно не е, защото уж тренират тук. За екипировки явно не е, защото всички се оплакват. За заплати явно не е, защото нямаме доктори, масажисти, треньори, въобще нищо нямаме. Тогава къде отиват тия пари и защо, след като са похарчени, не се изисква някакъв отчет? Или поне резултати? Или трябва всички да кимаме с глава и да се съгласяваме, че е редно да пропуснат старт на Олимпиада, на която са пратени с държавни пари и не се изисква нищо от тях, само да участват?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 13 фев 2014 13:28

haha написа:Ти горд ли си от представянето на тия некадърници,водещи се наши олимпийци в Сочи?

Не съм казал, че съм горд, но мога да се поставя на тяхно място.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 13 фев 2014 13:31

Нямам си на идея какво става с тези държавни пари, но се вижда, че не се води нужната подготовка, която е необходима за по-добро представяне на Олимпиада. А без подготовка няма как да се очакват добри резултати.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 13:39

rhaegar написа:В женското ски бягане ще бие полският бот, дано Тереза вземе медал 8-)
Ив ще убива китайките.

Тъй, тъй 8-)

Много го разбирам тези животинчета зимните спортове, факт :mrgreen: :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 фев 2014 13:42

Niksh0 написа:Нямам си на идея какво става с тези държавни пари, но се вижда, че не се води нужната подготовка, която е необходима за по-добро представяне на Олимпиада. А без подготовка няма как да се очакват добри резултати.

Значи хората които взимат тези държавни пари (милиони) и не си вършат работата с тях,после искат от нас бедните български фенове на спорта - да не ги обиждаме ......логика 8-)
преди няколко години с нетърпение чаках биатлона и гледахме как Ирина Никулчина се състезаваше с Уши Дизел за най-бърза биатлонистка в световната купа ,а Филипова и Дафовска си влизаха в топ 10 ,че и на щафетата чакахме добри резултати ,ама Радка Попова/Нина Кадева бяха много бавни за съжаление :evil: какво стана с биатлона ......а да взимаха си паричките в джобовете и не го развиха и сега гледаме Деси Стоянова която не може да влезе в топ 60 и я боляло стомахчето
СРАМ И ПОЗОР

Върни се в “Сочи 2014”