Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот AN71 » 13 фев 2014 11:02

boabbb написа:Е-е-й, за първи път Левски да вземе "звезда", за която съм чувал :o Всъщност, втори, след Марсиньо ;) Тоя изглеждаше като свестен играч, само да не се окаже, че времето прекарано при терористите :lol: , му е прецакало формата. Абе, верно ли щял да взима 55 бона заплата :shock: #дайтепаритебе :mrgreen:

Е по си е друго сръбския Неймар да е на проби при вас направо ме разбиха с тази новина журналята а бре Неймар взима ли се на проби пък и той сръбския да е :) :) :) :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 фев 2014 11:06

AN71 написа:
boabbb написа:Е-е-й, за първи път Левски да вземе "звезда", за която съм чувал :o Всъщност, втори, след Марсиньо ;) Тоя изглеждаше като свестен играч, само да не се окаже, че времето прекарано при терористите :lol: , му е прецакало формата. Абе, верно ли щял да взима 55 бона заплата :shock: #дайтепаритебе :mrgreen:

Е по си е друго сръбския Неймар да е на проби при вас направо ме разбиха с тази новина журналята а бре Неймар взима ли се на проби пък и той сръбския да е

Тоя е като египетския Меси .. Афрото ли беше. Дърводелци до гуша :lol: Нашите ме разубеждават, че имал качества - клипа в youtube му бил впечатляващ :lol: Смех. Тоя Бастос ... и него ако го обявите за некадърен, вече не знам - от отбора ще да е :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 13 фев 2014 11:44

Какво значение има дали футболиста е известен или не? Важно е какво ще показва на терена с екипа на "Левски". Слори дойде със солидна визитка, а си беше турист, при това с "едър кокал". Винаги е хубаво да дойде голямо име, но в България :mrgreen: трябва да е над 100 кг, за да се случи!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 13 фев 2014 13:57

THE G.A.M.E написа:В момента имаме прилични за българските стандарти играчи.
Наистина липсва едно ляво крило след контузията на Антон, но с малко импровизация, при положение, че не се привлече играч за този пост, нещата и там ще са ни наред.

Единствено ме притеснява това, дали Здравков ще има топки да залага на Мики Орачев.
Или до последно ще се търси някой за тоя пост ...
Старокин ако го върнат на бек-а, ще бъде трагедия.
А и ще се разбие зоната пред отбраната, където момчето се справяше почти перфе през есента.
Виждам няколко варианта пред треньорският щаб ...

"А" [center]Илиев

Мюлдер - Чмовш - Белаид - Орачев

Гаджев - Старокин

Цонев
Туре .................................. Бастош
Божинов
------------------------------------------------[/center]
"Б"[center]Илиев

Мюлдер - Чмовш - Белаид - Орачев

Старокин
Туре .................. Гаджев
Цонев

Бастош............
............. Божинов
.......................................................
Това е с "ромб"

------------------------------------------------------[/center]
Обаче от "Сухчо" очаквам ...
[center]Илиев

Мюлдер - Чмовш - Белаид - Старокин

Гаджев - Брю

Цонев
Туре ........................... Бастош
Божинов[/center]
:|

Старокин като дефанзивен халф е пълна загуба на ресурси. Гаджев като ляв е същото.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 фев 2014 14:04

Nuke написа:Старокин като дефанзивен халф е пълна загуба на ресурси. Гаджев като ляв е същото.

Орлично играе в пъти по-добре като Д.Х. от колкото на бек-а.
Не знам какво имаш на предвид под "загуба на ресурси"... Сякаш имаме по-добър вариант за Д.Х.

Докато Гаджев във въпросната схема е далеч от левият флнаг.
Иде реч за схема с подредба "ромб" в средата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 фев 2014 14:10

sin4ec написа:
Sardukar написа:Тони е пич! Вдъхва ми много повече доверие от разни професори, "истински левскари" или специалисти от чужбина. Професорите, които ни слагаха обичайно нямаха най-важното в българската действителност - способността да накарат "палавниците" да играят за тях, както пият в дискотеките. Тони Здравков не е по-малко левскар, от който и да било! Чужденците са грешна опция за нашите футболисти и клубове в момента.

Именно! А с какво прехвалваният в момента Стоев е по-добър от Здравков? И защо не се гледа реално-кога и в какво състояние, на кое място пое Здравков отбора и къде е сега? В някои мачове не се получи, в други станаха нещата. Пробвал в контролите много, много смени правил... Ми кога да ги прави, в редовния сезон ли? Той си носи отговорност и такава ще му се потърси, когато почнат истинските мачове. Търпяхте Илиан, този за какво сме го почнали отсега? Днес колко човека не играха?
Кой заложи тотално на Вутов? Кой наложи Борко Цонев? Кой налага Мики Орачев( за мен-готов титуляр!, въпреки риска от липсата на опит) и другия Цонев? Кой върна Старокин като халф? Кой преби Литекс и смачка Лц в Разград?
Понякога наистина не разбирам какъв е тоя рев и плач тука.

По какви критерии определяте кой треньор е по-добър от друг? Ако е по играта и резултате на отбора е ясно,макар предварително да знам какви аргументи ще изложите.Но тогава излиза,че Съра и Специалния са изкуствено прехвалени,защото винаги са ръководили клубове с огромен бюджет.Ще ми е интересно да ми споделите.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 13 фев 2014 14:11

THE G.A.M.E написа:
Nuke написа:Старокин като дефанзивен халф е пълна загуба на ресурси. Гаджев като ляв е същото.

Орлично играе в пъти по-добре като Д.Х. от колкото на бек-а.
Не знам какво имаш на предвид под "загуба на ресурси"... Сякаш имаме по-добър вариант за Д.Х.

Докато Гаджев във въпросната схема е далеч от левият флнаг.
Иде реч за схема с подредба "ромб" в средата.

Брю или Гаджев. Първият беше привлечен точно за тая позиция. Старокин може да играе крило и бек. Здравков направо да го пробва за лявото крило, ако не намерят друг. Даже като офанзивен халф ми харесва повече, отколкото като дефанзивен.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 фев 2014 14:12

Това за схемата ще го разберем в събота на последната контрола. Сега може само да се гадае. Но наистина се надявам Мики да бъде наложен като титуляр, дори и това да ни коства някоя точка. Все още има време за ляво крило. А защо не Старокин?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 фев 2014 14:14

Здравков няма топки, за да наложи Орачев титуляр. Дано да греша.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 13 фев 2014 14:23

sin4ec написа:Това за схемата ще го разберем в събота на последната контрола. Сега може само да се гадае. Но наистина се надявам Мики да бъде наложен като титуляр, дори и това да ни коства някоя точка. Все още има време за ляво крило. А защо не Старокин?

Ще взимаме ли в крайна сметка крило и бек ;)

Върни се в “Левски”