Сочи 2014- ден 6-ти

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Сочи 2014- ден 6-ти

Мнениеот RedeviL » 13 фев 2014 10:36

Финландците и австрийците правят не лош мач - в края на първата 3-ина резултатът в 2:2.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 10:37

RedeviL написа:Финландците и австрийците правят не лош мач - в края на първата 3-ина резултатът в 2:2.

Линк има ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 фев 2014 10:41

rhaegar написа:
RedeviL написа:Финландците и австрийците правят не лош мач - в края на първата 3-ина резултатът в 2:2.

Линк има ли?

Вече стана 4:2 с два бързи гола на Финландия! :)

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=242490&part=sports

Трябва ти някоя от следните програми, които са дадени в линка! Имаш време между третините.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 10:47

RedeviL написа:
rhaegar написа:

Линк има ли?

Вече стана 4:2 с два бързи гола на Финландия! :)

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=242490&part=sports

Трябва ти някоя от следните програми, които са дадени в линка! Имаш време между третините.

На служебния компютър съм, не мога с програми :lol:

Уж намерих някакви линкове, пък да видим.

Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 фев 2014 11:00

Прогонена от България стана олимпийска шампионка

Рускинята Анастасия Кузмина, която се състезава за Словакия, защити олимпийската си титла по биатлон в спринта в Сочи. Тя направи чиста стрелба и отлично ски бягане и триумфира със златото с време 21:06.08 минути.

Интересното при нея, е че преди да стане олимпийска шампионка преди четири години, Кузмина искаше да се състезава за България, но от родната федерация я определиха като безперспективна състезателка и я отпратиха.

Русия стигна до второто място в спринта в лицето на Олга Вилухина. Трета е силната украинка Вита Семеренко с пасив от 21,7 сек.

Фаворитките в състезанието Дария Домрачова и Тора Бергер се провалиха и останаха съответно девета и десета.

Единствената наша представителка Десислава Стоянова завърши на 61-ва позиция и не успя да намери място в преследването. Сънародничката ни направи две грешки при стрелбите и финишира с пасив от 2:41.3 минути.

Понеже прочетох едно изказване във форума относно олимпийската шампионка по биатлон в спирнта при жените - Анастасия Кузмина и как от руския щаб не са я дооценили достатъчно, за да се стигне до момента, в който тя спечели златен олимпийски медал за Словакия. Та ми стана интересно и открих, че не знам дали знаете, но същата тази състезателка преди време е била отсвирена и от България поради това, че е била "неперспективна"... Много ще им е интересно да чуя сега мнението на българската федерация на фона биатлонисти като Десислава Стоянова, която завърши на "перспективното" 61-во място... ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 11:05

Не е съвсем така. Просто не са се разбрали за парите с нашата федерация. Тия неща се пишеха още след титлата ѝ във Ванкувър.

Но от друга страна, с нашите условия, едва ли щеше да стане оилимпийска шампионка, така че не е кой знае каква загуба, че не сме я взели ние.

Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 фев 2014 11:07

И аз си спомням ,че имаше нещо такова да натурализиране биатлонистки ,както направихме с Руденчик при мъжете .Браво на федерацията ,пълни смешници,какво правиха в годините когато имахме Дафовска,Никулчина и Филипова ....нищо и сега нямаме ЕДНА състезателка смешници
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 фев 2014 11:08

rhaegar написа:Не е съвсем така. Просто не са се разбрали за парите с нашата федерация. Тия неща се пишеха още след титлата ѝ във Ванкувър.

Но от друга страна, с нашите условия, едва ли щеше да стане оилимпийска шампионка, така че не е кой знае каква загуба, че не сме я взели ние.

И ти си прав, ама да ти кажа честно на фона на парите хвърляни за подготовка на олимпийските ни "надежди", едва ли заплата на Кузмина е била чак толкова непосилна за нас... Иначе е почти 100% сигурно, че Кузмина нямаше да вземе злато от ОИ, ако се състезаваше за България!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 11:09

viewtopic.php?f=63&t=41115&st=0&sk=t&sd=a

ето темата от преди 4 години :lol:

Иначе финландците размазват, как са вкарали 2 гола ония не знам. Те не могат да минат центъра :lol:

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2014 11:09

RedeviL написа:
rhaegar написа:Не е съвсем така. Просто не са се разбрали за парите с нашата федерация. Тия неща се пишеха още след титлата ѝ във Ванкувър.

И ти си прав, ама да ти кажа честно на фона на парите хвърляни за подготовка на олимпийските ни "надежди", едва ли заплата на Кузмина е била чак толкова непосилна за нас... Иначе е почти 100% сигурно, че Кузмина нямаше да вземе злато от ОИ, ако се състезаваше за България!

Ама и 100% нямаше да е 61-ва, а 20-та примерно, което е приемливо.

Изображение

Върни се в “Сочи 2014”