boabbb написа:Браво

Чиста дузпа, поне тоя път всичко беше като хората

, за Пуул в края и супер идиотщина на Ритер. Прецака ми точния резултат тоя

Някой от вашите вика, че сте нямали качества за титла ... Що

Мойте хора да не би да имат с инкасираните 15-16 гола в дербитата? А Челси, дето разчитат на един Азар да ги спасява всеки мач и играта им е базирана на 2-3 дефанзивни халфа и ръгане на топката в чуждото поле? Или Сити дето без Агуеро и Яя ще са от 6-то място надолу? Вие си бийте пък ще видиме накрая кой докъде ще го докара

Е не само някои от нашите неверници,не вярват в титлата а и ти Боянчо. До ония ден ,забрави кви неща говореше .
Между другото ,гледах челси на циганина ,срещу УБ и УБ ги изтърваха. Значи ,аз по принцип ,никога не съм харесвал ,стила на челси през годините. Те винаги са играли един постен футбол ,блед ,но пък печелят. Циганина винаги иска в състава си да има известен брой опитни играчи .Той е много страхлив треньор. Той с тия наши млади играчи ,нямаше да постигне нищо .Той освен опит ,залага и практикува един силов футбол. Има борба за всяка топка .Има агресия.В момента има и един Азар.И това е . Не е малко ,разбира се .Но ние играем по красиво от тях ,по креативно и съответно много по резултатно .Имаме близо 20 гола повече от тях . Контузи ли му се Азар,той ще свърши курса.Помни ми думата.
Сега ,нека да разгледаме шансовете ни за титла.Аз до сега правих сметки за топ 4 .За сигурен топ 4 Боянчо ,ни остават по мои сметки още 7 победи. Вземе ли 7 победи ,от оставащите 12 мача ,ние ще се класираме в топ 4. Но за титла ,ще ни трябват повече победи. Може би 10 .Това са 30 точки .И ще ни станат 83т. И пак не е сигурно. Така ,че ,нека си играеме ,както казваш,мач за мач и накрая ,ще видим кой къде е .
Но определно имаме шансове. Пак ще повторя аргументите ми .Помним миналия втори полусезон ,колко силен ни беше ,нали Боянчо ? И както виждаме и този започна така . Освен това ,тепърва ,започват ,серизоните мачове в евротурните на конкурентите ни за тая евентуална титла. Тепърва ,ще започне умората при вас и може би евентуални контузии на основни играчи. Ще губите точки и дано ние се възползаме .
Не ми се мисли ,колко точки ,щеше да имаме ,ако не бяха тия детински индивидуални грешки до сега .Щяхме да сме първи в момента .
И ако имахме един халф ,на мястото на тоя некадърник Хендерсън и добри бекове ,всичко щеше да е ок. Бековете в момента не са ни проблем отзад ,но в офанзивен план ,не помагат достатъчно .Като цяло съм доволен от тях. Виждаме вчера един преобразен Сисоко,много стабилен .Играе вече с настроение и видимо е спокоен .Не трябва да се пипа до края на сезона.Но Сако е много важно да се върне .
Пак ще я смятаме Боянчо ,ся нека се насладя на добрата победа вчера хахаа кееееф

Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.