ЦСКА - Славия 08.11/19:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Славия 08.11/19:30
Определено играем по добре от предишните мачове,гола беше въпрос на време,жалко че съдията ни го подари....
Тоя Р.Мигел е за разстрел....
Офффф тоз аз ако съм там се 1 път щях да вкарам, кой го е набедил за нападател 
А вкара бе.. а не засада

А вкара бе.. а не засада

- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Ееееее един гол ща вкара мигел и ще му го отменят 

Айде честита победа и дано Любо остане!!!
Але але алеееееееееееееееее Люююююююююююбооооооооооооо Пееенеееееееееееееееееееев!!!!!!!!!!!!!
Але але алеееееееееееееееее Люююююююююююбооооооооооооо Пееенеееееееееееееееееееев!!!!!!!!!!!!!

Не се радвайте още, защото до края има много мачове. Ако Любо си отиде не знам, какво ще правим- С
- Udoji90
- Контакти:
Един много силен мач за ЦСКА! Не помня да сме били Славия по-лесно през последните години! Защитата, макар да нямаше много работа, се справи, въпреки че Минев беше невъзстановен от грип, Виданов игра едва 2-ри мач като централен защитник, Баес игра едва 2-ри мач за ЦСКА въобще, а и Бранеков през този сезон взима участие едва за трети или четвърти път. Янчев беше на познатото добро ниво, а Николай Манчев очевидно още не е съвсем възстановен, но и това е върпос на време. В нападение Мигел и Платини бяха по-активни и по-опасни отвсякога, макар никой от тях да не успя да се разпише. Иван Стоянов за пореден път вкара важен гол, а Делев затвори устите на критиците с много ефективна игра по крилата, организиране на опасни атаки, създаване на добри положения за съотборниците и едно брилянтно изпълнение за втория гол. Вярвам, че с такава игра можем да вземем много точки в оставащите 3 трудни мача, а и да завършим достойно представянето си в Лига Европа! 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...