"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FCH

Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Мнениеот FCH » 12 фев 2014 19:03

Bourgas написа:Ако визираш Хасково и "А" група, няма да е учудващо, при положение, че никой друг не иска и Хасково имат един не лош отбор, изграден от акули.

За какви акули говориш? Не знам някой да е играл в Черноморец от тези играчи... В Бургас е играл единствено Емил Данчев, като трети вратар на Нефтохимик!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 фев 2014 19:15

FCH написа:
Bourgas написа:Ако визираш Хасково и "А" група, няма да е учудващо, при положение, че никой друг не иска и Хасково имат един не лош отбор, изграден от акули.

За какви акули говориш? Не знам някой да е играл в Черноморец от тези играчи... В Бургас е играл единствено Емил Данчев, като трети вратар на Нефтохимик!

Ами пак си неподготвен.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 фев 2014 20:10

FCH написа:Никой не казва с какво е повече, лятото ще видиш кой е повече!
Относно темата - един твои съратник с изискано поведение и бистър ум, иронично бе обявил, че ще пуска тема...
И един съвет - не обиждай някого без да го знаеш какъв е и кой е! Аз може да обиждам отборчето ти, но за теб и дума не съм казал! Не ти отива на годините!

Да ти кажа честно съвсем забравих че играем с ваше село.А пък такива селски провокаторчета си ги слагам знаеш ли къде.Ако толкова държиш ще ти отворя тема за твоя отбор.А той беше всъщност?
П.С.Като обиждащ отбора обиждаш и мен и мисля всеки друг който обича отбора си.Ама ти това няма как да го разбереш.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 фев 2014 20:48

Хасковски. Продължаваш с изумените си теми.
Вчера се хабих да ти пиша на лични и ти
пак си знаеш твоето. Разните ти "анти-есета" си ги слагаме на онази работа, но все пак аз, като модериращ
този форум и, както е видно и както ти го и написах, като фен на Черноморец ще действам в интерес на пишещите тук.
Провокативните ти теми и заглавия нямат никаква друга цел освен да внасят дрязги и лоша среда във форума. Форум- чист и отдавна
лишен от субекти, като теб. Така, че, ако обичаш не се занимавай с нашия отбор. Приказките "обиждам отборчето ти, а не теб" са
присъщи на хуманоид без явна престава, какво е да обичаш въобще отбор. Ти си се пръкнал оня ден и се опитваш да използваш
малкото си пишле за показалка. Наистина те умолявам да не се занимаваш с нашия отбор и да си намериш друга занимавка - т.е нейде там, където
ти обръщат внимание и написаното от теб не изглежда толкова глупаво.
ПС: Приеми всичко написано, като ново и последно предупреждение.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 12 фев 2014 21:07

Е той е играл за Дражевия Черноморец, забравих си го това! Най-големият трансфер за ерата Дражев, редом с Царицата и Данчо Тъча.
Относно квалификации, епитети и тем подобни парвенюшки съждения и изказвания, оставям на собствената Ви преценка, доколкото сам каза не сте малки хора, може би сега вие се излюпвате от хайвера!!! ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 фев 2014 22:03

Че какво не ви харесва на Емо цигането?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 12 фев 2014 22:18

Bourgas написа:Че какво не ви харесва на Емо цигането?

не могат да си го сложат на онези си работи... импотентните комплексари в предпенсионна възраст!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 фев 2014 22:20

FCH написа:
Bourgas написа:Че какво не ви харесва на Емо цигането?

не могат да си го сложат на онези си работи... импотентните комплексари в предпенсионна възраст!

Ако говориш за момчетата от този форум, далеч са от пенсиониране. По-скоро Бабангида е на пенсионна възраст. ;)

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 12 фев 2014 22:40

Bourgas написа:По-скоро Бабангида е на пенсионна възраст. ;)

Къде-къде е пионерче пред юношата Кишишев! Крив ви е светът, че сте отбор от наемници и анонимни гурбетчии от 3-я свят, един сал Херо си е ваш, и то щото Митю му даде пари за лечение, инак и него да го няма досега! Грозно, но си е самата истина - жив мазохизъм си е за човека да се напряга и да се тормози, след като го излекуваха... Прави го от признателност и благодарност, но кой ли те оценя - има там един будала... както се казва!
Но какво ли ви говоря, Вас истината ви боли - попивате само носталгията по славното минало и безкрайните лъжи на варненския селяндур - клонинг на тимаджиите!
Прежалете стадиона и започнете на чисто! Само това държи отбора: лакомията на митю към апетитините имоти на общината!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 фев 2014 23:08

FCH написа:
Bourgas написа:По-скоро Бабангида е на пенсионна възраст. ;)

Къде-къде е пионерче пред юношата Кишишев! Крив ви е светът, че сте отбор от наемници и анонимни гурбетчии от 3-я свят, един сал Херо си е ваш, и то щото Митю му даде пари за лечение, инак и него да го няма досега! Грозно, но си е самата истина - жив мазохизъм си е за човека да се напряга и да се тормози, след като го излекуваха... Прави го от признателност и благодарност, но кой ли те оценя - има там един будала... както се казва!
Но какво ли ви говоря, Вас истината ви боли - попивате само носталгията по славното минало и безкрайните лъжи на варненския селяндур - клонинг на тимаджиите!
Прежалете стадиона и започнете на чисто! Само това държи отбора: лакомията на митю към апетитините имоти на общината!

Голяма злоба лъха от всеки един твой коментар. Кажи ми, ама честно, какво сме ти направили. Или някоя акула, или нещо друго? Че аз лично не разбирам тази омраза. Но какво ли се чудя, омразата не е присъща за интелигентните хора...
Искам да те попитам, ти Херо познаваш ли го, познаваш ли и Тинката, че така леко и лесно даваш определения? Познаваш ли отбора в момента и хората, които играят в него? Аз мога да ти кажа, че може би ние и Литекс имаме най-много наши юноши в първия отбор. Защо говориш само и само, за да не заспиш? За Събев какво да ти кажа, той не е ясен даже и на Киряков, какво остана за редовия фен като мен. И какъв стадион? Ние стадион "Черноморец" няма как да го прежалим. Никакъв... Та отговор на моите въпроси предполагам, че няма да получа, ама поне не се излагай като ги пишеш останалите неща.

Върни се в “Черноморец”