Коментатора на Цска - Славия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Коментатора на Цска - Славия
Коментаторът не е ли Шабански, къв е тоя Стефан? Или може би са ми прекалено еднакви тези двамата.
- Sagittarius
Такива смешници ме дразнят страшно много.Като е пристрастен що го слагат да коментира?Ще се пукна от кеф Славия да изравни сега,или да обърне,че да му сецне ентусиазираното гласче на тоя паляк....айде Славия 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Ей chernomorec bs ,а как коментира Тодор Шабански вашите мачове?Леко ли е пристрастен?
на такива разсъждения му са вика ГОВЕЖДА мъка
Elland написа:Ей chernomorec bs ,а как коментира Тодор Шабански вашите мачове?Леко ли е пристрастен?
Mnogo blagodarq

Този съдия е много смешен, един фал го биха 7 минути, първо спорене 1 минута, после нагласяне на стената 2 минути, накрая пребиване, спорене пак 1-2 минути, стената пак няколко минути и на 8-та минута взеха, че го биха и в цялата суматоха беше логично да стане гол, дори мисля, че трябваше да се пребие отново, защото играч на ЦСКА пречеше на вратаря, абе изобщо българска работа, с тия рефери футбола ни няма да се оправи скоро
Последна промяна от Varna1913 на 08 ное 2009 20:32, променено общо 4 пъти.
абе още два гола и пак сме първи, а Славия опасно слиза надолу, така че....плюйте коментатора, колкото искате
-
- Контакти:
Elland написа:Ей chernomorec bs ,а как коментира Тодор Шабански вашите мачове?Леко ли е пристрастен?
нз градски на стадиона съм !!! как свърши дербито на югоизточна В група с Ботев Гълъбово?

- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
tonev написа:chernomorec bs написа:Тоя е ебаси пристрастения коментатор ,как вика за цска !!!БЕЗОБРАЗИЕ!!! МНОГО СМЕШЕН НА ФОНА НА 1000 ЗРИТЕЛИ ,СМЯХ ДА СТАВА ПОНЕ !!![/quote
abe neznam.CSKA kato bie vinagi sadiite pomagat,a kato padame sa svirili ok......nqkoi 6te mi dade li link za ma4a,za online nabludenie?
http://ring.bg/statija/live/live-kaliak ... aviya.html
Върни се в “Футбол - България”