Златане сега ако кажеш форумите с каква цел са създадени ще те черпя.
Това е една проста игра и нищо повече. Същата трябва да се коментира.
Това да не следиш и да не коментираш други отбори някаква отживелица.
Ето има контрола, коментираме я. Ще изгледам контролата и Лудогрец и нея ще коментирам.
Няма нищо лошо в това.
Левски - Жалгирис 12.02.2014г. 15,00 ч. в Ормидия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Жалгирис 12.02.2014г. 15,00 ч. в Ормидия
В другите мачове от подготовката се виждаше някаква идея в играта и що-годе добри комбинации в атаката, днес и това липсваше. С Туре, Старокин и Огнянов нашите изглеждаха доста по-добре.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
след тези контроли съм скептично настроен за новия сезон
Жалка история. От където и да го погледнеш. Имам чувството, че всичко е организирано, за да се провали юбилея. Батков не може да е толкова глупав и да не се усети. И той е в играта. Стадионът- провал. Отборът- още по- голям провал. Треньорът- посредствен. Помощниците му са на път да развалят хубавото мнение което са изградили за себе си през годините. Гледат от страни безучастно сякаш нищо не ги интересува. Такава тактическа неграмотност каквато показват нашите играчи рядко се среща. Пример от днешния мач (защото е най- пресен): трима се втурват в атака, всички очакват най- после и ние да вкараме гол, но водещият топката я връща назад. От СТР му ръкопляскат вместо да го изядат с парцалите. От Пловдив пак ни пробутаха контузен футболист. Само че го няма Гонзо да го изхвърли. За беройското попълнение се моля да няма квалификацията на предните двама. Чмовш за сега е равен на Бистрон, но е твърде рано за оценка. Последният след престоя си на Герена игра прилично в ШЛ. И за Кевин казват, че играл много силно във Франция. Тук играта му никому не харесва. Възниква въпроса дали е виновен само той за слабата си форма. Забелязвам и една много лоша тенденция- където играе капризната госпожица с лепенката, там сме най- слаби. И днес бяхме без средна линия. Набедения за Деко е с класи под това което демонстрираше в Делиормана. Кой е виновен за слабата му форма? Всички разбраха, че Даниел Димов не е за защитник. За синчето на Диян Петков- нищо, защото не мога да кажа нещо добро. Единствен Туре все още вършее по терена, но кога ли ще му писне. Ако бяха играли днес, със Старокин и Валери резултата щеше да е друг. Стигаме до жалките фигурки в нападението. Заедно с коконата трябва да ги изхвърлят незабавно. Централен нападател Божинов с резерва Илия Димитров ще ни свършат работа. Не случайно и тримцата отказаха да напуснат Левски при реални оферти за тях. Защото там трябва здраво да се изпотят за да си вземат паричките. Никой няма да им позволи да се мърдосват както в Левски. Вратарите...те не са футболисти. Скаутите- цяла тема може да се отвори за тях. Но по- добре не, защото никой не би искал да чете само псувни. Гледам мазният жепеец се кипри при отбора. Нали ужким подал оставка?!
Единствен светъл лъч на този етап са юношите. Играят децата до един без изключение. Дано поне ги продадат като Антонио и да им вземат някои и друг лев, че да покрият разходите. Иначе школата произвежда, а "капацитетите" съсипват. А това освен футболисти са и човешки съдби. Да не стават за смях като Коприваров по австрийските селски групи. Като гледам преките ни конкуренти как играят в момента (нищо че са контроли) и ми настръхва косата. Игровият им облик е съвсем друг. Игнорирам резултатите. Гледам и си викам: Това не е Левски! Едни хилави бавни момченца се спъват от топката. На терена цари хаос. Няма тактика, няма дисциплина, няма мисъл. НЯМА ЦЕЛ! Всичките им мачове в Кипър до сега бяха отбиване на номера. Не трябва да е така. И аз не знам как е, но и така не е. Явно въпросът опира до отношение- към клуба, към ръководството, към играта, към себе си дори.
Единствен светъл лъч на този етап са юношите. Играят децата до един без изключение. Дано поне ги продадат като Антонио и да им вземат някои и друг лев, че да покрият разходите. Иначе школата произвежда, а "капацитетите" съсипват. А това освен футболисти са и човешки съдби. Да не стават за смях като Коприваров по австрийските селски групи. Като гледам преките ни конкуренти как играят в момента (нищо че са контроли) и ми настръхва косата. Игровият им облик е съвсем друг. Игнорирам резултатите. Гледам и си викам: Това не е Левски! Едни хилави бавни момченца се спъват от топката. На терена цари хаос. Няма тактика, няма дисциплина, няма мисъл. НЯМА ЦЕЛ! Всичките им мачове в Кипър до сега бяха отбиване на номера. Не трябва да е така. И аз не знам как е, но и така не е. Явно въпросът опира до отношение- към клуба, към ръководството, към играта, към себе си дори.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Stahlgewitter написа:Форума дълги мнения не чете!
Знам. Трудно ти е да четеш. Разочарованието ми е голямо и изразено с късо мнение ще звучи нецензурно.
Последна промяна от wilge на 13 фев 2014 10:08, променено общо 1 път.
- Shn0rhelez
- Контакти:
Имайте уважение към Сухия!Знам,че феновете на Левски са супер критични,и че обръщат монетата,само за един мач.Преходът от гневни нападки до панегирични славословия е съвсем рязък!НО!Сухия се нави да поеме отбора в момент на абсолютна деградация,като си сложи главата в торбата,освен това е левскар, по душа.Само заради това,ако не уважение, той заслужава поне картбланш да направи няколко официални мачове,пък тогава да си изказваме мнението.Като се има предвид каква развалина наследи,20те директори в Левски с неясни функции по това време,вътрешните междуособици,мястото ни в първенството и това,че отстранихме розовите за купата,си е успех!Знам,че играта ни изглежда нелицеприятно,но това са реалностите в момента.Не сме този Левски,който излиза и мачка от първата до последната минута.Но този Левски не сме от години,не от 2 месеца,за да имаме такива очаквания.
Наздраве и САМО ЛЕВСКИ
Наздраве и САМО ЛЕВСКИ

7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!
wilge написа:Stahlgewitter написа:Форума дълги мнения не чете!
Знам. Трудно ти е да четеш. Разочарованието ми е голямо и с изразено с късо мнение ще звучи нецензурно.
Направих си труд да прочета. И си прав, и не си. Играят малките, спор няма, ама първо трябва някой да ги пусне. С риск от слаби резултати в контролите. Правилен риск, определено! Не ти харесва това-онова... Няма значение дали ти харесва, важно е след 10 дни, като почнат мачовете какво ще е на терена. Всеки мач се играе с различен състав. Това и аз не го харесвам, но как иначе щяхме да разберем, че си имаме ляв бек? Ми днеска Мики и Цонев по едно време така им развинтиха защитата на тия, че да ти е кеф да гледаш! Но тез неща не се виждат, нали? Ние се готвим за БЪЛГАРСКО ПЪРВЕНСТВО и КУПА! Това да ви навява някои мисли? Очаквате рецитал на бърз и красив футбол? Почваме с мачове Славия и Локо Сф. Там рециталите не вървят, ако не сте разбрали! Да съдиш някого за експерименти в контролите е странно, меко казано...
Айде да съдим по право, като почнат истинските мачове!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Рано е за оценки,но Здравков трябва да се осъзнае,че няма време за експерименти.Нензма за какво му беше да налага схема с крила в тези контроли,като схемата 4-4-2 му донесе успех есента,а сега дори имаме по-добри изпълнители за нея.
Вратар: Пламен
Защита:Мюлдер Димов(Белаид) Чмовш Старокин
Халфове: Туре(десен) Гаджев(опорен) Деко(вляво) Бастос(плеймейкър)
Нападатели: Божинов,Генков
Може и Белаид отляво,а Орлин ляв халф
Вратар: Пламен
Защита:Мюлдер Димов(Белаид) Чмовш Старокин
Халфове: Туре(десен) Гаджев(опорен) Деко(вляво) Бастос(плеймейкър)
Нападатели: Божинов,Генков
Може и Белаид отляво,а Орлин ляв халф
- Shn0rhelez
- Контакти:
sin4ec написа:wilge написа:Stahlgewitter написа:Форума дълги мнения не чете!
Знам. Трудно ти е да четеш. Разочарованието ми е голямо и с изразено с късо мнение ще звучи нецензурно.
Направих си труд да прочета. И си прав, и не си. Играят малките, спор няма, ама първо трябва някой да ги пусне. С риск от слаби резултати в контролите. Правилен риск, определено! Не ти харесва това-онова... Няма значение дали ти харесва, важно е след 10 дни, като почнат мачовете какво ще е на терена. Всеки мач се играе с различен състав. Това и аз не го харесвам, но как иначе щяхме да разберем, че си имаме ляв бек? Ми днеска Мики и Цонев по едно време така им развинтиха защитата на тия, че да ти е кеф да гледаш! Но тез неща не се виждат, нали? Ние се готвим за БЪЛГАРСКО ПЪРВЕНСТВО и КУПА! Това да ви навява някои мисли? Очаквате рецитал на бърз и красив футбол? Почваме с мачове Славия и Локо Сф. Там рециталите не вървят, ако не сте разбрали! Да съдиш някого за експерименти в контролите е странно, меко казано...
Айде да съдим по право, като почнат истинските мачове!
Абсолютно,подкрепям мнението на Синчец!!!Колко пъти сме мрънкали,че не се пускат юноши!Ето сега се пускат,но много малко хора отбелязват този положителен факт.Освен това не забравяйте,че Сухия има много добър поглед върху школата и познава качествата на момчетата.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!