zlatan написа:значи като гледам моментното състояние на отбора мога да кажа няколко неща.
Отбора ни е посредствен и който си мисли другояче значи се заблуждава.
Синхрон в защита никакъв-новите в отбора ги няма-Божинов,Белаид ,Бастос,ляво крило,е за какъв отбор да говорим.
Мики и Борко са светъл лъч-в този Мисяк не знам какво са видяли ,но е адски зле.
За Генков и Макриев е казано всичко,както и за Владо.
Ние нямаме нищо бе хора-поне една линия в отбора да имахме та да се хвана за нещо.
Мокрия е тотално сбъркан-мисли си че се намира във Враца.
И накрая лично мнение този отбор и този тренер са просто за втората седмица.
Чаках цели 5-контроли за да покажат нещо тези ,но нищо.
Защо тогава се сърдиш, когато тези, които не са фенове на Левски споделят същото в нормални дискусии и чак ги нападаш лично?
Относно днешната контрола имам усещане, че на тези момчета в синьо не им се играе футбол.
Като загубят топката и спират на едно място без да гонят и заемат стойка Ф.
Днес Орачев за пореден път игра добре и ме е яд, че това момче ще бъде забито на пейката заради някой анонимник.
Чмовш се надявам, че все още не се е обиграл с отбора, тъй като прави доста грешки и днес го бе ударил на волейбол

Коко Динев дали не ви пробута един хронично контузен футболист, Белайд, кога ще влиза в оптимална форма един Господ знае, но на вас, както и на всеки един отбор ви трябват готови играчи сега и на момента, естествено ако преследвате някакви цели.