Много е силен турнира в Ротердам. Нашият започва с Турсунов, евентуално после Е. Гулбис и после Дел Потро на четвъртфинал. Ако Григор успее да запази точките си от полуфинала миналата година ще е грандиозен успех ще е качествено ново събитие в неговата кариера - да направи два поредни изключително силни турнира.
Ще видим - всичко е възможно - от първи кръг до титла. Ако играе на върха на възможностите и потенциала си няма кой да го спре.
Григор Димитров (официална тема)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Роджър Рашийд: Много съм горд с Григор Димитров
Кога започва турнира в Ротердам?И кога е мача на Григор ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Кога започва турнира в Ротердам?И кога е мача на Григор ?
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tour ... erdam.aspx
Всеки у нас е много горд с Григор Димитров, но шумотевицата му пречи
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Re: Григор Димитров(официална тема)
Ударът на деня според сайта на АТП е на Григор- Видео
Григор: Australian Open вече е в миналото, сега се стремя към още по-добри резултати
Григор Димитров започна с победа участието си на турнира в Ротердам, справяйки се със съпротивата на Дмитрий Турсунов в двубой от първи кръг. Макар и да не показа най-доброто, на което е способен, първата ни ракета демонстрира характер в заключителните моменти на срещата и в крайна сметка успя да се поздрави с успеха.
"Не е лесно да играеш срещу добър тенисист като Дмитрий, който е и мой добър приятел", коментира Гришо, който във втори кръг ще срещне Ернест Гулбис.
"Днес се движих доста добре на корта, въпреки че сервисът ми не работеше по начина, по който искам, a това ме притисна в ъгъла на моменти. Във втория сет направих малко повече непредизвикани грешки и това му даде шанс да се върне в мача. Като цяло съм щастлив от начина, по който се представих на корта", добави още Гришо, а след това бе помолен да коментира добрите си изяви на Australian Open.[/size]
"Беше страхотен опит, нещо ново. Разбира се, ще го помня, но Мелбърн вече е в миналото и сега гледам напред към следващите мачове и ще се старая да постигам още по-добри резултати. Радвам се, че отново участвам на турнир и искам да се наслаждавам на корта. Работя много извън него и се опитвам да бъда готов за големите мачове на големите тенис арени", завърши Григор Димитров.
tenniskafe.com
Няма ли нова тема за тази важна новина? 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Следващият турнир, на който Димитров е заявил участие, е започващото на 24 февруари състезание от категорията АТР 500 в Акапулко, провеждащо се на твърди кортове, а през месец март е заявил участие на Мастърсите в Индиън Уелс и Маями.
Всеки момент се очаква да бъде изтеглена основната схема за турнира в Акапулко. Григор ще е поставен под номер 4, да се надяваме да направи добър турнир и другата неделя да го гледаме във финалния двубой.
Гришо започва първи кръг срещу Маринко Матошечив (AUS), следващият кръг най-вероятно срещу Багдатис, 1/4 финал с Гулбис и 1/2 финал с Мъри..Това е .. късмет на нашето момче, и дано вземе реванш срещу латвиеца.
powerful написа:Гришо започва първи кръг срещу Маринко Матошечив (AUS), следващият кръг най-вероятно срещу Багдатис, 1/4 финал с Гулбис и 1/2 финал с Мъри..Това е .. късмет на нашето момче, и дано вземе реванш срещу латвиеца.
Aвстралиеца , за какъв го имаш?