Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: За русофобията - част ІІ

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2014 12:38

Аз не виждам къде е "проблема" ?

Защо българите да не мразим... Айде, ако е силна думата, да не харесваме руснаците и Русия ?
ОК, освободили са ни, браво, имат благодарноста и признателноста ни, но да им се кланяме вечно ??
При всичките анти-български действия, които Русия е направила след освобождението ...

Що се отнася до това, че сме били "братя" и "близки" народи... Какво по-точно се има в предвид ? :roll:
Отдавна генетически е доказано, че сме по-близки до гърците и италианците, от колкото до славянските нации.
Разбира се, преди всичко сме българи и над 60 проценти от гените ни съвпадат с тези, на намираните в Дунавската равнина пра-български скелети.
Историята на Европа също доказва коренно различният етнос на българи и славяни.
Нищо лично, просто факти, подкрепени с доказателства.

Та, поради каква по-точно причина трябва да мислим положително за руснаците и Русия ? :?
Аз не мога да разбера едно нещо... Защо задължително трябва да се харесва някой, или пък да се мрази.
В крайна сметка, за щастие в България има свобода на словото и мисленето, и всеки си е свободен да мрази и харесва, която страна/народ си пожелае.
Няма нищо лошо в русофобството... По-лошото е когато си "фил" на чужда страна и народ, като по-този начин се принизява и поставя в опасност нашата независимост и самостоятелност.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Четири сценария за разпада на САЩ

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 фев 2014 12:42

Alexx написа:
Viktor4o_Rs написа:Ушанките все разпадат САЩ и Запада, а накрая се разпадна единствено съветската кочина :lol: :lol: :lol:

Явно някой е спал в часовете по история! Защото колелото се върти постоянно. Империи са достигали до невероятно високо ниво и след това са изчезвали. Ние също сме имали високо ниво, но за радост не сме изчезнали, но сме на едно мизерно ниво.

Страшен аргумент. По същата логика, и аз мога да кажа че примерно Русия ще се разпадне - даже ще имам доста повече основания да го кажа за тях, отколкото за САЩ. Или пък ЕС също все някога ще спре да е в този си състав. Само че това са алабалистики, нещо като края на света. "Който копае гроб другиму - сам пада в него" ;)
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 фев 2014 12:57

Щатите ако спрат да взимат заеми и да правят войни, ще фалират. Въпросът е докога могат да продължават да правят това ?
Едвали ще издържат вечно.

Потребителски аватар
electroface
Контакти:

Мнениеот electroface » 12 фев 2014 12:59

unclesambg написа:Имах един колега шотландец който на CeBit 2006 ми каза: Помни ми думите - ще се наложи да учим китайски!

+1
IO SONO NERAZZURRO!

Потребителски аватар
unclesambg
Контакти:

Мнениеот unclesambg » 12 фев 2014 13:03

Eminem написа:Щатите ако спрат да взимат заеми и да правят войни, ще фалират. Въпросът е докога могат да продължават да правят това ?

А вече и войните взеха да излизат скъпо, колко то и да имат полза от тях! За Сирия калкулацията май натежа повече от доводите на Путин!

Потребителски аватар
electroface
Контакти:

Мнениеот electroface » 12 фев 2014 13:04

КНДР написа:
electroface написа:Според мен няма пък да се разпаднат. 80-сетте и 90-сетте икономиката им беше притежание на японците, а сега е на китайците! :lol:
Не мисля, че китайските ръководители биха искали да изгубят пазар за милиарди долари - къде другаде ще намерят такава деградирала общност от дебели консуматори, поглъщащи безропотно всичко, което им се предлага....

А КНДР ако си мисли, че Русия и КНДР ще са новите суперсили, жестоко се лъже. Китай е новата суперсила, момчета.... :roll:

Аз се радвам за Китай, от Китай може само да се учим, както от Русия и КНДР.

От СССР и Русия на Елцин и Путин, и от КНДР - не, мерси!

Ако трябва да се учим от някой, то определено не са и САЩ.

Виж от Южна Корея и Япония може да се учим на технологии, от Китай може да се учим как се прави икономическо чудо, от Германия може да се учим на политика, от Франция може да се учим как да сваляме жени :lol: , от Италия може да се учим на готини пици, пт Швеция може да се учим на социализъм, от Гърция може да се учим как се пази всичко свято и родно...

От КНДР какво да учим? КАк се прави концлагер ли? :lol:
IO SONO NERAZZURRO!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 12 фев 2014 13:05

Eminem написа:Щатите ако спрат да взимат заеми и да правят войни, ще фалират. Въпросът е докога могат да продължават да правят това ?

И да фалират няма значение. Политическия и икономическия им елит ще се измести другаде. Накрая ще го д*хат обикновените американци.

Потребителски аватар
unclesambg
Контакти:

Мнениеот unclesambg » 12 фев 2014 13:13

electroface написа:От КНДР какво да учим? КАк се прави концлагер ли? :lol:

Че ний това си го умеем! Имахме си и Белене, Ловеч и Скравена! Остави тая работа!

Виж социализъм по шведски ми харесва!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2014 13:28

Гамаюн написа:
Какъв е Вашият вариант за разпада на практически фалиралата бивша суперсила?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2014 13:30

Невъзможно е САЩ да се разпадне.

То те ще са в основата на нов съюз, за който и към момента текат тежи обсъждания и преговори.

Иде реч за единен СеверноАмерикански съюз, който да включва Канада, Мексико и страните от Централна Америка. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”