Берое-БОТЕВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Берое-БОТЕВ

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 ное 2009 19:37

acmilan написа:ПЛОВДИВ ПЕЕ,да ти кажа имаш право за това,че има и такива,които са сини или червени и същевременно за Берое,аз не съм човек,който ще тръгне да отрича очевидното.Но има хора,за които Берое е всичко,както е Ботев за вас.Имайте малко уважение.Берое е славен клуб,и той като вас съществува само заради феновете си,сам си видял предполагам вчера атмосферата.Аз,за съжаление,не успях,поради здравословен проблем и много съжалявам за това.И да наричате Стара Загора село е много несъстоятелно,но това е друга тема.

Аз лично уважавам Берое и Стара Загора.Спорил съм с един заралия, защото говори,че ЦСКА бил отбора на сърцето му ,а не Берое,,убеждавал съм го да обича отбора и града си.Значи, преди всичко вие самите се научете да уважате своето си и после претендирайте за уважение от другите.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 19:39

PLOVDIV PEE 1912 написа:
acmilan написа:ПЛОВДИВ ПЕЕ,да ти кажа имаш право за това,че има и такива,които са сини или червени и същевременно за Берое,аз не съм човек,който ще тръгне да отрича очевидното.Но има хора,за които Берое е всичко,както е Ботев за вас.Имайте малко уважение.Берое е славен клуб,и той като вас съществува само заради феновете си,сам си видял предполагам вчера атмосферата.Аз,за съжаление,не успях,поради здравословен проблем и много съжалявам за това.И да наричате Стара Загора село е много несъстоятелно,но това е друга тема.

Аз лично уважавам Берое и Стара Загора.Спорил съм с един заралия, защото говори,че ЦСКА бил отбора на сърцето му ,а не Берое,,убеждавал съм го да обича отбора и града си.Значи, преди всичко вие самите се научете да уважате своето си и после претендирайте за уважение от другите.

Ами,виж сега,не смятам,че е правилно да поставяш всички под един знаменател.Иначе и аз уважавам Ботев и особено град Пловдив,но наистина ми идва в повече това плюене по града и отбора ни.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 ное 2009 19:43

Ами,виж сега,не смятам,че е правилно да поставяш всички под един знаменател.Иначе и аз уважавам Ботев и особено град Пловдив,но наистина ми идва в повече това плюене по града и отбора ни.

Ами, плюем се,кво да правим.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 19:47

PLOVDIV PEE 1912 написа:

Ок,щом смяташ,че това трябва да се прави...Айде,напускам ви форума,лека вечер.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 ное 2009 19:50

acmilan написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Ок,щом смяташ,че това трябва да се прави...Айде,напускам ви форума,лека вечер.

Не искам да кажа ,че е правилно ,просто това е реалноста .Чест ти прави, че защитаваш града си така.Дано един ден всички са като теб.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 19:53

Пловдив,мерси,гледам,че си пуснал хубава тема за града си,поздравления,за което.Дано един ден пак спорим с вас и Локото не за оставане или за място в златната среда,а за нещо повече.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 ное 2009 19:54

acmilan написа:Пловдив,мерси,гледам,че си пуснал хубава тема за града си,поздравления,за което.Дано един ден пак спорим с вас и Локото не за оставане или за място в златната среда,а за нещо повече.

Дано,искрено го желая и на вас.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 08 ное 2009 21:10

Едно разумно мнение.Иначе Стара Загора не е село ,но имате прекалено много селяния в нея. Не че и в Пловдив няма ,де...

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 08 ное 2009 23:07

Някъде по-горе прочетох,че феновете на Берое били сини и червени :shock: :o Абе човек,ти нясно ли си,че Зарата е май единственното населено място където няма фенклуб на тия тъй наречени грандове.Поправи ме ако греша.Не случайно още по бай Тошово време ни обвиняват в местен шовинизъм.Така,че точно на тая тема НИ МОЙШ НА БАРА. :mrgreen: 8-)
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 09 ное 2009 08:58

TNT написа:Някъде по-горе прочетох,че феновете на Берое били сини и червени :shock: :o Абе човек,ти нясно ли си,че Зарата е май единственното населено място където няма фенклуб на тия тъй наречени грандове.Поправи ме ако греша.Не случайно още по бай Тошово време ни обвиняват в местен шовинизъм.Така,че точно на тая тема НИ МОЙШ НА БАРА. :mrgreen: 8-)

Все едно в Пловдив като има - та сме "синьо-червени". Местния шовинизъм е присъщ на южните градове.

Върни се в “Ботев”