Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2014 01:06

От кога различното мнение се разглежда, като тролене и ненавист?
И с теб ако искаш може да се обзаложим, че този ще е поредната звезда с визитка и нищо повече?
Достатъчно съм врял и кипял, че да се радвам, като дете на захарен памук по поредния сребролюбец.

Между другото тази вечер гледа ли шоуто на Слави, ако не си намери запис и го изгледай.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 фев 2014 01:15

BadBoy написа:От кога различното мнение се разглежда, като тролене и ненавист?
И с теб ако искаш може да се обзаложим, че този ще е поредната звезда с визитка и нищо повече?
Достатъчно съм врял и кипял, че да се радвам, като дете на захарен памук по поредния сребролюбец.

Между другото тази вечер гледа ли шоуто на Слави, ако не си намери запис и го изгледай.

Как пък само за Левски имаш мнение и все е негативно? Начетохме се на мненията ти. Как пък за 200 и кусур мнения не видя нищо позитивно в Левски? Или е най-лесно да си плюеш по дефоулт. Време е съдник, да не стане така, че накрая на сезона пак да палите свещи Левски да не стане шампион? Щото явно много ви бърка в нежните дупенца този отбор!

ПП: Ще ми отговориш ли на въпроса дали ЧФР Клуж е с пълна бройка на чужденци извън ЕС?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 12 фев 2014 01:19

Тоя ако ще играе 10ка, кой ще играе крило? А бек? Със Старокин като бек и без крило ще е трагедия.
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2014 01:24

bilyaletdinov написа:
BadBoy написа:От кога различното мнение се разглежда, като тролене и ненавист?

Как пък само за Левски имаш мнение и все е негативно? Начетохме се на мненията ти. Как пък за 200 и кусур мнения не видя нищо позитивно в Левски? Или е най-лесно да си плюеш по дефоулт. Време е съдник, да не стане така, че накрая на сезона пак да палите свещи Левски да не стане шампион? Щото явно много ви бърка в нежните дупенца този отбор!

ПП: Ще ми отговориш ли на въпроса дали ЧФР Клуж е с пълна бройка на чужденци извън ЕС?

Четеш избирателно и само това, което ти дава повод да бучиш, но това си е твой проблем.
За един добър играч винаги може да се намери място, всичко останало са алабалистики.
Ще правим ли сделка или не?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 12 фев 2014 02:39

Parmalat написа:
Blue Mind написа:
Parmalat написа:Ивайло Петев каза скоро ,че никога повече няма да бъде треньор на Левски след това унижение,което му се случи.Ивайло Петев е роден в Ловеч и съм убеден ,че един ден ще е треньор на Литекс.

Ето една снимка на Божинов след като слуша интервю от баща му в което казва защо и кои са го провалили за нещо голямо във футбола :arrow:

Изображение

Дай линк да го видим това интервю ;)

http://www.livesport.bg/bashtata-na-val ... 41413.html

Пълни глупости......тази снимка му е от интервюто с азис в предаването на Николета!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 12 фев 2014 05:13

BadBoy написа:Златане, Златане, блажени са вярващите.
Отдавна съм имунизиран, към неконтролираните първоначлни емоции.
Ще ти дам един въпрос за размисъл, въпросния, след като е такава машина за да си прехапя устните, защо аджеба Клуж не си го върнаха обратно без пари, те са отбора, който му познават и кътните зъби?

Ти си дявола на форума :mrgreen:.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 фев 2014 05:41

Хайде ,първо да го видим този Бастош в игра и тогава да го коментираме,защото засега трансфера му го има само по сайтовете ,официално не е обявен. Визитката му изглежда чудесно ,ние от друга страна имаме нужда от точно такъв тип играч,но обикновено в живота идеалния вариант се реализира само в мечтите ни. Да видим в каква форма е и каква ще бъде мотивацията му за игра. Защото няма какво да се лъжем за него Левски е стъпка надолу в кариерата му. Все пак говорим за футболист играл финал в ЕКТ ( с Брага,ако не се лъжа ,ако се лъжа- извинявам се). Да се надяваме че е професионалист,макар че футболистите от страната му ,много често имат свое собствено мнение на тази тема. От друга страна привличането му ще остави Б.Цонев извън основния състав,а на мен ми се искаше да бъде налаган- в него е бъдещето,а не в Бастош.
Иначе според мен виждам,че всички слагат Божинов като централен нападател- според мен това не му е най-силната позиция . Най-добрите си мачове Божинов изигра като лек нападател в тандем с тежък таран- с Вучинич(Лече) и Лука Тони(Фиорентина). Ако Божинов бъде забит като чист централен нападател се губят най-големите му предимства - остротата ,маневреността и непредсказуемостта му, умението му да обработва топката и да използва свободни пространсва. Според мен в тандем с Макриев или Генков ще бъде по-полезен.
Аз лично не биждам защо да не се опита с Мики Орачев ,като ляво крило- според мен неговата позиция е ляв външен халф,а не ляв бек -такъв го направиха малко насила. Когато дойде в Левски от Пирин беше атакуващ полузащитник , като много често играеше и като нападател.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Левски и Рафаел Бастос се разбраха

Мнениеот Черният козел » 12 фев 2014 06:31

Левски на практика направи своя трансферен удар. Гонг научи, че бразилецът Рафаел Бастос е склонил на „синьото“ предложение. Остава да се извърши документална работа, за да бъде оформена сделката. Източници на Гонг твърдят, че Бастос ще се присъедини към „сините“ в Кипър. Това трябва да стане до ден-два.

Преговорите бяха тежки и продължиха в рамките на три дни. По непотвърдена информация, първият договор на Бастос с Левски ще е за срок от десет месеца, т.е. до края на календарната година. Играчът, който направи име в Клуж бе най-сериозната трансферна цел на „сините“.

Полузащитникът може да играе като типична десетка или ляв външен халф.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Левски и Рафаел Бастос се разбраха

Мнениеот Черният козел » 12 фев 2014 06:48

Дано го гласят за10-ка на мястото на Брю Баримор.Така ще се отвори място и за младока Орачев,а пък Старокин ще го дръпнат напред където показа че му е мястото с играта си в края на полусезона.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски и Рафаел Бастос се разбраха

Мнениеот ЕМИЛ » 12 фев 2014 07:02

Черният козел написа:Дано го гласят за10-ка на мястото на Брю Баримор.Така ще се отвори място и за младока Орачев,а пък Старокин ще го дръпнат напред където показа че му е мястото с играта си в края на полусезона.

Най -вероятно ще играе на мястото на Антон Огнянов . Иначе това е страхотен трансфер за нас . Дано не разочарова .

Върни се в “Архив”