това и в спортал и балоните го има - и да си призная точно в тоя момент вярвам, че сайтовете казват истината тоя път. Нещо повече - направи ми силно впечатление нещо: в Спортлайн бяха излезли със статия, че Виданов и Тимонов са се веселили в някаква дискотека и са поркали зарад оставката на Любо. В последствие сайтът излезе с инфо, че от ЦСКА са се обадили, като са поморили да бъде свален материала, щото всички са били на лагер. Журналята не свалят материала си, понеже на сценката в дискотеката присъствал и техен човек. Аз си мисля, че техния човек не може да държи на пиене като нашите момчета и се е объркал
Любо Пенев!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сагата около Пенев и Титан приключи!
http://www.sport1.bg/sport1/node/154847
това и в спортал и балоните го има - и да си призная точно в тоя момент вярвам, че сайтовете казват истината тоя път. Нещо повече - направи ми силно впечатление нещо: в Спортлайн бяха излезли със статия, че Виданов и Тимонов са се веселили в някаква дискотека и са поркали зарад оставката на Любо. В последствие сайтът излезе с инфо, че от ЦСКА са се обадили, като са поморили да бъде свален материала, щото всички са били на лагер. Журналята не свалят материала си, понеже на сценката в дискотеката присъствал и техен човек. Аз си мисля, че техния човек не може да държи на пиене като нашите момчета и се е объркал
Това в кръга на шегата - извода е, че в ЦСКА искат спокойствие, което е сигурен белег, че няма да разрешат на Пенев да си тръгне
- Cesc Fabregas
- Контакти:
k_oleto написа:Ами Пенев остава, а за смеха............незнам защо пишеш в минало време ?
Ти или си много тъп, или се правиш на такъв. Имах предвид, че всички тези глуапви подигравки все по някакъв начин щяха да ви се върнат!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Обичам Батков
- Контакти:
Пенев не е Достанич!
Cesc Fabregas написа:k_oleto написа:Ами Пенев остава, а за смеха............незнам защо пишеш в минало време ?
Ти или си много тъп, или се правиш на такъв. Имах предвид, че всички тези глуапви подигравки все по някакъв начин щяха да ви се върнат!
Кое да се върне бе пич ? Вашият отбор играе добро, али пада, нашия.....просто пада
Нашите шефове пращат слабаците в дубала, е после си ги вадят, а Вашите пращат силните в Казан - общото е, че и те си ги прибират после. Обаче Гозо избива рибата - изпълнителен директор и старши треньор в сянка, като се оправи - ще почне и да рита - ние просто нямаме такъв човек
Браво на Любо Пенев показа че е мъж.Титан вън от ЦСКА
- Cesc Fabregas
- Контакти:
k_oleto написа:Cesc Fabregas написа:k_oleto написа:Ами Пенев остава, а за смеха............незнам защо пишеш в минало време ?
Кое да се върне бе пич ? Вашият отбор играе добро, али пада, нашия.....просто пада
Нашите шефове пращат слабаците в дубала, е после си ги вадят, а Вашите пращат силните в Казан - общото е, че и те си ги прибират после. Обаче Гозо избива рибата - изпълнителен директор и старши треньор в сянка, като се оправи - ще почне и да рита - ние просто нямаме такъв човек
В момента левски играе добре, и за момента това е най-важно
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
ами във форума на ЦСКА хич не ми се коментира играта на Левски - да ми простиш за това
Alex написа:CSKARCHETO-BS написа:Жалко все си мислех че ще се разберат
щото много ни се смеехте
На вас цяла България ви се смее.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
- fabregas_949
- Контакти:
Обичам Батков написа:Пенев не е Достанич!
Затова удара е по-голям
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Обичам Батков
- Контакти:
Удар по кой?