Иначе ,тея явно са разбрали ,че в София само лапат . Гришата си знае работата , явно конкуренцията ни ще е изключително жестока. Честито .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Значи в плейофите имаме 6 точки от Литекс , Като добавим и 6 точки од Черно море и 6 от незначителните титлата ни е гарантирана . Само Левски европейски .
angelofdeath написа:Не знам, как една компания ще е основен спонсор на два отбора, играещи и едно и също първенство. На фланелките на Левски пише Мтел и договора е дългосрочен, затова ми е чудно, какво лого ще има върху тези на Литекс. Мтел никъде не казват, че се отказват от сините, но тогава, какво става? Преди време ЦСКА играеше с Глобул, а същия Литекс с Бикънект и всичко беше наред. Според мен такива спонсорски договори са абсолютно ненормални. Не мисля, че трябва да се връщаме в 90те години, когато с ВИС-2 си живуркаха големия брат от Герена и малкия от Кюстендил. Не знам при Мтел, как ще са ролите?
Bourgas написа:ЕМИЛ написа:Значи в плейофите имаме 6 точки от Литекс , Като добавим и 6 точки од Черно море и 6 от незначителните титлата ни е гарантирана . Само Левски европейски .
С твоите над 33 000 интелигентни мнения си ми по-голям любимец даже и оД другия спамер стефани.
warhead написа:angelofdeath написа:Не знам, как една компания ще е основен спонсор на два отбора, играещи и едно и също първенство. На фланелките на Левски пише Мтел и договора е дългосрочен, затова ми е чудно, какво лого ще има върху тези на Литекс. Мтел никъде не казват, че се отказват от сините, но тогава, какво става? Преди време ЦСКА играеше с Глобул, а същия Литекс с Бикънект и всичко беше наред. Според мен такива спонсорски договори са абсолютно ненормални. Не мисля, че трябва да се връщаме в 90те години, когато с ВИС-2 си живуркаха големия брат от Герена и малкия от Кюстендил. Не знам при Мтел, как ще са ролите?
договора на Левски с Мтел е до края на сезона ....вярно,че не е малко ама чак дългосрочен!
warhead написа:angelofdeath написа:Не знам, как една компания ще е основен спонсор на два отбора, играещи и едно и също първенство. На фланелките на Левски пише Мтел и договора е дългосрочен, затова ми е чудно, какво лого ще има върху тези на Литекс. Мтел никъде не казват, че се отказват от сините, но тогава, какво става? Преди време ЦСКА играеше с Глобул, а същия Литекс с Бикънект и всичко беше наред. Според мен такива спонсорски договори са абсолютно ненормални. Не мисля, че трябва да се връщаме в 90те години, когато с ВИС-2 си живуркаха големия брат от Герена и малкия от Кюстендил. Не знам при Мтел, как ще са ролите?
договора на Левски с Мтел е до края на сезона ....вярно,че не е малко ама чак дългосрочен!
boko08 написа:warhead написа:angelofdeath написа:Не знам, как една компания ще е основен спонсор на два отбора, играещи и едно и също първенство. На фланелките на Левски пише Мтел и договора е дългосрочен, затова ми е чудно, какво лого ще има върху тези на Литекс. Мтел никъде не казват, че се отказват от сините, но тогава, какво става? Преди време ЦСКА играеше с Глобул, а същия Литекс с Бикънект и всичко беше наред. Според мен такива спонсорски договори са абсолютно ненормални. Не мисля, че трябва да се връщаме в 90те години, когато с ВИС-2 си живуркаха големия брат от Герена и малкия от Кюстендил. Не знам при Мтел, как ще са ролите?
Договора на мтел с Левски е до март тази година и няма да бъде подновяван.
ЕМИЛ написа:Значи в плейофите имаме 6 точки от Литекс , Като добавим и 6 точки од Черно море и 6 от незначителните титлата ни е гарантирана . Само Левски европейски .
PFC Litex написа:ЕМИЛ написа:Значи в плейофите имаме 6 точки от Литекс , Като добавим и 6 точки од Черно море и 6 от незначителните титлата ни е гарантирана . Само Левски европейски .
Отново не си се доспал тази сутрин.
Мтел няма да спрат да бъдат спонсор на Левски, по-интересно е дали ще запазят същите параметри от 2 милиона на година.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта