Не можах да гледам мача, но съм доволен от резултата
 Не можах да гледам мача, но съм доволен от резултата  Сега да не се отпускат наще докрая
 Сега да не се отпускат наще докрая 
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
 Не можах да гледам мача, но съм доволен от резултата
 Не можах да гледам мача, но съм доволен от резултата  Сега да не се отпускат наще докрая
 Сега да не се отпускат наще докрая 
we are the champions написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=471788

wolf написа:Ние ще бъдем в доста тежка позиция в евротурнирите, времената в които бяхме номер 1 в Европа по коефициент са далеееч далеч назад.
venomcho написа:wolf написа:Ние ще бъдем в доста тежка позиция в евротурнирите, времената в които бяхме номер 1 в Европа по коефициент са далеееч далеч назад.
Първа урна в никакъв случай, може втора, но най-вероятно трета...
Lubaka1892 написа:venomcho написа:wolf написа:Ние ще бъдем в доста тежка позиция в евротурнирите, времената в които бяхме номер 1 в Европа по коефициент са далеееч далеч назад.
Първа урна в никакъв случай, може втора, но най-вероятно трета...
Че има ли от кого да се плашим? Аз лично съм много по-спокоен срещу водещите европейски отбори отколкото срещу средняците.

За квалификациите въобще не искам да си помислям.. там също не сме поставени а отборите които ще са там мога да бъдат от калибъра на Дортмунд, Наполи /почти сигурно/, Лил, Атлетик Билбао. Толкова години неглижиране на ЛЕ ще ни се върне тъпкато с отвратителен жребии
 За квалификациите въобще не искам да си помислям.. там също не сме поставени а отборите които ще са там мога да бъдат от калибъра на Дортмунд, Наполи /почти сигурно/, Лил, Атлетик Билбао. Толкова години неглижиране на ЛЕ ще ни се върне тъпкато с отвратителен жребии

HoUs4oOL написа:Дано се класираме пък после ще му мислим!
Пък може и да влезем в Топ3 и да влезем директно в групите.

wolf написа:HoUs4oOL написа:Дано се класираме пък после ще му мислим!
Пък може и да влезем в Топ3 и да влезем директно в групите.
Не променя факта че сме дълбока 4та урна

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта