Забавянето на заплатите и смешната селекцийка си казват думата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bombardier написа:Аз не искам да се заяждаме, това си е част от подготовката, но ме интересува мнението на левскарите. Та какво мислите за играта на отбора след тези контроли, какво мислите за десетките смени, видяхте ли отделно обособени линии, какво е мнението ви за Чмовш, а за Белаид, който очевадно пропуска подготовката и сработването, за Крумов, Огнянов вече видяхме че се контузи жестоко, Валери..Аз не видях някаква промяна към добро в играта на Левски, вие видяхте ли
BadBoy написа:Фалкао и той получи тежка контузия по време на контрола с аматьори, ама мача си продължи, това че не се е прекратила контролата и да се вини треньорския щаб не е сериозно.
bilyaletdinov написа:BadBoy написа:Фалкао и той получи тежка контузия по време на контрола с аматьори, ама мача си продължи, това че не се е прекратила контролата и да се вини треньорския щаб не е сериозно.
Ти правиш ли разлика между официален мач и контролен мач? Нашите трябваше да прекратят мача, защото чехите продължаваха с балтиите и можеше да се стигне до още контузии. Ама Сухия е страхлив, ако беше някой по-ненормален като Кокала мача свършваше, както и трябваше да стане.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта