Щото нали дори да е непечеливш билет, кода се вкарва в сайта и се участва за допълнителни награди и оттам може да се спечели
Националната лотария, билети !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Националната лотария, билети !
Абе пичове някой взимал ли си е билети от Националната лотария със Захари, мисля да си пробвам късмета 2 лева е 1 а може да се спечелят куп неща, мисълта ми е, понеже са 4 вида билети, кой е най-изгоден, и печелили ли сте
Щото нали дори да е непечеливш билет, кода се вкарва в сайта и се участва за допълнителни награди и оттам може да се спечели
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- dreben23
- Контакти:
Re: Националната лотария, билети !
Да, ние купихме 6-7 билета и тва е голяма шашма. Регистрирал съм ги и в нета. Ама нищо.
Който е печелил, да се похвали!
Тва където пишат, че има 200-300 билета регистрирани, не го вярвам. Кой ще даде 600 лв подарък се чудя на Захари?! 
Който е печелил, да се похвали!
Последна промяна от dreben23 на 10 фев 2014 16:30, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
И аз съм регистрирал - нищо
Е ти си е ясно, че трябва късмет сметнете колко хора регистрират, мисълта ми е, нали са 4 вида билета, мен продавача ми каза, че тия лото + са най-изгодни, ама не знам що, уж тоя Мега милиони е същия

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- dreben23
- Контакти:
Тва не е държавна лотария, държавната лотария са други билетите. Ама и там е фалшива история.Тва май си е лотария на нова тв.
Ама не знам с точност, поне такова ми е впечатлението.
[offtopic]Уй, че мръсна уста имаш, колега.
Мръсна, ама искрена!
Отвсякъде получаваме двете точки с чертичка.
[/offtopic]
Ами те им сменят нарочно имената. Някои са еднакви обаче, ама друга емисия, но не съм взимал от всичките видове. То и пича в еврото не ги знаеше горкия от кои има, вдигна ми ги да си изтегля квото искам.
Как пък нито един познат да нямаме дето да е печелил, а в сайта има хиляди хора дето уж са спечелили от цяла България.
[offtopic]Уй, че мръсна уста имаш, колега.
Ами те им сменят нарочно имената. Някои са еднакви обаче, ама друга емисия, но не съм взимал от всичките видове. То и пича в еврото не ги знаеше горкия от кои има, вдигна ми ги да си изтегля квото искам.
Как пък нито един познат да нямаме дето да е печелил, а в сайта има хиляди хора дето уж са спечелили от цяла България.
Последна промяна от dreben23 на 10 фев 2014 16:42, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
- Черният козел
- Контакти:
Измама е,като 6от49/42,5от35,еврошанс,бинго и т.н.Истината е мачове,въпреки че и там има измами-Ман.Юн-Фулъм 2-2 
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
dreben23 написа:Да, ние купихме 6-7 билета и тва е голяма шашма. Регистрирал съм ги и в нета. Ама нищо.![]()
Който е печелил, да се похвали!Тва където пишат, че има 200-300 билета регистрирани, не го вярвам. Кой ще даде 600 лв подарък се чудя на Захари?!
има и с повече
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Ето с това се изчерпва темата.dreben23 написа:Уй
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- dreben23
- Контакти:
Хм, дори да има, тва ще са некви синове на министри или още по-лошо, собствениците на лотарията.
Колко му е да платят на някого нещичко, за да използват името и лика му само, а всичко да отива другаде.
В България има такива измамници, че не е истина!
И всичките са свързани с партиите!
Майка ми щеше да стане жертва на измама от членове на една партия, даже им беше оставила и капаро, тогава имаха някой лев и си търсеха някакво помещение да си купят, после като ги усети навреме, отиде сгръм и трясък и даже й върнаха капарото.
Направо се учудих, но тя не си поплюва ако трябва да се търси справедливост, въобще.
Много е интелигентна специално за такива работи. Знае права, закони и ги прави на пух и прах. То така и трябва, не като нас наивници.
Всички сериозни измами са обвързани с партиите.
Затова няма да гласувам никога аз.
С толкова пари разполагат, а не помогнаха на нито един нуждаещ се. Един приют за бедни поне да бяха построили мизерниците.
Чакат бедните хорица да пращат за СМС-и т.н.
Но то си има една приказка- сит на гладен не вярва! Чертичка с точки и за тях!
В България има такива измамници, че не е истина!
Майка ми щеше да стане жертва на измама от членове на една партия, даже им беше оставила и капаро, тогава имаха някой лев и си търсеха някакво помещение да си купят, после като ги усети навреме, отиде сгръм и трясък и даже й върнаха капарото.
С толкова пари разполагат, а не помогнаха на нито един нуждаещ се. Един приют за бедни поне да бяха построили мизерниците.
Но то си има една приказка- сит на гладен не вярва! Чертичка с точки и за тях!
Последна промяна от dreben23 на 10 фев 2014 17:05, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
Върни се в “Игри и забавления”