Ивайло Петев vs Стойчо Стоев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Ивайло Петев vs Стойчо Стоев

Мнениеот zuekaa » 10 фев 2014 10:56

Кой е по-добрият треньор ? Ивайло Петев или Стойчо Стоев ?
Кой е по-добрият футболист ? Ивайло Петев или Стойчо Стоев ?
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Parmalat

Re: Ивайло Петев vs Стойчо Стоев

Мнениеот Parmalat » 10 фев 2014 11:20

Значи като футболисти съм гледал само Петев и беше добър.Чувал съм ,че Стойчо Стоев е бил дори по-добър като футболист.Иначе за треньорите Стойчо Стоев е по-опитен от Ивайло Петев.Досега е водил младежите на България няколко сезона и отбори от долната таблица.Там с малко средства не един или два пъти победи Левски,ЦСКА,а мисля и Литекс.
Ивайло Петев е от новата генерация треньори.Той е отскоро мисля че 4 години едва треньор.Ходил е на стаж в Барселона,Валенсия имал е шанса да се докосне до модерните треньорски виждания докато Стойчо Стоев доколкото съм чел не е ходил в толкова големи отбори да гледа как го правят в западните страни,но Стоев е много по-добър психолог,обича да разнообразява състава си докато Ивайло Петев държи на принципа нещо като върви да не се пипа и рядко сменя титулярната 11-ка.И двамата треньора не са достигнали своя Зенит на възможности и тепърва ще се пиши и говори за тях.За мен Стойчо Стоев е с едни гърди напред заради опита,но Ивайло Петев може да го настигне и дори да го размине в бъдеще.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 10 фев 2014 11:27

Стойчо Стоев поради причината , че е по възрастен и има повече опит

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 10 фев 2014 11:29

Ники Митов и Милен Радуканов :)
По темата - единият направи така ,че в Европа отново да се говори положително за български отбор,а другия да се заговори за качествата на българските треньори! Успех и на двамата

Поздрави

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 10 фев 2014 11:39

Съгласен съм с мнението на Parmalat . Петев е млад и се учи в движение , но много залагаше на имена и се страхуваше от по-големите отбори и играеше страхливо и защитно и това му изяде главата .

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 фев 2014 12:00

При Петев личеше определен стил на игра, отборът беше сработен, моделиран, а при Стоев има повече свобода, спокойствие и по-добре, в крайна сметка, се използват качествата на отделните футболисти. Ама това, че Петев се стяга и сковава и бърка от страх, а Стоев е спокоен и небрежен, си е характер, не вярвам Петев да го научи, даже и на 100 години да стане. Пак може да стане велик, ама ще е като Венгер, а не като Пенев, примерно, като Пенев ще е Стоев. :)
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 10 фев 2014 12:44

През пролетния сезон ще си проличи нивото на Ст. Стоев. Нека направи една предсезонна подготовка и тогава ще говорим.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 фев 2014 12:55

Parmalat написа:Там с малко средства не един или два пъти победи Левски,ЦСКА,а мисля и Литекс.

Един мач, който бързо беше забравен, заради следващия на Миньор Перник в онова първенство (2011/2012). Това беше Литекс - Миньор - 0:2 почти до края и очертаваща се първа загуба на Стоичков като треньор на Литекс. И червен катон за футболист на Миньор, 1:2, след това спасителна дузпа в самия край на мача и 2:2 - Стоичков остава без загуба. Протестът заради случилото се в този мач беше в основата на решението на Вангелов да вземе решение в следващия мач да играят само пернишки футболисти (не само юноши) и това беше мачът срещу Лудогорец 0:7. В оня сезон Миньор освен това победи и "Левски" и ЦСКА. Другият мач с Литекс също завърши 2:2, като Миньор водеха по едно време с 2:1, като там треньор на Литекс беше Любо Пенев.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 фев 2014 12:59

tsonpen написа:
Parmalat написа:Там с малко средства не един или два пъти победи Левски,ЦСКА,а мисля и Литекс.

Един мач, който бързо беше забравен, заради следващия на Миньор Перник в онова първенство (2011/2012). Това беше Литекс - Миньор - 0:2 почти до края и очертаваща се първа загуба на Стоичков като треньор на Литекс. И червен катон за футболист на Миньор, 1:2, след това спасителна дузпа в самия край на мача и 2:2 - Стоичков остава без загуба. Протестът заради случилото се в този мач беше в основата на решението на Вангелов да вземе решение в следващия мач да играят само пернишки футболисти (не само юноши) и това беше мачът срещу Лудогорец 0:7. В оня сезон Миньор освен това победи и "Левски" и ЦСКА. Другият мач с Литекс също завърши 2:2, като Миньор водеха по едно време с 2:1, като там треньор на Литекс беше Любо Пенев.

Тия "мачове" хич не трябва да ги споменавате вие - на всички е ясно, че зализания си плати "бойкота" на Миньор, а и след това скачането на ЦСКА ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”