Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Мнениеот BRF » 10 фев 2014 11:07

Parmalat написа:
BRF написа:Кога започва рекострукцията?Кога ще е готов стадиона?Гостуващия сектор ще бъде ли в нормално състояние?
Колкото до финансирането!Някак странно бързо станаха нещата-собственика пожела парите и много бързо ги намериха :? !Как да е!По-добре да си играете ЕКТ в Разград,отколкото да обикаляте по България!

Чети бре.Март месец показват проекта,а най-рано лятото ще започне строежа.За една година ще имаме два стадиона от 4-та категория на УЕФА.Този на Лудогорец и Ботев.

Що да чета,като някой като тебе ще ми обясни с две изречения :? !?Друг е въпроса как първо се кандидатсва по определен проект,после се изготвя въпросния проект :? !С тези два стадиона,читавите в България вече ще станат 5,което е добре за такива като мен!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 10 фев 2014 11:26

BRF написа:
Parmalat написа:
BRF написа:Кога започва рекострукцията?Кога ще е готов стадиона?Гостуващия сектор ще бъде ли в нормално състояние?
Колкото до финансирането!Някак странно бързо станаха нещата-собственика пожела парите и много бързо ги намериха :? !Как да е!По-добре да си играете ЕКТ в Разград,отколкото да обикаляте по България!

Чети бре.Март месец показват проекта,а най-рано лятото ще започне строежа.За една година ще имаме два стадиона от 4-та категория на УЕФА.Този на Лудогорец и Ботев.

Що да чета,като някой като тебе ще ми обясни с две изречения :? !?Друг е въпроса как първо се кандидатсва по определен проект,после се изготвя въпросния проект :? !С тези два стадиона,читавите в България вече ще станат 5,което е добре за такива като мен!

Да, езиковата остава без салон, но стадиона ще се прави...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 фев 2014 11:35

entwickler написа:
BRF написа:
Parmalat написа:

:!: :?: :idea:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 фев 2014 12:24

entwickler написа:
BRF написа:
Parmalat написа:

Това правителство разпредели парите на първо място според наличието на техните кметове в съответната община. За късмет за Лудогорец, в Разград има червен кмет (късмет заради отпускането на тези пари, не по принцип). Иначе нищо нямаше да помогне. Ето Пловдив - третият по големина град в България и нито един финансиран голям проект.
Естествено, предпочели са да дадат пари за Лудогорец Арена, отколкото за салон на ГПЧЕ, защото с нов стадион ПР ефектът над населението ще е по-голям. А и това е изгодно за властта. Дават 3-4 млн., строи се за 20 млн. При това частен инвеститор движи бързо проекта, докато чиновниците си клатят краката. Друга тема е, че зад всеки проект са нужни усилия за да се напише, а после да се настоява и лобира. Естествено, че за салона това е свършено през пръсти, докато за стадиона е имало кой да се постарае. Да не забравяме, че живеем в България и всичко няма как да е идеално.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 11 фев 2014 00:26

Мисля че темата се разводни с ненужен хейт..again
Радвам се че имам интелигентни колеги - фенове на Лудогорец, които обясниха за какво иде реч, и никой не се възпротиви да се дават и на други градове, както се споменаха Русе, Варна, Бургас....
Някой не са чели и разбрали и все повтарят като папагали, но тук говорим за ОБЩИНСКА собственост която ще остане и след Домусчиев..

Как искам държавата да отпусне и не 3, а 6 милиона и за стадион Тича, че ме е гнус като ходя понякога там , ама няма....
Искам да отпусне и за поляната на Лаута, ама няма...НЯМА щото няма кой да се бръкне да даде останалото !
Пък вие пак говорете за Домусчиев, какъв бил, що бил...
Поздравления и за Община Разград за бързата реакция и добрата работа (къде с проекта, къде с лобиране), ще се лиши Разград от нещо друго, но в момента отбора е визитка за града ! И вече доста хора в Европа знаят града и къде се намира на картата??
Е без Домусчиев и екипа му, това щеше ли да се случи !
Само Лудогорец..и баш ме брига за хейтърите ! Лудогорец скоро ще е у дома, и ще сложим край на тези митарства в Софията...какво по хубаво от това !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 фев 2014 00:41

1982 написа:И кой ще наема стадиона в Разград, като освен на Домусчиев, на никой не му е изтрябвал ??!

Този стадион си е изцяло частен, нищо че формално се води общински.

Домуса спокойно можеше да го купи или да си вземе нов парцел и да построи, но не го прави, защото няма да може да цица от община и държава, както е сега, когато стадионът се води общински и зад този параван си проси да му плащат масрафа.

Домусчиев почва нов стадион от нулата и го прави за 16 милиона лева, транспортните връзки до този стадион, кой трябва да ги построи и защо?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 фев 2014 00:46

Parmalat написа:

За какво им е нов проект, това значи, че са се отказали от настоящия.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 фев 2014 02:58

BadBoy написа:За какво им е нов проект, това значи, че са се отказали от настоящия.

Ето

В момента усилено и на високи обороти се изработва идейният проект за обновяване на стадион „Лудогорец Арена“, така че той да може да приема мачове от висок ранг, съобщи днес пред журналисти кметът на общината Денчо Бояджиев, цитиран от БТА.
„Топката е в ръцете на собственика на футболния шампион Кирил Домусчиев, ние сме готови. Когато от футболния клуб изготвят проекта, те ще го представят пред Общинския съвет, който ще вземе решение относно участието на Община Разград като партньор, тъй като стадионът е публична общинска собственост. В края на февруари или началото на март се очаква проектът да бъде готов и да започне изграждането.
Става въпрос за високо строителство, цялата трибуна ще бъде съборена, ще се построи сграда с всички комуникации съгласно изискванията на УЕФА за стадион с четири звезди. Ще има четири трибуни. Докато се строи стадионът, официалните домакински мачове ще се играят в базата „Гнездо на орли“, където ще се изградят 2500-3000 седящи места.Там ще се изградят и две-три игрища, пансион за Детско-юношеската школа и хотел“, обясни Бояджиев.
4 милиона лева се очаква да бъде приносът на общината за ремонта на стадиона, а общата стойност се очертава да бъде 20 милиона лева.
Останалите 16 млн., или 80 поцента – ще бъдат осигурени от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, припомня БТА.

http://agrupa.news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0% ... vl0GWJ_tGY
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 11 фев 2014 13:26

Тва с гнездото отпадна мисля. Идеята е по време на първенството да се извършатподготвителните работи, проекти и т.н. и после за 4-те месеца да бъде построен новия сектор, както и достроен Д или В. разбира се, преместване на зоопарка и правенето на паркинга :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 фев 2014 13:36

kev1n написа:Тва с гнездото отпадна мисля. Идеята е по време на първенството да се извършатподготвителните работи, проекти и т.н. и после за 4-те месеца да бъде построен новия сектор, както и достроен Д или В. разбира се, преместване на зоопарка и правенето на паркинга :)

На зоопарка тъкмо му правят реконструкция, разширяват клетката на лъвовете. Както и южно от стадиона общината залепи градинка за разхождане на кучета ;)
Това са едни от малкото възможни места за строеж на паркинг, освен базата на Паркстрой и един малък тренировъчен терен под стадиона. Имам усещането, че в общината още не осъзнават какво става и си мислят, че сънуват. Под Младежкия дом също се облагороди градинката преди 2 години. Дали си дават сметка за какви площи става дума за да се отговори на изискванията?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”