Лига 1:Монако - Пари Сен Жермен |09.02.2014 22:00 часа|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Черният козел
- Контакти:
Re: Лига 1:Монако - Пари Сен Жермен |09.02.2014 22:00 часа|
Влизааа
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Те ПСЖ се изплашиха и решиха да си вкарат автогол.. 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Бербата направи меджикъл тъч
Изрита земята 

[center]

[/center]

MaRTo1233 написа:Бербата направи меджикъл тъч![]()
Изрита земята
Комично отиграване.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Red Warrior
- Контакти:
Бербата-мербата, колкото пъти отигра все си лъхаше на класа. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Добро представяне за Бербатов. Общо взето след влизането му атаките на Монако станаха опасни с майсторските му отигравания и извеждания. Имаше шанс и да отбележи, ако Фабиньо не се бе полакомил накрая, а му бе подал. Имаше неуспешни влизания в борба за топката със защитниците при центрирания, но тук футболът просто е по-различен, защитниците са по агресивни. Дори го фаулираха на два пъти при тези влизания, а в Премиършип много често той беше човекът който фаулираше защитниците при борбата за топката.
Срамен коментар на ГОНГ, голът им беше точно с участието на Бербатов. Атаката за гола мина и през него, просто ПСЖ успяха да избият топката в центъра и при следващото навлизане Бербатов дори посочи да подадат към Фабиньо и очакваше той да центрира към него, но се получи рикошет в защитник на ПСЖ и топката влезе, а видеото за мача на ГОНГ дори НЕ Е ОТ СЪЩИЯТ МАЧ!!!
Срамен коментар на ГОНГ, голът им беше точно с участието на Бербатов. Атаката за гола мина и през него, просто ПСЖ успяха да избият топката в центъра и при следващото навлизане Бербатов дори посочи да подадат към Фабиньо и очакваше той да центрира към него, но се получи рикошет в защитник на ПСЖ и топката влезе, а видеото за мача на ГОНГ дори НЕ Е ОТ СЪЩИЯТ МАЧ!!!
- Udoji90
- Контакти:
Браво на Монако, че все пак се добраха до равенството. Не съм убеден дали голът на ПСЖ пък не беше от несъществуващ корнер - на повторенията ми се стори, че именно играч на гостите последен игра с топката, но може и да греша. Все едно, както и да беше завършил мачът, ПСЖ си оставаха основен фаворит за титлата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Браво на Монако, че все пак се добраха до равенството. Не съм убеден дали голът на ПСЖ пък не беше от несъществуващ корнер - на повторенията ми се стори, че именно играч на гостите последен игра с топката, но може и да греша. Все едно, както и да беше завършил мачът, ПСЖ си оставаха основен фаворит за титлата.
А на повторенията не се ли видя играта с ръка на Жермен от Монако в същата ситуация?

- Udoji90
- Контакти:
boys85 написа:Udoji90 написа:Браво на Монако, че все пак се добраха до равенството. Не съм убеден дали голът на ПСЖ пък не беше от несъществуващ корнер - на повторенията ми се стори, че именно играч на гостите последен игра с топката, но може и да греша. Все едно, както и да беше завършил мачът, ПСЖ си оставаха основен фаворит за титлата.
А на повторенията не се ли видя играта с ръка на Жермен от Монако в същата ситуация?
Възможно е! Както казах, не съм сигурен за ситуацията, тъй като гледах повторението на малък екран. Даже по-добре, ако е било така, както казваш - тъкмо да не ме е яд, че Монако са били ощетени.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...