Туристи ли са нашите олимпийци в СОЧИ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Туристи ли са нашите олимпийци в СОЧИ?

Мнениеот Alex » 09 фев 2014 17:35

RedeviL написа:
Alex написа:Аз само искам да кажа, че от нашите данъци е платено вашето образование... като гледам някои мнения... абе, върнете си ни парите :mrgreen:

пп мерси за отговора за телевизиите : )

Образуванието е за всички, докато от квотите за т.нар. екскурзии се възползват шепа пара-олимпийци...

Квотите са за тези, които са ги заслужили... ако някой тук е ощетен и е трябвало да отиде на Олимпиада, ама са го прецакали, да се оплаквате, ама в случая най-добрите хора са се преборил и за квотите си...

Образуванието :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..... (социалните помощи и те ли са за всички или за мангалите трябва да няма??? и образуванието като е за всички, тва не значи, че не го плащаме... всички трябва да не са някакви "туристи" в класната стая, а да си скъсват задника от учене, за да се образуват качествени граждани с парите от моите/нашите данъци)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 фев 2014 17:39

RedeviL написа:
krum_strashni написа:Образуванието, red devil кърти

За това ли се хвана!?? Големи сте учители! Чувствам се като в класната стая по бългаски език, а учителят ми (който не знае, че всяко изречение в българския език завършва с един от следните препинални знаци - точка, въпросителен или удивителен) ме порицава пред всички деца... :oops:

Смисъл, че се чувстваш неадекватно... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пич, верно на колко си... на 17? Като пораснеш и вземеш да свършиш нещо, ще ти се промени мисленето ;) (много е тъжно, ако си на 30 и ги говориш същите неща ;) )
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 фев 2014 17:49

61 нашата биатлонистка ,за нея Олимпиадата свърши
ТУРИСТКА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 фев 2014 17:56

[offtopic]Само не говорете как Бойко отпускал много пари за спорт и за изграждане на инфраструктурата. Елате във Враца да видите какъв стадион ни построиха от ГЕРБ. За 90 годишнината на клуба лично Бойко дойде (заедно с Миро Найденов, Цветанов, Тотю Младенов и т.н.) и излъга около 10 000 души на стадиона как до няколко месеца ще сложат седалки на останалите 2 сектора + табло + осветление. :lol: Е, каня ви във Враца да ни видите таблото, осветлението и всичко друго. Ако не видите всичко това ми се обадете, за да ми кажете дали в мен е проблемът, че не виждам, или наистина няма нищо.... ;) А ако трябва да си говорим за Арена Армеец: залата трябваше да бъде за 18 000 души седящи, а Бойко я направи за 12 000 седящи и макс 17 500 с правостоящите. Залата бе започната преди време, а строежът бе съкратен ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 фев 2014 17:59

Alex написа:
RedeviL написа:
krum_strashni написа:Образуванието, red devil кърти

За това ли се хвана!?? Големи сте учители! Чувствам се като в класната стая по бългаски език, а учителят ми (който не знае, че всяко изречение в българския език завършва с един от следните препинални знаци - точка, въпросителен или удивителен) ме порицава пред всички деца... :oops:

Смисъл, че се чувстваш неадекватно... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пич, верно на колко си... на 17? Като пораснеш и вземеш да свършиш нещо, ще ти се промени мисленето ;) (много е тъжно, ако си на 30 и ги говориш същите неща ;) )

Не, смисъл, че ме боли дедовия, дали съм сбъркал някоя буква или не! Това е спортен форум, където основният акцент е коментирането на спортни събития, а не познания по български език... Иначе бях почти сигурен, че ще ме репликираш с още един неудачен пример, какъвто е случаят с мангалите! Няма да си правя труда да ти обяснявам - защо. ;)

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 09 фев 2014 18:01

Алекс, проблемът е че парите за спорта се харчат неефективно, че е пълно с хрантутници по федерации, спортни "учебни" заведения, които единствената работа която вършат е общо-взето да грухат и да симулират дейност. Парите, отделени от държавата за олимпийска подготовка за тези наши "надежди" НЕ СА малко! Не мога да намеря една статия, излезе покрай олимпиадата в Лондон... Сравняваха парите, които са били отделени за олимпийска подготовка от нашата и от френската (мисля) федерация- ами излизаше, че ние сме давали В ПЪТИ ПОВЕЧЕ пари средно за подготовка на един олимпиец... :roll: При правилен подход спрямо тези финанси ТРЯБВА да имаме значително по-добри постижения от настоящите по състезанията! ;)

haha

Мнениеот haha » 09 фев 2014 18:02

krum_strashni написа:Щом са покрили нормативните заслужават да сa там!!! Какво правят 90% от българските отбори в ервропейските клуни турнири? Същото, покрили са нормативите и са там.

Глупости. Никакви нормативи не са покрили. Участват, само защото имаме право на някакви квоти.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 фев 2014 18:05

Изображение

М. Георгиева: ''Ние сме силни на летните игри''

М. Георгиева: ''Не вярвайте на медиите, събличала съм се по физическо''

:lol:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 09 фев 2014 19:09

Аз приемам всяко българско участие в световни ,олимпийски, шампионати вече откъм смешната страна,за 24 години демокрация спорта и спортистите ни бяха превърнати в пълни аматьори,има някои изключения от правилото като Гришо ,Цвети,Бербатов ,Кубрат,Ивет ,по скоро тяхното е че притежават голям талант и някои навреме се измъкнаха от България и не се подготвят тука .Видя се ,колкото повече се отдалечаваме от 1989 година толкова и намаляват медалите и шампионите ,зачеркнато беше всичко методики,треньори,спортни училища ,бази, е при тоя крах какви спортисти-шампиони очакваме.И стига с това понеже сме били малка държава да нямаме големи претенции ,глупости са това ,ние сме си спортна нация, обичаме спорта и можем да развиваме различни спортове стига да има желание откъм държава и спонсори.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 09 фев 2014 19:17

Вие луди ли сте , знаете ли тези хора при какви условия тренират дали държавата им е осигурила условия. Тези момчета и момичета са направили нещо голямо само защото са взели квоти. Дори преди години когато се е давало пари пак не сме правили нещо голямо в зимните спорове , най-много да има някое изключение. За толкова много олимпиади имаме само 1 златен медал. Десислава Стоянова (давам промер) е само на 21 има бъдеще пред нея , след години като навлезе във форма и направи нещо голямо всички вие които пишете тези коментари ще се биете в гърдите колко сте горди , че сте българи.Не ми се мисли ако Боде Милър и Свиндал бяха българи какво щеше да ги чака след днешното им представяне при спускането. Гадно племе сме ние българите.

Върни се в “Сочи 2014”