Зимна подготовка, контроли, селекция...и спекулации

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Тотото на Коко Динев

Мнениеот DarkPsy » 09 фев 2014 15:17

smurfcho написа:
DarkPsy написа:То вече не е и смешно.....дано си е заслужавало.

Кога ще ни покажеш опровержението на Гадзета ?

Когато ми покажеш официалното изявление на УЕФА относно мачът Слован-Ботев. По-добре обърни внимание на фекалиите в които сте затънали и от които скоро май няма да се измъкнете .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 фев 2014 16:01

Ние сме в лайната с тото динеф, това е факт. Вас топли ли ви това? Собственика ви е най-противния и гнусен човек в България, ведомствено отборче на ДПС сте, а на месно ниво селските пръчки, които ви ръководят клуба си продават мачове като стой та гледай. На върха на всичко с крадените държавни пари постигнахте едно фамозно 7мо място. Щяхте да сте първи, но вятъра, терените и подредбата земя-луна-марс ви спря. Ебати лицемерните гнусари сте, чесна дума.

Иначе не е христянско, но тая свиня тото динеф ако го думнат в главата ще е най-добре. Най-най-най-вредния човек в Локомотив, който някога сме имали. Това си е нашия митко христолоф както и да го прогледнем. Дано не ни трябват 10 години като папагустите да се отървем от него.

Коко, свиня, бял камък сянка да ти прави!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 09 фев 2014 16:20

Пловдив1926 написа:Ние сме в лайната с тото динеф, това е факт. Вас топли ли ви това? Собственика ви е най-противния и гнусен човек в България, ведомствено отборче на ДПС сте, а на месно ниво селските пръчки, които ви ръководят клуба си продават мачове като стой та гледай. На върха на всичко с крадените държавни пари постигнахте едно фамозно 7мо място. Щяхте да сте първи, но вятъра, терените и подредбата земя-луна-марс ви спря. Ебати лицемерните гнусари сте, чесна дума.

Иначе не е христянско, но тая свиня тото динеф ако го думнат в главата ще е най-добре. Най-най-най-вредния човек в Локомотив, който някога сме имали. Това си е нашия митко христолоф както и да го прогледнем. Дано не ни трябват 10 години като папагустите да се отървем от него.

По принцип избягвам да комуникирам с теб, доказана шушумига си, но.....

Митовете и легендите са ясни. Царе сте на тях. ДПС-та ала- бала. Вятър на устата. Относно 7-то място. Първенството е свършило и аз не съм разбрал ли? Заслужавате си съдбата, щото много добре добре знаехте какви ги вършеше във Вихрен и въпреки това само задника дето не му целувахте като дойде. Даже 2 пъти!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 фев 2014 16:24

То и вие знаехте 11 или 12 години, че христола си ви слага на хуя ама като даваше пари на божо и другите наркомани да си траят си траехте и дажи шамари ядяха някои дето се опитваха да надигнат глас. За година и нещо ви спря кранчето и го разкарахте. При нас проблема е, че тая свиня можем да го изметем за 2 седмици, но после няма кмет, титюкофци митюкофци и цк на бсп да си счупят краката да ни търсят нов спонсор. Ама те нещата се въртят БСП и ДПС няма да мракобесничат още много из държавата, а като дойдат по-нормални времена нещата и при нас ще си дойдат по местата. И никой не му е целувал задника на тоя капут. При всеки може да намери няколко фенчета да му се израдват, включително и при вас, да не ти припомням с конкретни примери.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 09 фев 2014 17:42

Пловдив1926 написа:Ние сме в лайната с тото динеф, това е факт. Вас топли ли ви това? Собственика ви е най-противния и гнусен човек в България, ведомствено отборче на ДПС сте, а на месно ниво селските пръчки, които ви ръководят клуба си продават мачове като стой та гледай. На върха на всичко с крадените държавни пари постигнахте едно фамозно 7мо място. Щяхте да сте първи, но вятъра, терените и подредбата земя-луна-марс ви спря. Ебати лицемерните гнусари сте, чесна дума.

Честна дума въпреки че сте местен враг,за мен не сте гнусни-ако беше така да спра да говоря с познати локомотивци,даже ви се кефих когато биехте на ред,не ви харесвах собственика-но се радвах като пловдивчанин на успехите :!: СЕга когато имаме всички предпоставки да станем лидер за България и нещо да направим в Европа,усещам завист и кълнене(като не е наше значи е гнусно и порочно :oops: ) А за тотото ,направо ми е болно че се случва това в Пловдив.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 09 фев 2014 18:27

Много жалти в този раздел! Разбираемо е :)
ПС пак жалтите са ми в остата :lol: :lol: :lol: Колко сте п*ости, обречени в Пловдив да сте гости!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 09 фев 2014 18:42

wannabe написа:Много жалти в този раздел! Разбираемо е :)
ПС пак жалтите са ми в остата :lol: :lol: :lol: Колко сте п*ости, обречени в Пловдив да сте гости!

:idea: Жълтите са виновни че се родих! :lol:

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Re: Зимна подготовка, контроли, селекция...и спекулации

Мнениеот drums » 09 фев 2014 21:52

Камбуров критичен към Локомотив: Динамо можеше да ни вкара още
Неделя, 09 Февруари 2014 20:33
livesport.bg
0 Коментари

Водещият реализатор на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров счита, че отборът му ще се представи достойно във футболното първенство на България. Камбуров се надява на участие във финала за Купата на страната.

Камбуров смята, че Локомотив се е представил слабо в болшинството от мачовете си, които бяха изиграни в Испания.

Как оценява лагера на Локомотив.

„Доста време мина. Имахме доста тренировки и контроли. Вече сме малко изморени. Едва ли аз трябва да давам оценка. За мен лично е важно, че поне нямаше тежки контузии. Всички сме здрави. Дай Боже да играем по-добре в първенството, защото тук не се представихме много добре в първенството. В някои от мачовете показвахме нещо, но в другото време бяхме като спаринг партньор за отборите. Не знам на какво се дължи.

За стойностните съперници на Локомотив и непостоянната игра.

„Със сигурност отборите са по-качествени от нас като селекция и бюджет, но това не е оправдание да се представяме толкова слабо. В един-два мача показахме, че имаме качества да се борим. Вътре като съм трудно мога да направя точна оценка. Различно се вижда отвън и отвътре. Треньорите могат да отговорят по-точно. Неприятна е разликата от нас и другите отбори, които играят в Шампионската лига и Лига Европа. Иска ми се във всеки мач да играем по един същ начин, а не срещу един съперник да се показваме и после не“.

Загубата от Динамо Букурещ.

„Това беше малък резултат. Можеше и повече голове да получим. След третия гол имам чувството, че всички се предадоха и чакаха мачът да свърши. Така го усетих аз лично. Не би трябвало да е така. Гардът ли ни падна, лагерът ли ни натежа? Наистина доста неприятно и срамно е това представяне. Нищо не можем да направим, само трябва да гледаме напред и дано в първенството да не изглеждаме по този начин. Не ми се иска да сме боксова круша и в нашето първенство“.

Пораждат ли съмнения големите резултати?

„Много добре разбирам. Във футбола съм от доста години, бил съм и в чужбина. Не искам името ми да се свързва с подобни неща. Като ми падне – вкарвам. Отговарям за себе си. Не искам да повярвам, че може да има нещо такова в мачовете“.

„Не вярвам да има нещо в мачовете. Противниците са доста по-добри и оттам се получават головете и разликата. Лагерът наистина много натежа. Главите ни са настроени вече за България. Имаме последна контрола и дано свърши нормално, защото пак ще има писаници“.

„Не би трябвало обаче това да ни бъде оправдание да падаме с по 6:0. Не са ни това възможностите и не искам да вярвам в подобно нещо“.

Очаква ли реакция от страна на феновете?

„Със сигурност няма да са доволни, но нищо не можем да направим. Това са мачовете и това са резултатите. Надявам се в първенството да е по-добре“.

Кой би бил по-директният път за класиране в евротурнирите?

„Със сигурност шансът ни е в купата, но не трябва да отписваме и първенството, защото там сме само на три точки от Левски. Литекс и Лудогорец са дръпнали нагоре, другите сме на 3-4 точки разлика. Трябва да се концентрираме и върху първенството и купата“.

Какви са очакванията му за първенството?

„Ако се стигне до един финал за купата ще бъде добро постижение“.

Финал за Купата между Локомотив и Ботев Пловдив?

„Всичко може да се случи. Важното е ние да сме на финала, кой ще бъде другият нямам претенции и предпочитания.
Следваща >
Добави коментар
Банер

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 09 фев 2014 23:34

DarkPsy написа:
smurfcho написа:
DarkPsy написа:То вече не е и смешно.....дано си е заслужавало.

Кога ще ни покажеш опровержението на Гадзета ?

Когато ми покажеш официалното изявление на УЕФА относно мачът Слован-Ботев. По-добре обърни внимание на фекалиите в които сте затънали и от които скоро май няма да се измъкнете .

Аз никога не съм твърдял, че има такова, но да те пишат в най-авторитетната италианска медия не е по-малко срамно, ама ти твърдеше че са писали опровержение от Газета и след като се оказа, че няма, последва нова лъжа, че са махнали на следващия ден статията, а тя до ден днешен си седи!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 10 фев 2014 13:45

Пловдив1926 написа:То и вие знаехте 11 или 12 години, че христола си ви слага на хуя ама като даваше пари на божо и другите наркомани да си траят си траехте и дажи шамари ядяха някои дето се опитваха да надигнат глас. За година и нещо ви спря кранчето и го разкарахте. При нас проблема е, че тая свиня можем да го изметем за 2 седмици, но после няма кмет, титюкофци митюкофци и цк на бсп да си счупят краката да ни търсят нов спонсор. Ама те нещата се въртят БСП и ДПС няма да мракобесничат още много из държавата, а като дойдат по-нормални времена нещата и при нас ще си дойдат по местата. И никой не му е целувал задника на тоя капут. При всеки може да намери няколко фенчета да му се израдват, включително и при вас, да не ти припомням с конкретни примери.

Коко Динев: Не очаквах подобно топло посрещане от феновете и съм много развълнуван

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=19850

Върни се в “Локо Пловдив”