Ливърпул - Арсенал 08.02.2014 | 14:45 | 5-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Ливърпул - Арсенал 08.02.2014 | 14:45

Мнениеот gogovcite » 08 фев 2014 23:13

Откакто го удариха по главата срещу Евертън е промяната. Явно това е бил начинът да се повлияе на играта му - бой по "каската" :mrgreen:

Те го удариха в мача срещу Борнемут. Наистина обаче има промяна в играта му, дано продължи така до края на сезона. :)[/quote][/quote]
Прав си, благодаря за поправката ;)
Hala Madrid

tedo_futbolista17
Контакти:

Re: Ливърпул - Арсенал 08.02.2014 | 14:45 | 5-1 FT

Мнениеот tedo_futbolista17 » 08 фев 2014 23:28

http://vbox7.com/play:1a3e12f4c1 Днес показахме, че заслужавахме да сме в топ 4 и да се борим за титлата! Браво на момчетата, това е най-добрият отбор - Ливърпул!! YNWA !!! ;) :mrgreen: :P

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 08 фев 2014 23:35

Благодаря Ви момчета, страхотни бяхте! :)

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 09 фев 2014 02:20

Alonso_Massa написа:
soccerav написа:
Alonso_Massa написа:...

Ето го отговора защо искаме Коутиньо в отбора, а Хендерсън вън от него. ;)

По-добре Хендо от колкото оня ръб Алан!

Значи можело да играем добре. Ако бяхме подходили по този начин срещу WBA една тройка си отнасяха там. Играта ни е яко на приливи и отливи, добре, че приливите са повече. Шкъртел може да решава мачове! Дали ще е в наш ущърб или в наша полза, той е човекът :) Стърлинг и Стъридж без забележки! Първия трябва да подава повечко, понякога се лакоми. Суарез трябваше да вкара още от оня ненормален шут от дъгата. А пък ако онзи пряк свободен беше влезнал щеше да е баси красотата! Коутиньо днеска беше страшен, такъв искам да го виждам! В общи линии никакви забележки, няма как при такава победа над такъв отбор, но трябва повече постоянство в изявите ни!

Моля те кажи ми защо Хендо е по-добре от Алън и аз веднага за всеки твой аргумент ще ти давам по 2 защо Алън е по-добре да играе от Хендо. ;)

Алън футбол не може да играе! Нито веднъж не е дал един хубав пас, в единоборствата е уникално зле, аз не съм го видял да вземе топка, не знам даже дали има и гол в ПЛ за нас, честно не си спомням. Никакъв го няма независимо дали е титуляр или влиза като резерва.С него сме все едно играем с 10 души! С две думи Чарли Адам номер 2, само дето Адам понякога вкарва ебаси ударите,а този дъб дори не си и прави труда да се позатича малко. Хендо и аз не го харесвам, но просто си може повече от Алън.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 09 фев 2014 06:05

просто ни липсва постоянство.... и отново ще е ясно кой командва нещата !!!ЧЕСТИТА ПРЕКРАСНА ПОБЕДА !!!

iznenada

Re: Ливърпул - Арсенал 08.02.2014 | 14:45

Мнениеот iznenada » 09 фев 2014 09:30

boabbb написа:
iznenada написа:Къде си бе Боянчоооооо ? хахахахааааааа
Казах ли ти ,че ши ви сгазим ?? Няма да спориш с мен за футбол . Разпорихме ви дупенцата .Унижихме ви .И даже и ви съжалихме .Можеше и още .Но Роджърс ги дърпа да почиват и да се пазят ,след добра преднина. Поздравления ,за което.А и в случая ,имаме мач само след 4 дни.
Поздравявам всички от Ливърпул ,без некадърника. Радвам се ,че Роджърс ,се събуди от зимния сън и вече започна да научква позиците на играчите.
Много е важно да улучиш правилната позиция .Виждаме ,какво се случва на противниците ,когато Коутиньо е плеймейкъра на Ливърпул а не ония куц кон !
Голям и умен Коутиньо .Страхотни извеждащи пасове и кой каза ,че не помагал в защита ? :)
Виждаме ,какво прави Стиви Джерард ,на позиция ,която му позволява да си разчете и разпредели силите и действията за мача .Страхотен !
Браво на Роджърс. Браво на Шкъртел за важните голове .Браво на малкия Рахимчо .Браво на Дани ,на Луис . Браво на всички . Отново ми напълниха душата.
Тая победа е за неверниците ,които се съмняват постоянно в отбора и в треньора .За неверниците ,които прогнозираха хискове и загуби. За неверниците ,които мрънкат ,че нямало класа .Не е вярно ,че няма класа. Има класа. Просто липсват още две -три нови класни имена и пъзела ще се нареди ! Ще станем още по силни и ще мачкаме всичко наред.
Днес ,аз видях ,огромна прилика със шампионския отбор на Далглиш през 88г ,когато аз станах фен на тоя велик клуб.Тогава бяха същите машини и рано рано отказваха противниците. Щастлив съм.

Цел ден се чуда къде си :lol: Радвам се , че си щастлив, а поздрави Хендо сега за силния мач и си сложи негов аватар :mrgreen:

Да бе ,по добре да сложа аватар на някой манаф ,отколкото на тоя палячо. Манафите поне ,тая година ,по малко ме ядосват от тоя нашия смешник.
Нещо не мога да ги вида ,тия манафи ,като погледна от нашето място в класирането ,много назад ми идват . :)
Бояне ,смачкахме ви по всички показатели .Такова еб.не ,отдавна не бяхме ви еб.ли. :)
Тоя отбор му трябват Монтоя ,Шоу и Кроос и ще е шампион всяка година . Един халф ,от типа на Кроос ,който да си я подава с Коутиньо и сме ок в средата . Може и Стротман,Гуарин,Илнер.Нещо от тоя род. Хем да е физически добре ,хем да е и технически добре.
Видя ли Бояне ,Джерард колко по добре е ,като дефанзивен ? Работата му е да контролира играта на халфовете пред него и той го прави перфектно.
Като офанзовен се губеше ,защото не му стигаше въздух.Но на тоя пост е идеален . Колкото повече мачове минават ,толкова повече адмирирам тоя ход на Роджърс.
Видя ли ,Коутиньо ,като е в средата ,за какво става въпрос ? Ей това е плеймейкър ,не като ония некадърник Хендерсън.
Роджърс най накрая влезе в час ,относно смехата и позициите на играчите .Точно с тая схема ,трябваше да излиза и преди ,но той си правеше експерименти и ми късаше нервите. Или пускаш Джерард дефанзвиен или изобщо не го пускаш.И престъпление беше ,да имаш такъв креативен халф ,като Коутиньо и да не го пускаш в средата ами да го забиваш на крилото ?!
Малкия Рахимчо ,показва израстване всеки мач. Само ,както казах ,трябва да е по хладнокръвен ,когато излиза сам срещу вратаря.Да оправи мерника и да подхожда по уверено към ситуациите. Коноплянка ,какво ли си вика след тоя мач ,а Бояне ? Как ли съжалява ,че не дойде ? Но пък ,това е прекрасна възможнст,малкия Рахим да израстне и той за сега се възползва прекрасно от факта.
Видя ли и Сисоко ,как показа израстване в психологическо отношение ? Точно там му беше проблема на тоя опитен играч . Брендън му еба майката ,като не го пускаше ,но сега със всеки изминал мач ,добива увереност ! Не могат да го минат Боянчо .Нали виждаш ? Много стабилен отзад .
Туре и той стабилен вчера. Шкъртел и той взе да влиза в час. Миноле нямаше много работа ,но и тук виждам ,подобрение .Симон върне ли си формата ,трудно ще ни вземе точки някой до края .
Моите сметки ,след миналия мач ,бяха за 9 победи до края .Сега остават 8 победи и ще ме хванат за бургаския шпек ,преследвачите за топ 4 . :)
Програмата ни е добра и предвид ,предстоящите мачове от евротурнирите на тия отбори пред нас ...и предвид миналия много силен втори полусезон ...спокойно можем да си мислим и за титла !
Бояне ,тоя Азар ,няма ли кой да го контузи трайно бе ? :) Тоя скъса ли връзки и циганина ,спокойно може да развява бялото знаме.
Мисля,че на 15ти и за купата ши ви развалим настроението. :) Аз съм я резервирал тоя сезон ,тая купа .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iliyan

Мнениеот iliyan » 09 фев 2014 10:19

Щом можем да разкрием по такъв категоричен начин Арсенал можем същото и с Челси и Сити ;)
Не сте забравили с каква мъка и Арсенал , Челси и Сити ни биха като гост и сега идва нашият ред да си вземем своето ;)
Време е да разберат какво е да играят на Анфийлд със силен Ливърпул :) Гледам Сити са направили равенство , но за съжаление Челси са били !
Ако и Челси бяха завъртяли равенството щеше да стане интересно още от сега ;) Има къде да сбъркат и Арсенал и Челси и Сити :) Нищо не е загубено :)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 09 фев 2014 11:40

iliyan написа:Щом можем да разкрием по такъв категоричен начин Арсенал можем същото и с Челси и Сити ;)
Не сте забравили с каква мъка и Арсенал , Челси и Сити ни биха като гост и сега идва нашият ред да си вземем своето ;)
Време е да разберат какво е да играят на Анфийлд със силен Ливърпул :) Гледам Сити са направили равенство , но за съжаление Челси са били !
Ако и Челси бяха завъртяли равенството щеше да стане интересно още от сега ;) Има къде да сбъркат и Арсенал и Челси и Сити :) Нищо не е загубено :)

С Челси не можете колега- Бог Жозе не е безтитленика Венгер ;)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 фев 2014 12:08

Skrtel: "We wanted to start well and show we were ready for them. It was a perfect win."

Изображение
:)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

ACDC
Контакти:

Мнениеот ACDC » 09 фев 2014 12:13

Нека пак да му върже на Шкъртел с 2 бързи гола и ще видим Жозето като трябва да атакува и да не паркира автобуса, когато срещу него са Стъридж, Суарез и Коутиньо дето няма кой да ги надбяга без да ги фаулира от камазите на челситу ;)

Върни се в “Ливърпул”