Реал Мадрид - Виляреал - 4:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Виляреал - 4:2 FT

Мнениеот j0rka7aa » 08 фев 2014 23:26

Един добре изигран мач от страна на Реал Мадрид и поредна домакинска победа! Получи се интересен двубой, много силна игра от страна на Хесе, Ди Мария и Бейл. Бензема вкара два гола, за което заслужава поздравления, но през останалото време ми се губеше в цялостната картинка на мача. Допуснахме 2 гола - нещо, което не ни се беше случвало от доста време, особено на "Бернабеу". Смяната на Коентрао буди много голямо учудване в мен, защото колкото и слабо да играеш е много странно да те сменят само след около 30 минути, при положение, че преди това самият ти си влязъл като смяна, надявам се това да не породи някакъв конфликт в иначе много спокойната ни напоследък съблекалня. Също така смятам, че въпреки, че не е допуснал някакви много фрапантни грешки Диего Лопес не се намира във формата, в която е Икер в момента, но това може и да го твърдя, защото съм прекалено пристрастен и все пак се надявам и смятам, че е време Касияс да се завърне под рамките на вратата и в Ла Лига. И така постигнахме една заслужена победа и остава да се надяваме на грешки на конкурентите! iHALA MADRID! :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

CSKA69
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Виляреал|08/02/2014| ~21:00ч~

Мнениеот CSKA69 » 08 фев 2014 23:40

zlatan написа:някак си играем по-разнообразно без Кристиано

Факт, но то няма и как да е иначе след като 3 години Моуриньо градеше своя отбор около Роналдо.. Важно за Реал е да се отърве от тази зависимост, защото нека не забравяме, че колкото и велик играч да е португалеца, незаменими играчи няма!
Най-много ми хареса играта на Модрич, който наистина е в превъзходна форма - форма, която се дължи най-вече на Татко Карло, според мен, който намери правилният начин да използва възможностите на този футболист.. Изобщо Карлето умее да изцежда максимума от своите футболисти, така че да му мислят противниците 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 08 фев 2014 23:42

j0rka7aa написа:Един добре изигран мач от страна на Реал Мадрид и поредна домакинска победа! Получи се интересен двубой, много силна игра от страна на Хесе, Ди Мария и Бейл. Бензема вкара два гола, за което заслужава поздравления, но през останалото време ми се губеше в цялостната картинка на мача. Допуснахме 2 гола - нещо, което не ни се беше случвало от доста време, особено на "Бернабеу". Смяната на Коентрао буди много голямо учудване в мен, защото колкото и слабо да играеш е много странно да те сменят само след около 30 минути, при положение, че преди това самият ти си влязъл като смяна, надявам се това да не породи някакъв конфликт в иначе много спокойната ни напоследък съблекалня. Също така смятам, че въпреки, че не е допуснал някакви много фрапантни грешки Диего Лопес не се намира във формата, в която е Икер в момента, но това може и да го твърдя, защото съм прекалено пристрастен и все пак се надявам и смятам, че е време Касияс да се завърне под рамките на вратата и в Ла Лига. И така постигнахме една заслужена победа и остава да се надяваме на грешки на конкурентите! iHALA MADRID! :)

[offtopic]кой те наказа с този аватар и подпис :roll: :mrgreen:[/offtopic]
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 08 фев 2014 23:57

Niksh0 написа:
j0rka7aa написа:Един добре изигран мач от страна на Реал Мадрид и поредна домакинска победа! Получи се интересен двубой, много силна игра от страна на Хесе, Ди Мария и Бейл. Бензема вкара два гола, за което заслужава поздравления, но през останалото време ми се губеше в цялостната картинка на мача. Допуснахме 2 гола - нещо, което не ни се беше случвало от доста време, особено на "Бернабеу". Смяната на Коентрао буди много голямо учудване в мен, защото колкото и слабо да играеш е много странно да те сменят само след около 30 минути, при положение, че преди това самият ти си влязъл като смяна, надявам се това да не породи някакъв конфликт в иначе много спокойната ни напоследък съблекалня. Също така смятам, че въпреки, че не е допуснал някакви много фрапантни грешки Диего Лопес не се намира във формата, в която е Икер в момента, но това може и да го твърдя, защото съм прекалено пристрастен и все пак се надявам и смятам, че е време Касияс да се завърне под рамките на вратата и в Ла Лига. И така постигнахме една заслужена победа и остава да се надяваме на грешки на конкурентите! iHALA MADRID! :)

[offtopic]кой те наказа с този аватар и подпис :roll: :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Идиотите на Венгер, щото реших да се хващам на бас, а те се изложиха като кифладжии. :mrgreen: :lol:[/offtopic]
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 09 фев 2014 08:31

Хубава победа за Реал без Роналдо.Изключителна ефективност в реализирането на положенията създаден пред вратата на Виляреал.И за двата гола на жълтата подводница не може да се вини Диего Лопез,просто и двата бяха неспасяеми,Пепе-Рамос със пореден силен мач,Карвахал добре подпомагаше Бейл в атака и не допусна пробиви в зоната си,Арбелоа през второто полувреме се справи,дублираше Хесе,но му бе трудно да играе отляво,Модрич с пореден силен мач,струва ми се че прекалено евтино Тотнъм го продаде на Реал и сега във втория си сезон,след като мина адапционният период и проведе лятна подготовка играе отлично в центъра,не случайно Бернабеу скандираше името му,Ди Мария с хубава асистенция за гола на Хесе,направи и няколко пробива по крилото,добре се справи с дирижирането на играта,след мача с Гранада и освиркванията заради жеста вече играе с много по-голямо желание,Хесе първото полувреме не му се получаваха много пробивите,но второто се справи страхотно,гол+асистенция,а е едва на 20,Бензема също с много силен мач,не се изолираше от играта,връщаше се назад,реализира 2 гола,като особено втория бе много хубав, а и изравни броя голове на Феномена с бялата фланелка.Бейл направи много добро първо полувреме отне топката и вкара откриващия гол едва в 7мата минута,което бе важно за развоя на мача,асистира за втория гол,направи няколко хубави пробива,но си личи,че не е провел лятна подготовка и в края на мача свърши батериите,ако не беше принудителната смяна на Марсело + неубедителния Коентрао,щеше да бъде сменен преди 70 минута,Ирялменди не ми хареса,това момче почти никого не подава топката напред,няма техниката и креативноста на Ди Мария/Модрич и бе най-слаб от тройката вътрешни халфове,с влизането на Алонсо заигра малко по-добре,но не съм го видял да се включва в някоя атака.Дано впредвид комфортния аванс срещу Атлетико + факта че CR7 ще играе,Бейл да почине,Иско също се надявам да започне титуляр вместо Ди Мария,Мората да замени Бензема,може дори Каземиро да смени Модрич,а Варан също очаквам да е титуляр в центъра на защитата.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 09 фев 2014 18:00

Победа, дошла с повече от добра игра. 4 гола без Роналдо са си доста добро постижение. Офанзивната ни линия с перфектна успеваемост - Бензема 2 гола, Бейл и Хесе с по гол и асистенция. Радвам се от представянето на всички с изключение това на Алонсо Младши, който показа за пореден път как могат да бъдат хвърлени 30+ милиона на вятъра. Отново сме там, където ни е мястото - на върха! Честита победа, Мадридисти!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 09 фев 2014 18:32

За Иляраменди му трябва просто време. Сигурен съм, че другият сезон ще е на много по-донро ниво както и Бейл. Най-пресния пример за това е Модрич - миналия сезон беше адски несигурен, а сега ни е най-стабилният и постоянен играч.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 09 фев 2014 18:39

Забравих да поздравя отбора на Виляреал, който въпреки пасива от два гола през повечето време продължаваше да атакува, а не се скри в глуха защита да пази резултата, както повечето други гости на Бернабеу. ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 09 фев 2014 19:55

Много съм доволен след този кръг. Доста хвалите Хесе, но първото полувреме той почти нямаше хубаво отиграване. Разбира се след това влезна в ритъм и пооправи играта си. Модрич с пореден уникален мач. Чудя се как играч като Илара играе в отбор като Реал Мадрид, направо ми скъса нервите снощи. Нито в дефанзивен план, нито в атакуващ показва някакви качества. Това, че няма да има покана за него в националния е доста показателно. Както и да е, не мисля, че трябва да бъде сравняван с Модрич. Бензема и Рамос също направиха доста добър мач. Бейл не беше готов за 90 минути, но това, което направи беше достатъчно. Като цяло стискаме палци довечера Севиля да измъкне Х и всичко ще си дойде по мястото! :)
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 фев 2014 23:33

Niksh0 написа:За Иляраменди му трябва просто време. Сигурен съм, че другият сезон ще е на много по-донро ниво както и Бейл. Най-пресния пример за това е Модрич - миналия сезон беше адски несигурен, а сега ни е най-стабилният и постоянен играч.

Едно към едно с моето мнение.
Дайте му време на момчето и нека да го видим и другият сезон какво ще направи и тогава да го критикуваме.
Дори в момента лек по-лек започна да си изчиства играта, а това може да стане единствено с постоянство в мачовете и се вижда, че Карло му гласува доверие в доста мачове.

Смяната на Коентрао е заради контузия и не е заради играта му.

Бразилският футболист на Реал Мадрид Марсело коментира, че няма нищо притеснително в състоянието му, въпреки че напусна мача с Виляреал (4:2) принудително. Играчът обясни, че уплахата да няма нещо сериозно се е оказала по-силна и успокои всички, че състоянието му е добро.

„Всичко е наред. Страхът бе по-голям“, заяви Марсело.

Не така обаче изглежда ситуацията с Фабио Коентрао, който също бе заменен заради неразположение. Очаква се днес португалецът да мине медицински тестове и да се установи дали ще има главоболия на наставника на „кралете“ Карло Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”