Контрола: ЦСКА - Славия (Прага) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Контрола: ЦСКА - Славия (Прага) 1:0

Мнениеот BRF » 08 фев 2014 21:46

sin4ec написа:
donDiego написа:Времето го дават хубаво през следващите две седмици, още поне 2-3 контроли ако може да се организират. За Берое се знае и още един или два мача за достиковане няма да е зле. С по две тренировки и с 3 контроли си влизат в състезателен режим момчетата

15 градуса за София... Вас първият мач не ви ли е гости на Херо?

И тук в Бургас са подобни градусите!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 фев 2014 21:54

Сигурно, може и по-топло да е, че тук и днес мъгла имаше.... Тоз мач ще е интересен. Тежък мач за вас, да го знаете!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 фев 2014 22:17

Освен с "Берое" май ще играем и с "Академик" Свищов. Дори преди тези мачове обаче съставът почти се оформи - в 2 поредни мача започваме с едни и същи титуляри, с изключение ни Ди Вани, който днес беше контузен. Явно Райс ще измести Черни - едва ли е случайно, че в последните 2 контроли игра по 90 мин. Стойчо явно си държи на Фо-Поре и Апата като бекове, макар че аз лично не съм убеден, че това са най-добрите варианти. За средата на халфовата линия явно има колeбания, щом днес даде равно време на двете двойки. На мен повече ми допада вариантът със Сънди и Чочев, но пък Стойчо винаги е обичал да залага на Янчев, така че ще видим. Вальо Илиев и Менди явно са непоклатими. Петров, Бадема и Милисавлевич също, макар че Марсиньо според мен се включи добре в последните 2 мача. Отпред може би Ди Вани ще е първи избор, а Долапчиев май пак няма да получава много минути, след като Косоко беше предпочетен днес. Той всъщност не се представя никак зле на тази позиция. Реално има добър ръст и силна игра и с двата крака. Изглежда слабичък, обаче пък днес добре ги пребори при гола си. Ако продължава да показва сериозно отношение, може би ще се окаже добро решение, че му се дава втори шанс, но да видим.
Естествено има някои играчи като Крачунов, Ив. Стоянов и Ногейра, които още не сме видели в игра. Отделно и за В. Христов остават теоретични шансове да дойде, макар че не мисля, че е нужен.
Иначе за мача в Бургас и аз си мисля, че няма да е лек. Не ги знам каква селекция са правили в "Черноморец" (само за Райков чух), но се случва да извадят по някой много интересен играч, пък и по традиция играем колебливо в първия си пролетен мач.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 фев 2014 22:33

Udoji90 написа:Освен с "Берое" май ще играем и с "Академик" Свищов. Дори преди тези мачове обаче съставът почти се оформи - в 2 поредни мача започваме с едни и същи титуляри, с изключение ни Ди Вани, който днес беше контузен. Явно Райс ще измести Черни - едва ли е случайно, че в последните 2 контроли игра по 90 мин. Стойчо явно си държи на Фо-Поре и Апата като бекове, макар че аз лично не съм убеден, че това са най-добрите варианти. За средата на халфовата линия явно има колeбания, щом днес даде равно време на двете двойки. На мен повече ми допада вариантът със Сънди и Чочев, но пък Стойчо винаги е обичал да залага на Янчев, така че ще видим. Вальо Илиев и Менди явно са непоклатими. Петров, Бадема и Милисавлевич също, макар че Марсиньо според мен се включи добре в последните 2 мача. Отпред може би Ди Вани ще е първи избор, а Долапчиев май пак няма да получава много минути, след като Косоко беше предпочетен днес. Той всъщност не се представя никак зле на тази позиция. Реално има добър ръст и силна игра и с двата крака. Изглежда слабичък, обаче пък днес добре ги пребори при гола си. Ако продължава да показва сериозно отношение, може би ще се окаже добро решение, че му се дава втори шанс, но да видим.
Естествено има някои играчи като Крачунов, Ив. Стоянов и Ногейра, които още не сме видели в игра. Отделно и за В. Христов остават теоретични шансове да дойде, макар че не мисля, че е нужен.
Иначе за мача в Бургас и аз си мисля, че няма да е лек. Не ги знам каква селекция са правили в "Черноморец" (само за Райков чух), но се случва да извадят по някой много интересен играч, пък и по традиция играем колебливо в първия си пролетен мач.

Нищо лично, но като ти прочета две-три такива мнения и съм горе-доле наясно с ЦСКА! :) Ще взема да препоръчам на нашата контраразведка да обърне внимание!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 фев 2014 23:09

sin4ec написа:
Udoji90 написа:Освен с "Берое" май ще играем и с "Академик" Свищов. Дори преди тези мачове обаче съставът почти се оформи - в 2 поредни мача започваме с едни и същи титуляри, с изключение ни Ди Вани, който днес беше контузен. Явно Райс ще измести Черни - едва ли е случайно, че в последните 2 контроли игра по 90 мин. Стойчо явно си държи на Фо-Поре и Апата като бекове, макар че аз лично не съм убеден, че това са най-добрите варианти. За средата на халфовата линия явно има колeбания, щом днес даде равно време на двете двойки. На мен повече ми допада вариантът със Сънди и Чочев, но пък Стойчо винаги е обичал да залага на Янчев, така че ще видим. Вальо Илиев и Менди явно са непоклатими. Петров, Бадема и Милисавлевич също, макар че Марсиньо според мен се включи добре в последните 2 мача. Отпред може би Ди Вани ще е първи избор, а Долапчиев май пак няма да получава много минути, след като Косоко беше предпочетен днес. Той всъщност не се представя никак зле на тази позиция. Реално има добър ръст и силна игра и с двата крака. Изглежда слабичък, обаче пък днес добре ги пребори при гола си. Ако продължава да показва сериозно отношение, може би ще се окаже добро решение, че му се дава втори шанс, но да видим.

Нищо лично, но като ти прочета две-три такива мнения и съм горе-доле наясно с ЦСКА! :) Ще взема да препоръчам на нашата контраразведка да обърне внимание!

Пак се издадохме, мамка му! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 фев 2014 16:19

sin4ec написа:Сигурно, може и по-топло да е, че тук и днес мъгла имаше.... Тоз мач ще е интересен. Тежък мач за вас, да го знаете!

Ние в Бургас леки мачове нямаме!Черноморец и те направиха добра селекция,но нямат време да се сработят!Трудно,но все пак победа за ЦСКА!Най-лошото е че мача е в понеделник :evil: !

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 10 фев 2014 13:16

Мача със Славия Прага не беше нищо особенно, важното е Стойчо да избере титулярите, защото няма време. Като гледам, с колко играчи разполагаме хич няма да е лесно. Треньора ни не обича рокадите и спре ли се на 11 имена, останалите трудно ще влизат в игра. Очаква го сериозен тест при определянето на дефанзивните халфове и крилата. Ако при първите Чочев изглежда сигурен, изобщо не е ясно, кой ще играе до него. В контролите беше Сънди, но според мен това е за по-бърза аклиматизация. Остават Тошко и Галчев, но аз смятам, че Янчев е с предимство. При крилата поне двама няма да помиришат терен и това ще са Тони Силва и Карачанаков. Не виждам, къде ще се смести Иван Стоянов ако Милисавлевич и Марто са сигурни титуляри. Остава и Марсиньо, който ако не бъде продаден съвсем ще заплете нещата. За какво бяха взети толкова излишни играчи, а не дойде свестен нападател, трябва да попитаме шефовете. Ди Вани все още е загатка, да не говорим за възродения Косоко. Къде са техните места в схемата? Да нямаш играчи е лошо, но да разполагаш с 30 човека също е зле. Това не само натоварва бюджета, а и води до караници вътре в отбора и разваляне на създадения колектив. Освен всичко останало и при вратарите ще има рокада, защото заради световното ще пази Мболи. Тово се видя от всички изиграни досега контроли и Черни ще трябва да се задоволи с новото положение поне до лятото. При добро представяне на алжиреца във Бразилия ще се чака и негов трансфер. Само че, колко трябва да чака Стоян Колев, като е на 37 години и не пази дори в приятелските мачове? Изобщо ЦСКА в момента е сбирщина от ветерани, юноши и чужденци, от които Стойчо трябва да направи отбор. Надявам се да се гледа в переспектива и лека, полека старите пушки да сдадът местата си на младоците. Това може да се случи още другия сезон, защото доста от титулярите ни са над 30 години. Изобщо няма да е лесно, но се надявам, че може да се сборим за участие в Евротурнирите. Не стане ли ще обиграваме отбор от таланти за бъдещето!

Върни се в “ЦСКА”