Къде си бе Боянчоооооо ? хахахахааааааа
Казах ли ти ,че ши ви сгазим ?? Няма да спориш с мен за футбол . Разпорихме ви дупенцата .Унижихме ви .И даже и ви съжалихме .Можеше и още .Но Роджърс ги дърпа да почиват и да се пазят ,след добра преднина. Поздравления ,за което.А и в случая ,имаме мач само след 4 дни.
Поздравявам всички от Ливърпул ,без некадърника. Радвам се ,че Роджърс ,се събуди от зимния сън и вече започна да научква позиците на играчите.
Много е важно да улучиш правилната позиция .Виждаме ,какво се случва на противниците ,когато Коутиньо е плеймейкъра на Ливърпул а не ония куц кон !
Голям и умен Коутиньо .Страхотни извеждащи пасове и кой каза ,че не помагал в защита ?
Виждаме ,какво прави Стиви Джерард ,на позиция ,която му позволява да си разчете и разпредели силите и действията за мача .Страхотен !
Браво на Роджърс. Браво на Шкъртел за важните голове .Браво на малкия Рахимчо .Браво на Дани ,на Луис . Браво на всички . Отново ми напълниха душата.
Тая победа е за неверниците ,които се съмняват постоянно в отбора и в треньора .За неверниците ,които прогнозираха хискове и загуби. За неверниците ,които мрънкат ,че нямало класа .Не е вярно ,че няма класа. Има класа. Просто липсват още две -три нови класни имена и пъзела ще се нареди ! Ще станем още по силни и ще мачкаме всичко наред.
Днес ,аз видях ,огромна прилика със шампионския отбор на Далглиш през 88г ,когато аз станах фен на тоя велик клуб.Тогава бяха същите машини и рано рано отказваха противниците. Щастлив съм.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.