Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Докато в атака може да има ротации, мисля че най-голямата дилема е в защита! Според мен най-добрия избор би бил Теро-Терзиев. Мое мнение, не ангажирам никой с него. В атака нещата са си ясни..
- D.Georgiev
- Контакти:
Ето нещо специално за Bad Boy, по повод разбиранията му за провеждане на подготовка:
Серхио Марти:
Серхио Марти:
В Испания големите клубове залагат изцяло на играта с топка, независимо в какъв период се намира даден тим. Именно това ще се опитам да наложи в Лудогорец във физическо естество. Когато състезателите до този момент не са практикували даден тип физически упражнения, е напълно нормално техният организъм да претърпи стрес.

Че кой е тоя че да казва какво да се прави ?! Ше кажеш, че докато той е бил тренйор на юношите, вилереал са имали 1о-тина испански такива.. :Д А всичк изнаем.. колко... слаби.. националите.. на.. испания..
факт! (точка)

D.Georgiev написа:Ето нещо специално за Bad Boy, по повод разбиранията му за провеждане на подготовка:
То въпроса не е за неговите разбирания, а че почти всички български отбори явно не могат да подготвят физически играчите си, което въобще не е далеч от истината. Примерно Миланов и Неделев, които се водеха и все още се водят най-талантливите младоци като излязоха в чужбина се видя, че са доста назад във физическо отношение.
Някой знае ли дали някъде ще дават Лудогорец - Локо Москва?
Благодаря
Благодаря
Спортал разбира се ;д както им викаме - клубната телевизия
ако могат, и мачовете от първенството ще предават ;д

Гранда на България победи Локо Москва
Орлите от Делиормана смачкаха братушките с 2:1.Показаха нагледно,че това животно футболчето им е напълно ясно и в България няма кой да ги спре.Нека пожелаем успех на българския гранд.
Много добра игра днес срещу един много солиден тим !
Борбеност, комбинации, преса - всичко което гледахме есента днес го видях, има какво да се желае, но сме на прав път !
странно защо започнахме с Кишада, Дани Абало и Ешпиньо..видя се че с Мисиджан, Безяк и Златински играем на съвсем друго ниво!
Много добре се включи Луму, хареса ми !
Мантула и Моци са стабилна двойка, спокоен съм с тях, проблема е че всички останали са контузени !
Борбеност, комбинации, преса - всичко което гледахме есента днес го видях, има какво да се желае, но сме на прав път !
странно защо започнахме с Кишада, Дани Абало и Ешпиньо..видя се че с Мисиджан, Безяк и Златински играем на съвсем друго ниво!
Много добре се включи Луму, хареса ми !
Мантула и Моци са стабилна двойка, спокоен съм с тях, проблема е че всички останали са контузени !
Re: Гранда на България победи Локо Москва
С това име ,което си сложил на темата ще създадеш само дразги ,ама то май тва ти е целта .
Re: Гранда на България победи Локо Москва
А ЦСКА наказа Славия Прага