Ливърпул - Арсенал |08.02.2014г. 14:45ч.|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Re: Ливърпул - Арсенал |08.02.2014г. 14:45ч.|

Мнениеот Andrew Eldritch » 06 фев 2014 21:32

arsenvengerin написа:
slash1912 написа:
Andrew Eldritch написа:
slash1912 написа:Асен е тъпак.Имат нов стадион,нямат дългове,имат контузии,нямат нови футболисти.Затова сега ще бъде наказан 2:1

Кой си ти, че даваш такав оценка? Какво си постигнал в мизерния си живот, че си позволяващ да наричаш тъпак човек с успехите на Арсен Венгер?

А ти откъде знаеш,какво съм постигнал аз?Когато един човек няма аргументи,започва с лични нападки ;) Кога му е последния успех на Асен,колко пъти спечели ШЛ ?

Отворко , защо пък Асен трябва да спечели ШЛ , много си отворен , скапаняк. Началниците в Арсенал не дават пари за футболисти за това през годините си в Арсенал не е спечелил ШЛ. размърдай си сивото , добър треньор ли е или не е . ???. А какво си постигнал ти , ми е през .....у ра .

Арсен би бил мечтан директор за всяка една фирма. Непрекъснато развитие и увеличаване на материалните активи и всяка година на печалба. Ако Платини не си чешеше езика за финансов феърплей, а наистина го прилагаше, Арсенал щеше да е несменяем шампион в Англия, а за ШЛ щяха да се редуват с Байерн и Дортмунд.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Gorashko
Контакти:

Мнениеот Gorashko » 08 фев 2014 10:02

Спечелването на ШЛ не те прави голям треньор. Питай Ди Матео...
Иначе ще се радвам да споделите какво мислите за това http://goshsport.blogspot.com/2014/02/blog-post.html.
COYG
Място за четящи - http://goshsport.blogspot.com

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 08 фев 2014 14:28

Прочетох написаното от теб и определено ми допадна :) На мнение съм,че 1 отпадане от Байерн може да свали малко товар от плещите на Арсенал и да допринесе да ''хапват баничка'' в края на сезона,защото не мисля,че ще им стигнат силите за борба на 3 фронта.
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 08 фев 2014 15:06

Незнам за какъв шампион се гласят Арсенал, Ливърпул упражняват нещо като тотална щета, над тима на Арсен Люпен :lol:
Последна промяна от donDiego на 08 фев 2014 15:59, променено общо 1 път.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 08 фев 2014 15:38

Венгер... :x :x :x
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 08 фев 2014 15:51

Gorashko написа:Спечелването на ШЛ не те прави голям треньор. Питай Ди Матео...
Иначе ще се радвам да споделите какво мислите за това http://goshsport.blogspot.com/2014/02/blog-post.html.
COYG

Написаното от теб се сгромоляса за един мач,иначе евала за статията.Но Арсенал отива към нулев сезон и тази година,Ливърпул ви смазват,а какво остава за Байерн.Ако миналата година ви подцениха,то едва ли ще стане и тази.За първенството както си написал,ви чакат поредни мачове,с най-силните в Англия и Европа.Нямате и качествени резерви,единственият шанс който виждам за трофей,е за купата.И още нещо,ако продължавате с резила,лятото едва ли Дракслер ще се навие на трансфер при вас,и не само той.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 08 фев 2014 17:07

Има много работи да се пишат,има хиляди неща да се кажат.Истината е една-Арсен Венгер се изчерпа.Тук не е въпроса,че не става или че няма качества,напротив,един от най-добрите тактици и откриватели на млади таланти.Въпреки това Венгер се [url]изчерпа[/url].Арсенал има нужда от нов лидер,нов човек,който да УДАРИ ПО МАСАТА и да кажа СТИГА-стига с живуркането,стига с оправданията,стига с нулевите години.

За мен човекът е Юрген Клоп- много луд,непримирим и амбициозен човек,който ще внесе новото в отбора.Превърнахме се в Ливърпул и Тотнъм,а бяхме страшилище за всички отбори.Нямам против налагането на млади футболисти,но резултати с такива играчи не се постигат и между другото селекция с играчи като Монреал,Калстрьом и т.н. не става.Да не говорим за Пер Мертезакер,Баки и т.н.

Имам още много неща да напиша,но нека приключи сезона живот и здраве и ще обсъждаме пак.След тази загуба едно е ясно-на 90 % пак ще сме без трофей,а германците като дойдат не ми се мисли :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 08 фев 2014 17:08

Владо написа:
Gorashko написа:Спечелването на ШЛ не те прави голям треньор. Питай Ди Матео...
COYG

Написаното от теб се сгромоляса за един мач,иначе евала за статията.Но Арсенал отива към нулев сезон и тази година,Ливърпул ви смазват,а какво остава за Байерн.Ако миналата година ви подцениха,то едва ли ще стане и тази.За първенството както си написал,ви чакат поредни мачове,с най-силните в Англия и Европа.Нямате и качествени резерви,единственият шанс който виждам за трофей,е за купата.И още нещо,ако продължавате с резила,лятото едва ли Дракслер ще се навие на трансфер при вас,и не само той.

За купата пак играят с нас, така че и там може да ги отпишеш. :lol: Разбира се, на Емиратс може да се случи всичко, така че нека караме мач за мач, дано и там се получи зрелище след седмица. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 фев 2014 19:29

Честита победа на феновете на Ливърпул! :) Това беше нещо впечатляващо и ако днес бях на 10-12 години, щях да стана фен на Ливърпул, не на Арсенал! Хубавото е, че не съм де.. :mrgreen:
Още като видях кои слага в центъра и бях вече притеснен, тотално обърка халфовата линия Венгер, дано да не е умишлено, че останах с такива впечатления. :( А и като не купува нападатели, му се пада ината му с инат. :cry:
От другия сезон спирам да гледам отново уредените мачове в английския футбол и без това Бербо вече го няма там. Язък, че е толкова прехвалено това първенство! Само тотаджийски истории. :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Арсенал”