arsenvengerin написа:slash1912 написа:Andrew Eldritch написа:slash1912 написа:Асен е тъпак.Имат нов стадион,нямат дългове,имат контузии,нямат нови футболисти.Затова сега ще бъде наказан 2:1
Кой си ти, че даваш такав оценка? Какво си постигнал в мизерния си живот, че си позволяващ да наричаш тъпак човек с успехите на Арсен Венгер?
А ти откъде знаеш,какво съм постигнал аз?Когато един човек няма аргументи,започва с лични нападкиКога му е последния успех на Асен,колко пъти спечели ШЛ ?
Отворко , защо пък Асен трябва да спечели ШЛ , много си отворен , скапаняк. Началниците в Арсенал не дават пари за футболисти за това през годините си в Арсенал не е спечелил ШЛ. размърдай си сивото , добър треньор ли е или не е . ???. А какво си постигнал ти , ми е през .....у ра .
Арсен би бил мечтан директор за всяка една фирма. Непрекъснато развитие и увеличаване на материалните активи и всяка година на печалба. Ако Платини не си чешеше езика за финансов феърплей, а наистина го прилагаше, Арсенал щеше да е несменяем шампион в Англия, а за ШЛ щяха да се редуват с Байерн и Дортмунд.