ЦСКА - Славия 08.11/19:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Re: Агитката се изнася в 14-ата минута!

Мнениеот avitohola » 08 ное 2009 12:25

искам само да попитам всички ли ,които са в Г или само тия от 14ката ще се изнасят щото искам да гледам мача ако всички ще се изнасяме няма да ходя в Г днес просто!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 ное 2009 12:32

Според автора на темата само 14-ската.Но може да има и други желаещи.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 08 ное 2009 12:39

сега го подкрепяте любчо,ама ще видите след време как самите вие ще почнете да го псувате,плюете,и да искате оставка.просто той е пенев и като такъв рано или късно ще си покаже рогцата :twisted:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 08 ное 2009 12:43

avitohola написа:...щото искам да гледам мача ако всички ще се изнасяме няма да ходя в Г днес просто!

Истински фен :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 ное 2009 12:45

На последните няколко злобнички коментара (изключвам коментара на veseo) няма да обръщам внимание, защото мразя да влизам в спор с фенове, без значение на кой отбор, които само искат да се заяждат.
Надявам се този протест на част от феновете да окаже някакво влияние не толкова на решението на Любо, а по-скоро на шефовете, за да се научат, че нямат спортно-техничекса власт и че в България намесата на шефовете в работата на треньора е пагубна за всеки отбор!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 08 ное 2009 12:58

Според мене трябва да се организирате и целия сектор Г да се изнесе! Би имало по-голям ефект

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 08 ное 2009 13:04

vesso за какъвто искаш ме мисли но освен мачовете за ЛЕ извън бг не съм изпуснал нито домакинство нито гостуване питам защото ходя на стадиона да подкрепям отбора а това за бойкота го подкрепям но не членувам в 14 и нз за такава организация на мача така че моляте не говори коментари по мой адрес! Мерси и дано довечера си на мача!

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 08 ное 2009 13:07

кой ги доведе тези от Сливен и от Ботев , а сега ги гони.Вчера видях един Тошев дето тичаше като луд през цялото полувреме и за него все още не съм чул да се е напивал наляво и надясно.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

koi4i

Мнениеот koi4i » 08 ное 2009 13:08

avitohola написа:vesso за какъвто искаш ме мисли но освен мачовете за ЛЕ извън бг не съм изпуснал нито домакинство нито гостуване питам защото ходя на стадиона да потрепям отбора а това за бойкота го потрепям но не членувам в 14 и нз за такава организация на мача така че моляте не говори коментари по мой адрес! Мерси и дано довечера си на мача!

Алекси искаш ли да се хванем на бас,че си пропуснал не 1,а почти всички гостувания?Иначе кво да говорим.Само червен мозък може да измисли такъв бойкот.Евала!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 08 ное 2009 13:12

avitohola написа:vesso за какъвто искаш ме мисли но освен мачовете за ЛЕ извън бг не съм изпуснал нито домакинство нито гостуване питам защото ходя на стадиона да потрепям отбора а това за бойкота го потрепям но не членувам в 14 и нз за такава организация на мача така че моляте не говори коментари по мой адрес! Мерси и дано довечера си на мача!

Аз довечера не съм на мача, защото не съм ваш фен, но имах предвид следното - фен на отбора ли си и одобряваш ли протеста? Ако го одобряваш, защо толкова не искаш да си част от него? За гледането на мача - произволен ЕФУ пункт около стадиона и ще го гледаш, ако толкова ти е за гледането...

Включвам се, защото много се дразнех че по време на нашия бойкот за невлизане, все пак влизаха по няколкостотин човека, очевидно с твоя начин на мислене ("гледа ми се мача и искам да чопля семки, кой ша ми забрани, заеби клуба").
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “ЦСКА”