Liverpool_EC написа:iznenada написа:Първо,когато повтаряш едно и също нещо във всяка тема-то става спам

В това отношение по-голям спамер от теб в този форум няма.
Второ,очакванията ми да си отговориш на въпросите по оста Роджърс–Хендерсън не се оправдаха,защото ти изкочи с обичайните 20 въпросителни,нищо че половината са нашляпани на съобщителни изречения.
Трето "мекото изразче" е защото можем да имаме(теоретически)-ама никой не купува(практически) някой на неговото място,а дори не го и сменят при слаб мач-явно НЯКОЙ (който гледа през твоите очи )е решил,че може да залага на него и да го чака да се развие и да спести на янките едни пари.
И четвърто- "удоволствието" от новия договор,което си забелязал е само да те гледам как пукаш вени от факта и нищо,че Роджърс(който гледа през твоите очи) ще му го даде новия договор-ти пак си обеснявай всичко с Далглиш,знам че няма как да ти променя мнението
Както и да е наистина интервюто ти го постнах с добри чувства и намерения,уви защо ли не се учудвам от изтъркания ти отговор.
Абе ей ,абе теб не те ли е срам ,да разговаряш с мен ,след всичките ти смехории и простотии ,от времето на татко ти Кени ?

Кво ми фолососфаш само,отдавна съм те преценил ? Нали всяка седмица ,гледам трагичната игра на любимия ти Данчо ? Имам ли повод за критика .Имам . Ай не ми са обяснявай повече спамер. Ако трябва ,през 5 минути ,ще пиша за него и то колкото може по дълги фермани ,специално за теб.
Какво искаш да знаеш по оста

Хендерсън -Роджърс бе моето момче ? Какво още не ти е ясно ? На мен ми е страно ,един треньор ,да дойде и да каже "аз харесвам играчите и стила на Барса и искам да го практикувам в Ливърпул " ..и в следващия момент ,да ми налага нонстоп дървен играч ,като Даката ,с изключително нисък футболен интелект,да ми гради играта на отбора му ?!
Тоя Даката ,дали ще хване ръка в Барса ,как мислиш ? Сигурно ,само ще им носи топките и тубите с вода ,ако е в техния отбор. Това ми е мисълта и съмненията ,които съм писал вече .Или ти нарочно ме караш ,да ти повтарям ,като на малоумник и после ме обвиняваш ,че съм спамер.

Роджърс си противоречи и оттам ми идват съмненията .Но дори и да го харесва ,какво от това бе моето момче ? Да се хвърля от покрива на някой блок ,ако искаш ?

Или пък ,ако му предложи нов договор. Това си е за негова сметка .За мен ,той си противоречи и се излага. И накрая ,ако не ни класира ,предполагам ,знаеш ,"в моите очи " ,кой ще е главния виновник ?

А ако ни класира ,успеха ,ще го отдам ,предимно на моите хора в отбора,защото много добре виждам,кои играчи ,носят отбора на гърба си и много добре виждам приноса на некадърника .За това ,тия статистики можете да си ги наврете на едно тясно и тъмно местенце.
Аз съм го казвал ,много пъти и ще го кажа пак ,тъй и тъй за теб съм спамер

..Хендерсън повече пречи на отбора ,отколкото помага !!! С друг халф на негово място от типа Тони Кроос ,ще се родим , отбора ще придобие завършен вид в офанзвиен план и ще мачкаме наред !!!
Не може ,за всичко ,да сме на едно мнение с Роджърс. Различни хора сме .
До кога ,ще го чакаме да се развива ,тоя болен вълк ,бе моето момче ? Ти виждал ли си ,някъде да чакат някой цели 4 години и да го пускат титуляр нонстоп,без значение ,дали играе слабо или силно ?

Аз не. Ми то , тебе да бяха пускали толкова често ,до сега щеше да станеш играч бе ..или поне ,щеше да мръднеш малко в развитието си (виж какви комплименти ти правя ?

нали си мой човек

)...а тоя палячо не е мръднал грам в техническо и психологическо отношение.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.