THE G.A.M.E написа:viali69 написа:Мислиш ли, че имаме сили сами да се спасим ? Аз съм убеден, че не !
Някой трябва да ни измъкне от лапите на нашите унищожители. Кой друг, ако не възродена братска Русия ?
Ето тук е разликата между нас, българофилите, и вас, русофилите.
България и българите сме достатъчно силни, за да се справим с всеки враг.
Може в момента да изглеждаме слаби, но когато дойде момента, на някои хора свят ще им се завие.
Руснаците да стоят на страна, за да не го отнесат и те.
Не са желани по-земите български.
Ти си тотално сбъркан човечец. Ние сме загиващ народ, който не може да се справи със собственото си погиване. Причините са МНОГО и комплексни, но най-вече, че ние сме разделена и западаща нация след падането на социализма, който държеше БЪЛГАИЯ на високо ниво. В зависимост от това кой управлява има емигрантски вълни. Преди 9 септември емигрантите са над 800 хиляди, като само от Северозападна България след септемврийското въстание са над 300 хиляди, които бягат от фашистките изстъпления...Има филми, документални, има...
Руснаците са най-желаните гости, имам приятели руснаци, това са страхотни хора. Ние сме приятели с Русия и руснаците. Ние сме православни, пишем на българската - славянска азбука, говорим славянски език...ако ти нямаш приятел руснак...ти си психопат! Препоръчвам ти да си намериш приятели руснаци, например от Краснодарския край и да си ходите на гости. Много е приятно...те са ни братя...много са весели, много са топли хора...страхотни са!