Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Политика , спортен форум , Пари !

Мнениеот shotgun blues » 07 фев 2014 23:50

Форума наистина вече е повече политически,отколкото спортен.vaskonti май беше направил политически теми в които да се пише,ама както виждаме пак сме затрупани с нови политически теми и това е .Не спират да идват нови и нови комунисти,антикомунисти и последното ни попълнение е Волен Сидеров ,който се е регистрирал днес :lol:
Лятото да идва по-бързо ,че да си отпишем на футбол покрай Световното 8-) какви хубави култови футболни теми ставаха преди......сега всичко е Русия,КНДР,Новият световен ред,соросиди и не знам си какви глупости.
Ясно е ,че в Свободна зона трябва да си има и политически и какви ли не теми,ама това което става в последните месеци е просто ........
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 07 фев 2014 23:53

bixxol написа:В последно време повечето теми в форума са политически , а спортните обърнати пак в политика ! Кои колко е раздал на Гонг ли или на форумни герои като Волен .... и тем подобни кумунета . Кой ми отне правото да чета спортния си сайт ! :)

Политическите теми определено предизвикват по-голям интерес от спортните, но за това не е виновен форумът, а ситуацията в държавата (а и по света).

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 фев 2014 23:55

Щом положението в държавата е пълен таш*к, мисля че трябва проблемите да се показват и дискутират абсолютно навсякъде. Лошото е, че форумите рядко пораждат дейност към решаване на проблемите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 07 фев 2014 23:56

SkArY_9 написа:Не виждам никакъв проблем в един спортен форум да има политически теми.

Аз поне никога не влизам в Гонг да чета политически послания и без това сме затрупани от всякъде ! Сам си го нарекъл спортен форум ако ще разширявате порт фолиото молим да го отделите от спортните си потребители .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
Горд комунист

Мнениеот Горд комунист » 08 фев 2014 00:00

Комунизъм, комунизъм и пак комунизъм е спасението за България. Да живее Сталин, Ленин и най-великия българин Георги Димитров!
Затвор за всички демократчета управлявали Майка България през последните 24 години. Долу капитализма !

Комунист да се наричам, първа радоста е за мене !

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: БСП направи 70% от плажовете платени

Мнениеот galin56 » 08 фев 2014 00:05

Абе тарикати, по-скоро това е "циганявчене/българявчене". За 2 лева да се правиш на интересен и да лъжеш. Хайде ако са направили асфалтиран, заграден паркинг с охрана - да, ма да идат на голата поляна да се циганявчат само в България може да стане. Аз поне не съм имал такива проблеми никъде. Отивам си на плаж с колата или без, нося си чадърчето, боцвам го където ми хареса, не е имало до сега някой напомпан да дойде да ми се пеняви за 2-3лв. Има и такива случаи за които казваш, това по-скоро го прилагат за обикновените българи. Щото чуждите туристи, германци и руснаци, си идват от хотела 5 звезди със всичко осигурено и тях никой ги не закача.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 08 фев 2014 00:06

Горд комунист написа:Комунизъм, комунизъм и пак комунизъм е спасението за България. Да живее Сталин, Ленин и най-великия българин Георги Димитров!

Ейш па ти! Изображение

silenxe
Контакти:

Мнениеот silenxe » 08 фев 2014 00:08

Искате демокрация, на ви демокрация :mrgreen:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 08 фев 2014 00:10

silenxe написа:Искате демокрация, на ви демокрация :mrgreen:

Опаа, смей се, смей се, сега ще се включи Безкомпромисния, след това ти изказване, и ще ти каже, че си най-гадния комунист, някога раждал се, и че ти си причината и за глобалното затопляне. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 фев 2014 00:13

silenxe написа:Искате демокрация, на ви демокрация :mrgreen:

В България от най-черния и кърав ден в българската история 09.09.1944г. до ден днешен никога не е била и секунда демократична - винаги под съветско болшевишко кърваво комунистическо робство вече 70 години!Така исканата декомунизация не се състоя!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”