Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Събудете се българи! Над 1 500 души на протеста в Пловдив

Мнениеот alexveselinov » 07 фев 2014 14:12

Не всичко е продадено, можем да си спасим родината само трябва твърда ръка. Трябва да се обесят по-няколко депутата от всяка до сега управлявала партия и всички виновници, които продадоха родината, да видим тогава дали пак ще си правят каквото поискат!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 07 фев 2014 14:12

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8i5WYtH1bUs[/youtube]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 фев 2014 14:39

NOMER14 написа:Винаги съм казвал в този форум, че футболните фенове са най-умната, най-будната част от обществото, която не може да бъде манипулирана, въпреки нейната първичност по дефениция, защото днес се обединяват фенове с различни шалчета. :geek:

Така е. И поводът за протеста е реален и значим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2014 14:52

крАСАВци написа:България била продадена... ТИ СИ ПРОДАДЕН, не и аз. Гледам, че доволно сте си свалили гащите тук... единия бил писал в интернет, че щяло да стане така. Не че нещо, но кой го боли х*я бе брат какво си изср*л в някой твой пост във форума?

Реални действия трябват... и всички да сме обединени. А не да си седим вкъщи и да даваме акъл.. кое било продадено и кое не. Щом е продадена България излизаш и питаш ЗАЩО, НА КОГО и ЗА КОЛКО!

Мен пък ме боли х*я за вашия протест ;) Като постигнете нещо, чрез пеене на песнички и обикаляне на центъра на Пловдив, ела и ми се обади ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 07 фев 2014 15:04

CTAHKO написа:Мен пък ме боли х*я за вашия протест ;) Като постигнете нещо, чрез пеене на песнички и обикаляне на центъра на Пловдив, ела и ми се обади ;)

Докато сме само 1000 човека на улицата, само това ще правим. След като по-голямата част от народа са като теб.. садклавиатурни многознайковци... разбира се, че нищо няма да се промени.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 07 фев 2014 15:09

galin56 написа:
Dexter Lord написа:И какво предлагаш? Да седим безучастни по - добре ли ще е?

Като за начало партия, програма за управление и решаване на проблемите, и да се престане да се гласува за едни и същи. Уж сме недоволни от депутатите, пък има някой от тях карат 6-ти мандат. как става тая работа? Значи сме доволни.

Много си прав , винаги съм казвал , че народа сам си е виновен за положението в което се намира. Искат "Оставка" и какво пак ще се гласува за ГЕРБ и БСП и после пак реване мале защо така се получава. 23 години народа го хваща амнезията като дойдат избори. Миналата година забравиха , че преди 4 гласуваха за ГЕРБ , защото бяха против тройната коалиция , и какво пак си гласуваха за Боко и бившия финансов министър който е хем към десните хем към левите важното е да е във властта. На следващите избори пак ще има същия сценарий , но този път ще има о поредните наивници които ще гласуват за поредния "спасител"( Барека) и после "Олеле майко , всички ни лъжат). Трябва да се обединим като народ , не трябва да се делим на протестиращи и контрапротестиращи , трябва да изметем всичката измет независимо от коя партия са. При следващи избори трябва да има 90-95% не гласуващи(което знам че е невъзможно) , трябва да има истински протести , а не като тези който са сега пред парламента , не трябва да вярваме на поредни новодошли спасители , трябва да им кажем че 23 години стигат.
Последна промяна от veni__85 на 07 фев 2014 15:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 07 фев 2014 15:09

CTAHKO написа:
крАСАВци написа:България била продадена... ТИ СИ ПРОДАДЕН, не и аз. Гледам, че доволно сте си свалили гащите тук... единия бил писал в интернет, че щяло да стане така. Не че нещо, но кой го боли х*я бе брат какво си изср*л в някой твой пост във форума?

Реални действия трябват... и всички да сме обединени. А не да си седим вкъщи и да даваме акъл.. кое било продадено и кое не. Щом е продадена България излизаш и питаш ЗАЩО, НА КОГО и ЗА КОЛКО!

Мен пък ме боли х*я за вашия протест ;) Като постигнете нещо, чрез пеене на песнички и обикаляне на центъра на Пловдив, ела и ми се обади ;)

Като те боли си мълчи и не дразни.
Ти какво направи за да се променят нещата, защото тези които са били там поне са излязли и са изразили позиция, а не само да пишат по форумите.
От такива "патриоти" нихилисти сме стигнали до тук, с коментари нищо не правите, нищо няма да постигнете и т.н. Направи тогава ти нещо което да има по-добър ефект, стига да ти стиска разбира се.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2014 15:10

крАСАВци написа:
CTAHKO написа:Мен пък ме боли х*я за вашия протест ;) Като постигнете нещо, чрез пеене на песнички и обикаляне на центъра на Пловдив, ела и ми се обади ;)

Докато сме само 1000 човека на улицата, само това ще правим. След като по-голямата част от народа са като теб.. садклавиатурни многознайковци... разбира се, че нищо няма да се промени.

Нали и вас ви видяхме бе ;) Платените магистрални протестиращи ;) Ама сега тръгнал морал да ми чете. Хайде, мерси 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 07 фев 2014 15:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 фев 2014 15:12

v.r.s. написа:
CTAHKO написа:

Като те боли си мълчи и не дразни.
Ти какво направи за да се променят нещата, защото тези които са били там поне са излязли и са изразили позиция, а не само да пишат по форумите.
От такива "патриоти" нихилисти сме стигнали до тук, с коментари нищо не правите, нищо няма да постигнете и т.н. Направи тогава ти нещо което да има по-добър ефект, стига да ти стиска разбира се.

Много повече съм направил от теб, ама не е тук мястото да обяснявам 8-) А ти какво направи бе, пернишко мишле, че се пенявиш толкова 8-)

Върни се в “Свободна зона”