Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Аз затова попитах колко е голяма тази сума. Ако е 1 млн. много ясно, че не си заслужава, но ако е 100-150 хиляди по-скоро си заслужава. Иначе логиката ми е, че Реймс не са изкарали от него първо защото му изтича договора и не иска да го поднови, защото търси промяна и второ защото във френската Лига 1 вероятно има много като него, че и по-добри и не блести чак толкова, а в България ще бъде една от най-големите звезди в първенството и това ще привлече доста повече внимание към него.
Колкото и внимание да привлече пазара у нас се гледа от отбори от средата на таблицата и надолу. Тук там има по някой трансфер в по-именит отбор, но там отивам играчи с български имена.
Какво показва практиката Майнц, Удинизе, Елче, Необятната руска шир, Турция, там продава България в отбори от нивото на Реймс.
Ми това, което ми споделиха е, че тая звездъ иска три пъти по-голяма лична премия от това, което ще даде Левски на Реймс, а Реймс едва ли ще го пусна за 100К евро.
Той е в позиция да се пазари, лятото става свободен агент и щом наистина е толкова добър лесно ще си намери отбор.
Какво показва практиката Майнц, Удинизе, Елче, Необятната руска шир, Турция, там продава България в отбори от нивото на Реймс.
Ми това, което ми споделиха е, че тая звездъ иска три пъти по-голяма лична премия от това, което ще даде Левски на Реймс, а Реймс едва ли ще го пусна за 100К евро.
Той е в позиция да се пазари, лятото става свободен агент и щом наистина е толкова добър лесно ще си намери отбор.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Божинов е цар! Няма такъв майстор на краткия разказ! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
BadBoy написа:Колкото и внимание да привлече пазара у нас се гледа от отбори от средата на таблицата и надолу. Тук там има по някой трансфер в по-именит отбор, но там отивам играчи с български имена.
Може в краина сметка да се стигне го сделка

http://www.youtube.com/watch?v=GVHLUKLuqZE Този рафаел е класа дано доиде 

Ръководството на Левски е изпратило официална оферта до френския Реймс за привличането на Флойд Айте. Тогоанският национал е силно желан от „сините", французите в тима от „Герена" Кевин Бру и Ларсен Type пък са се заели със задачата да убедят 25-годишния Айте да приеме офертата на „сините".
Треньорът на Левски Антони Здравков коментира евентуалния трансфер на Флойд Айте.
"Вървят разговори. Ако успеем, ще бъде добре", заяви той.
Вчера лявото крило бе избран от феновете за най-добър играч на Реймс за месец декември. До момента през сезона Айте има 4 гола, а два от тях паднаха в последните дни на изминалата година - срещу Евиан (1:1) и Аячо (4:1). Освен това тогоанецът се отличи и с 4 асистенции. Той е получил близо 70 процента от вота, пише "Тема: Спорт".
Във Франция твърдят, че опит за привличането му е направил Сент Етиен, но до сделка не се е стигнало.
Треньорът на Левски Антони Здравков коментира евентуалния трансфер на Флойд Айте.
"Вървят разговори. Ако успеем, ще бъде добре", заяви той.
Вчера лявото крило бе избран от феновете за най-добър играч на Реймс за месец декември. До момента през сезона Айте има 4 гола, а два от тях паднаха в последните дни на изминалата година - срещу Евиан (1:1) и Аячо (4:1). Освен това тогоанецът се отличи и с 4 асистенции. Той е получил близо 70 процента от вота, пише "Тема: Спорт".
Във Франция твърдят, че опит за привличането му е направил Сент Етиен, но до сделка не се е стигнало.
Хора, малко по сериозно. Айте титуляр на 9-ти в френско първенство , избран за играч на отбора за декември ще дойде при нас? По смешното, играч който бил купен за 2,7 милиона преди по-малко от 2 години сега ще го купим? с какво? с банани ли? Айде стига сме вярвали щото ей сега ще дойде поредния кютук дето като ходи сам се спава и почва да се кара че тревата не му е равна.... Уф 

tony187 написа:Хора, малко по сериозно. Айте титуляр на 9-ти в френско първенство , избран за играч на отбора за декември ще дойде при нас? По смешното, играч който бил купен за 2,7 милиона преди по-малко от 2 години сега ще го купим? с какво? с банани ли? Айде стига сме вярвали щото ей сега ще дойде поредния кютук дето като ходи сам се спава и почва да се кара че тревата не му е равна.... Уф
ДАно да доиде поне някои

-
- Контакти:
tony187 написа:Хора, малко по сериозно. Айте титуляр на 9-ти в френско първенство , избран за играч на отбора за декември ще дойде при нас? По смешното, играч който бил купен за 2,7 милиона преди по-малко от 2 години сега ще го купим? с какво? с банани ли? Айде стига сме вярвали щото ей сега ще дойде поредния кютук дето като ходи сам се спава и почва да се кара че тревата не му е равна.... Уф
Има нещо такова, нормално, ако беше дори и частично вярно, щеше да продължи да се пише за това, все пак такива играчи не идват всеки ден в България или в най-популярния и отбор... Щеше да има новини ежечасно, коментари, спекулации, а то какво пуснаха веднъж новината преди 4 дена, всички я преписаха от гонг и след това сякаш всички забравиха за това, имам чувството, че е само отвличане на вниманието, пуснато то веригата в Левски и след това подшушнато на една иначе сериозна медия като гонг с цел поне за малко да се забравят проблемите на отбора, според мен и спрямо мен не им се получава.
седемнамалко написа:tony187 написа:Хора, малко по сериозно. Айте титуляр на 9-ти в френско първенство , избран за играч на отбора за декември ще дойде при нас? По смешното, играч който бил купен за 2,7 милиона преди по-малко от 2 години сега ще го купим? с какво? с банани ли? Айде стига сме вярвали щото ей сега ще дойде поредния кютук дето като ходи сам се спава и почва да се кара че тревата не му е равна.... Уф
Има нещо такова, нормално, ако беше дори и частично вярно, щеше да продължи да се пише за това, все пак такива играчи не идват всеки ден в България или в най-популярния и отбор... Щеше да има новини ежечасно, коментари, спекулации, а то какво пуснаха веднъж новината преди 4 дена, всички я преписаха от гонг и след това сякаш всички забравиха за това, имам чувството, че е само отвличане на вниманието, пуснато то веригата в Левски и след това подшушнато на една иначе сериозна медия като гонг с цел поне за малко да се забравят проблемите на отбора, според мен и спрямо мен не им се получава.
За жалост съм на това мнение също..Не е възможно да пишат по 24 часа ще Бру щял да идва, че Куцук Коняк щял да идва все едно са някакви футболисти.. а футболисти с истинска класа дето никога не са-и не вярвам да стъпят в България.. писаха два реда и стига.
Добре правят че дават малко позитивизъм у нас. Лошо е като видим че е лъжа или по случайност не са могли да дойдат.