boabbb написа:Виали, ако 18.14 е по твое време, за мен е от 20.14 ч както ще е в България. Малко си се пренавил в руската пропагандаАз също симпатизирам на другаря Путин, ама няма да му лижа, с извинение, гъза
Извини се бе !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Виали, ако 18.14 е по твое време, за мен е от 20.14 ч както ще е в България. Малко си се пренавил в руската пропагандаАз също симпатизирам на другаря Путин, ама няма да му лижа, с извинение, гъза

[/center][center]
[/center][center] ...
... ...
... [/center]
[/center]
urkoto написа:С интерес ще наблюдавам илюминатската символика по време на откриването.

damageplan написа:В Сочи осветиха шанцата за ски-скокове

viali69 написа:boabbb написа:Виали, ако 18.14 е по твое време, за мен е от 20.14 ч както ще е в България. Малко си се пренавил в руската пропагандаАз също симпатизирам на другаря Путин, ама няма да му лижа, с извинение, гъза
Извини се бе !
 Ти си комунистически престъпник и ще насъскам Безкомпромисния срещу тебе
  Ти си комунистически престъпник и ще насъскам Безкомпромисния срещу тебе   

boabbb написа:viali69 написа:boabbb написа:Виали, ако 18.14 е по твое време, за мен е от 20.14 ч както ще е в България. Малко си се пренавил в руската пропагандаАз също симпатизирам на другаря Путин, ама няма да му лижа, с извинение, гъза
Извини се бе !
Марш, бе, илюминатТи си комунистически престъпник и ще насъскам Безкомпромисния срещу тебе

- хихи много си забавен
 - хихи много си забавен  
 Леле .. сега чвтох че за Ванкувър са били нужни 8 милиона долара  .. а за тая 51 милиарда
  Леле .. сега чвтох че за Ванкувър са били нужни 8 милиона долара  .. а за тая 51 милиарда   
   По златен сняг ли карат тея
  По златен сняг ли карат тея   

[/center]
[/center]South_Park написа:boabbb написа:viali69 написа:boabbb написа:Виали, ако 18.14 е по твое време, за мен е от 20.14 ч както ще е в България. Малко си се пренавил в руската пропагандаАз също симпатизирам на другаря Путин, ама няма да му лижа, с извинение, гъза
Извини се бе !
Марш, бе, илюминатТи си комунистически престъпник и ще насъскам Безкомпромисния срещу тебе

перуко , пий пий си хапчетата и остави господин Виали намира , после пак можеш да постваш малоумни емотиконки - като тези
- хихи много си забавен
 Бягай у лево
  Бягай у лево 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта